הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להיפטר מעודפי שומן בלי אירובי

• פותח/ת השרשור roteml
  • פורסם בתאריך

roteml

משתמש מתחיל
185
2
נק' מוניטין:
-264
185
2
שלום,
לפני כחודשיים התחלתי בדיאטה דלת-פחמימות (עם הרבה מאוד חלבון כ2.3 גרם חלבון לכל ק"ג ממשקל הגוף שלי) - בלי שום אירובי אבל עם אימוני כוח מטורפים. (אימוני ABCD משקלים ועצימות גבוהה)

באמת ירדתי באחוזי שומן (גם קצת שריר ירד כנראה שאין מה לעשות) מאיזור ה17 לאיזור ה10 אחוז שומן.

הייתי ממש רוצה לרדת לאיזור ה9-8 אחוז (אבל מבלי לקחת אפדרין או קלן) אולי יהויבין - אבל אני לא בטוח שהוא יהיה יעיל בלי אירובי.

לכן אחרי כל החפירות שלי פה הייתי שמח לשמוע רעיונות על שימוש ביהויבין מבלי לבצע אירובי?
ש
בנוסף שאלה - האם גם בדיאטת דלת פחמימות (עד 30-40 גרם פחמימה ליום) אפשר לשלב את היהויבין כיוון שצריך לאכול כל 3 שעות (אבל לא פחמימות) מבלי לצום?

תודה מראש
רותם

טוב סבבה.. ומשה התכוונתה לקוביות בציניות או רצינות? למה אתה יודע זה פורום.. אי אפשר להבין.

טוב אז התפריט הזה יתאים גם לי? לפי הכמויות? אני 1.71 שוקל 82 בערך... חוץ מזה בבוקר אני לא מתכוון לאכול 6 ביצים.. אני אוכל 1/2 עם קוטג וקפה+סוכרזית בקפה.

סבבה בחרתי ת AB 4 פעמים בשבוע+ אני מתאמן MMA יש אימון סיבולת ב ימי ראשון רק ריצות ומשחקי אירובי שעה וחצי,לוותר על זה או שזה טוב לתפריט? 4 אימוני משקולות+אימון סיבולת רצח(בשבוע), מה אתם אומרים?

עוד שאלה- עד שאני משיג ת'אבקת חלבון אני יכול במקום שייק לשתות נגיד כוס חלב+קוטג'+ביצה(רק החלבון)+ קריאטין.

• פותח/ת השרשור
סבבה בחרתי ת AB 4 פעמים בשבוע+ אני מתאמן MMA יש אימון סיבולת ב ימי ראשון רק ריצות ומשחקי אירובי שעה וחצי,לוותר על זה או שזה טוב לתפריט? 4 אימוני משקולות+אימון סיבולת רצח(בשבוע), מה אתם אומרים?

עוד שאלה- עד שאני משיג ת'אבקת חלבון אני יכול במקום שייק לשתות נגיד כוס חלב+קוטג'+ביצה(רק החלבון)+ קריאטין.

לא יכול להגיד לך מה לעשות - אבל זו כמו דיאטת אטקינס _דיאטת חלבון - דלה בפחמימות. היה לי 3 שבועות שאכלתי כמו חזיר שומן רווי שמנת - חמאה - גבינות שמנות - בלי פחמימות ביצים כמובן שלמות - ולא עליתי במסת שומן או במשקל הגוף - למעשה אפילו ירדתי ובכלל הייתי במאזן קלורי חיובי (גם הבדיקות דם שעשיתי אחר כך יצאו תקינות לחלוטין הרופאה הייתה קצת בשוק אחרי שסיפרתי לה כמה שומן אכלתי - אבל שוב זה בלי פחמימה)

למשך יתר הדיאטה ועד היום - חזרתי לאכול כמות שומן מהצומח (שמן זית סויה וגם קצת שומן מהחי) ברמה כמו בהתחלת הדיאטה.

אני לא מומחה בתזונה ולא ממליץ לבצע את מה שעשיתי פשוט רציתי לשתף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית