הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אתם מכינים את חזה העוף שלכם?

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך

LK

משתמש פעיל
364
37
נק' מוניטין:
43
364
37
מקווה שנתפח בפורום הנכון.
בכל מקרה משעמם לי כבר להכין כל הזמן חזה עוף עם פלפל אדום חריף כזה או שיט כזה, לא זוכר.
בכל מקרה חשבתי אולי כל אחד פה יספר איך הוא מכין את חזה העוף שלו? מה אתם שמים עליו בשביל שיצא לכם טעים, מתוק ו\או חריף? מוזמנים לשתף, אולי נאכל להשיג רעיונות ככה וכל אחד יעלה משהו אחר לדיון 🙄

שם במגש, מלח פלפל צ'ילי ושום, מעל או מסביב מפזר ירקות (כרגע בעיקר בצל/פלפל אדום/כרובית), קצת סומק ואולי עוד כמה תבלינים, שפריץ של תרסיס שמן זית ולתנור.
בסוף מוסיף פרוסה/2 של גבנ"צ 9%.

• פותח/ת השרשור
שם במגש, מלח פלפל צ'ילי ושום, מעל או מסביב מפזר ירקות (כרגע בעיקר בצל/פלפל אדום/כרובית), קצת סומק ואולי עוד כמה תבלינים, שפריץ של תרסיס שמן זית ולתנור.
בסוף מוסיף פרוסה/2 של גבנ"צ 9%.
ירקות עם זה בתנור כאילו? בחיים לא אכלתי ירקות בתוך תנור איך זה?

שם חזה עוף בקערה גדולה מעל פלפל שחור מלח כורכום כמון פפריקה חריפה שם מעל הכל קצת שמן מערבב ואז שם על מחבת פסים ויוצא אש

אני חותך אותו לקוביות יותר כיף לאכול אותו ככה ואני מתבל עם:רוטב ברביקיו,סויה,דבש צ'ילי מתוק וצ'ילי חריף גרוס,מלח פלפל ולבישול במחבת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית