להיפטר מעודפי שומן בלי אירובי

• פותח/ת השרשור roteml
  • פורסם בתאריך

roteml

משתמש מתחיל
185
2
נק' מוניטין:
-264
185
2
שלום,
לפני כחודשיים התחלתי בדיאטה דלת-פחמימות (עם הרבה מאוד חלבון כ2.3 גרם חלבון לכל ק"ג ממשקל הגוף שלי) - בלי שום אירובי אבל עם אימוני כוח מטורפים. (אימוני ABCD משקלים ועצימות גבוהה)

באמת ירדתי באחוזי שומן (גם קצת שריר ירד כנראה שאין מה לעשות) מאיזור ה17 לאיזור ה10 אחוז שומן.

הייתי ממש רוצה לרדת לאיזור ה9-8 אחוז (אבל מבלי לקחת אפדרין או קלן) אולי יהויבין - אבל אני לא בטוח שהוא יהיה יעיל בלי אירובי.

לכן אחרי כל החפירות שלי פה הייתי שמח לשמוע רעיונות על שימוש ביהויבין מבלי לבצע אירובי?
ש
בנוסף שאלה - האם גם בדיאטת דלת פחמימות (עד 30-40 גרם פחמימה ליום) אפשר לשלב את היהויבין כיוון שצריך לאכול כל 3 שעות (אבל לא פחמימות) מבלי לצום?

תודה מראש
רותם

• פותח/ת השרשור
אחינו - אני מחליף תוכנית כל כמה חודשים לגיוון. ABCD טובה עבורי גם בימי חיטוב ... העניין הוא ששאלתי שאלות עבור החיטוב מישהו יכול להשיב לי יש מצב?

זה יוהמבין.
והייתי ממליץ לך פרוטוקול שומן עיקש של לייל+ יוהמבין, אבל זה עם אימוני אינטרוולים ואירובי

• פותח/ת השרשור
תודה אח יקר - איך אני רואה פירוט של הפרוטוקול ? האם יש פרוטוקולים אחרים בלי אירובי ?

שלום,
לפני כחודשיים התחלתי בדיאטה דלת-פחמימות (עם הרבה מאוד חלבון כ2.3 גרם חלבון לכל ק"ג ממשקל הגוף שלי) - בלי שום אירובי אבל עם אימוני כוח מטורפים. (אימוני ABCD משקלים ועצימות גבוהה)

באמת ירדתי באחוזי שומן (גם קצת שריר ירד כנראה שאין מה לעשות) מאיזור ה17 לאיזור ה10 אחוז שומן.

הייתי ממש רוצה לרדת לאיזור ה9-8 אחוז (אבל מבלי לקחת אפדרין או קלן) אולי יהויבין - אבל אני לא בטוח שהוא יהיה יעיל בלי אירובי.

לכן אחרי כל החפירות שלי פה הייתי שמח לשמוע רעיונות על שימוש ביהויבין מבלי לבצע אירובי?
ש
בנוסף שאלה - האם גם בדיאטת דלת פחמימות (עד 30-40 גרם פחמימה ליום) אפשר לשלב את היהויבין כיוון שצריך לאכול כל 3 שעות (אבל לא פחמימות) מבלי לצום?

תודה מראש
רותם
כמה דגשים:
1. 2.3 גרם לק"ג זה לא הרבה, יש כאן חברה שחיים תקופות ארוכות על 3-4 גם לק"ג חלבון.
2. ABCD ועצימות גבוהה לא הולכים באותו המשפט, תקרא בפורטל מהיא עצימות.
3. לא צריך לאכול כל 3 שעות, אפשר לאכול גם כל 40 שעות (ADF)
4. יהומבין סביר להניח שלא יהיה יעיל בלי אירובי, לא חושב שזה יתן תוצאה כולשהי אם בכלל.

• פותח/ת השרשור
כמות הידע פה היא רבה מאוד - המאמרים פשוט זהב.

כן הזמנתי יהויבין מהאינטרנט קפסולות של 5 מילי וברור שאני יעדכן לגבי האימונים והתוצאות. לגבי הפרוטוקול של לייל - מעניין - כיוון שאני על דיאטת "דלת פחמימות" האם יספיק לי לבצע רק פרוטוקול 1? מישהו פה התנסה בפרוטוקול עם דיאטת דלת פחמימות ?

שאלה שנייה - מישהו סיפר לי בפורום שזה פיצוץ להתאמן עם יהויבין באנאירובי של כמו "הרגשת התקף לב" הוא אמר אבל ממש דחף אותות קדימה ושיפר לו ביצועים... לא יודע זה נשמע לי פיצוץ מהסרטים ? מה אתם אומרים ?

משה הזכיר קודם - מאמר על עצימות לא מצאתי אותו - אפשר לקבל קישור

לגבי התפריט שלי אני יעלה אותו לפה - הוא בהחלט עשה את העבודה:

התפריט הוא חלק מהמאמר (כמובן שיש שינויים הוא במקום חטיף חלבון זה אבקת חלבון - ובמקום סטייק זה חזה עוף אבל דברים ברורים)

http://www.bodybuilding.com/fun/anabolic_nutrition_diet_plan.htm

כאן תוכל ללמוד מהי עצימות:
http://www.kilogram.co.il/1113/מושגים-בסיסיים-בתכנון-אימונים/

מבחינת הפרוטוקולים 3-4 הכי "יעילים" לשריפת שומן, גם יותר קשים בהתאם אז מה שמתאים לך מבחינת הרמה שלך, כוח הרצון והכוח המנטאלי שעוד נשאר בך.
בקשר ליהומבין ואנאירובי, אפקט פלסבו, אין באמת משמעות ליהומבין מבחינת מרץ הוא לא כמו אפדרין אבל הוא כן יכול להשפיע חזק על לחץ הדם, לכן אם מתאמנים בטווח חזרות נמוך לדוגמה 1-5RM אפשר בקלות להגיע ללחצים בקנה מידה מטורף ולכן זה לא מומלץ. בכללי לא ממליצים בכלל להתאמן אנאירובי עם יהומבין, אבל בסופו של דבר זו החלטה שלך, יש אנשים שעושים דברים יותר גרועים מזה. אם אתה מחפש גם ביצועים באימון האירובי והאנאירובי אז אפדרין יעשה את העבודה.

רותם תגיד..הקפדתה על לקיחת הקריאטין וגלוטמין? למה קריאטין יש לי.. לחלבון אני חוסך..חסר לי 100.. וגלוטמין חייב? וWTF מותר לאכול מיונז? גלידה?

ד''א מזה SPLENDA

הוא אכל כל שעתיים ו 49 דקות כדי שלא יתפרק לו שריר, מיונז אסור אחי זה משמין, ספלנדה זה מסרטן אל תקח אסור, קריאטין גם לא בריא אחי זה לא טבעי...

הוא אכל כל שעתיים ו 49 דקות כדי שלא יתפרק לו שריר, מיונז אסור אחי זה משמין, ספלנדה זה מסרטן אל תקח אסור, קריאטין גם לא בריא אחי זה לא טבעי...
ושכחת את ההכי חשוב
אל תיקח אבקת חלבון כי זה ינפח אותך..

חחח WTF קריאטין לא בריא?? קיצר רותם אחי בוא תרשום לי פה בבירור מהאכלתה מה שתיתה ולפני זמנים אני ממש צריך את זה.

• פותח/ת השרשור
דרך אגב בדיאטה הזאת היא מבוססת אטקינס מותר לאכול שומן. בגבול הטעם הטוב

האנרגיה בתפריט הזה מגיעה מהשומן שמתפרק.

שוב זה התפריט שלי ואפשר לשנות אותו לפי המאמר של מארק - דיאטת דלת פחמימות: עבורי הוא אבד מצוין ירדתי 7 אחוז ל10 אחוז שומן גוף בתוך 8 שבועות.

הוא מבוסס על צריכת נמוכהה של פחמימות 5 וחצי ימים בשבוע ואחר קל יום וחצי העמסה.

זה הולך ככה:

6:30 AM:
3-5 scrambled eggs
25 גר חמאה
Decaf coffee
Splenda - סוכרזית

10:00 AM:
30-40 גר אבקת חלבון
כפית סוכר ענבים

1:00 PM:
250 גר חזה עוף
צלחת סלט (חסה בעיקר)
שמן זית

4:30 PM:
250-200 חזה עוף
או
טונה
רוטב ברביקיו
(אפשר במקום ברביקיו להקפיץ עם ירקות)

7:00 PM: (אחרי האימון)
40 grams of whey protein isolate
5 grams of creatine monohydrate
5 grams of glutamine

ארוחת ערב
גבינה\קוטג'
אבקת חלבון\טונה

עם הולכים לישון מאוחר אחרי ארוחת הערב אפשר להוסיף גם עוד סקופ של אבקת לפני השינה

זה התפריט שלי הוא שוב הוכיח את עצמו אצלי בתקופת החיטוב. ממש ירדתי באחוזי השומן וגם הצלחתי להעלות את המשקלים שלי בתרגילים הבסיסיים של הסקוואט-דד ליפט- והבנצ' פרס.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית