הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תקוע כבר חודש בחיטוב עזרהה

• פותח/ת השרשור inon270
  • פורסם בתאריך

inon270

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שלום חברים מה קורה? אז ככה
אני בחיטוב כבר שלושה חודשים כמעט בחודשיים הראשונים ירדתי 15 קילו ועכשיו אני תקוע במשקל כמעט חודש.
קראתי מלא מאמרים וכולם אומרים לחזור לשבועיים נטרלי ואז לחזור שוב לחיטוב.
מה אתם חושבים? זה נכון?
ואם כן אז איך לבנות לעצמי תפריט ניטרלי
נתונים: גובה:180
משקל90.4
א.ש: 19
תודה מראשש

לפי דעתי הגירעון שלך הפך לניטרלי החדש ולכן אתה לא יורד יותר. לדעתי אתה צריך להוריד קלוריות מהתפריט או להוסיף אירובי, או שניהם כמובן (במידה).

לפי דעתי הגירעון שלך הפך לניטרלי החדש ולכן אתה לא יורד יותר. לדעתי אתה צריך להוריד קלוריות מהתפריט או להוסיף אירובי, או שניהם כמובן (במידה).

מסכים חלקית,כי עוד חודשיים גם הגרעון הזה יהפוך לניטרלי.
מצב בעייתי.. הייתי הולך על ניטרלי לקצת יותר משבועים אפילו

• פותח/ת השרשור

לכמה פחמימה ביום להגיע עם הניטרלי? לעלות רק פחמימה בתפריט?

מי קבע איפה הגבול קלוריות שהגוף תמיד יתרגל אליו? ולא ימשיך לרדת ?(אם זה ככה אז אם אני אתן למישהו לצום הוא בסוף יתרגל לזה? ויוכל לחיות בלי אוכל?)

אני לא חושב שיש סיבה לצאת לנייטרלי, כל עוד אתה מרגיש טוב והכל תקין.
שים לב למה שאתה אוכל, הרבה פעמים בחיטוב יש תקיעה קטנה בגלל נוזלים שמצטברים אך השומן ממשיך לרדת.

• פותח/ת השרשור
מי קבע איפה הגבול קלוריות שהגוף תמיד יתרגל אליו? ולא ימשיך לרדת ?(אם זה ככה אז אם אני אתן למישהו לצום הוא בסוף יתרגל לזה? ויוכל לחיות בלי אוכל?)

אני לא חושב שיש סיבה לצאת לנייטרלי, כל עוד אתה מרגיש טוב והכל תקין.
שים לב למה שאתה אוכל, הרבה פעמים בחיטוב יש תקיעה קטנה בגלל נוזלים שמצטברים אך השומן ממשיך לרדת.

אין באמת איך לדעת אבל אם זה שומן או נוזלים נכון?
אני פשוט תקוע כבר חודש וזה מתחילהלהיות מתסכל ממש

אין באמת איך לדעת אבל אם זה שומן או נוזלים נכון?
אני פשוט תקוע כבר חודש וזה מתחילהלהיות מתסכל ממש

חודש זה אכן הרבה זמן.
האם אתה נשקל תמיד באותם תנאים? אתה מבצע שקילה יומית בבוקר ואז עושה ממוצע שבועי ? האם שינית הרגלי אכילה?
על כמה קלוריות אתה עומד?

• פותח/ת השרשור
חודש זה אכן הרבה זמן.
האם אתה נשקל תמיד באותם תנאים? אתה מבצע שקילה יומית בבוקר ואז עושה ממוצע שבועי ? האם שינית הרגלי אכילה?
על כמה קלוריות אתה עומד?
כל השקילות בבוקר אחרי יציאה אני ממש מסודר בקטע הזה אין לי נפילות לצ'יטים..
אני עומד על 1500 ביום פלוס מינוס

כל השקילות בבוקר אחרי יציאה אני ממש מסודר בקטע הזה אין לי נפילות לצ'יטים..
אני עומד על 1500 ביום פלוס מינוס

קשה לי להאמין שאתה עומד על 1500 ולא יורד, תתחיל לעשות מעקב קלורי. 1500 +- זה כנראה מאוד לא מדויק, אנשים נוטים ממש לזייף בחישוב הקלוריות של כמה הם אוכלים.
הייתי ממליץ על שקילה יומית וממוצע שבועי.

• פותח/ת השרשור
קשה לי להאמין שאתה עומד על 1500 ולא יורד, תתחיל לעשות מעקב קלורי. 1500 +- זה כנראה מאוד לא מדויק, אנשים נוטים ממש לזייף בחישוב הקלוריות של כמה הם אוכלים.
הייתי ממליץ על שקילה יומית וממוצע שבועי.
בתחילת התהליך ירדתי ממש מהר כמעט 16 קילו בחודשיים.
אני על 1500 כמעט וודאי. הפלוס מינוס זה 100 לפה או לשם

הגוף לא מתרגל. הצריכה הקלורית היומית שלך בנויה ממטבוליזם בסיסי, פעילות גופנית לא יזומה, ויזומה. כשאתה נכנס לגירעון קלורי הגוף עושה התאמות. יש ירידה קלה מאוד במטבוליזם, וירידה בפעילות הגופנית הלא יזומה, כל אלה מורידים את הנייטרלי, אבל זהו.

הסיבה שנתקעת היא שפשוט הגירעון שלך הפך לנייטרלי, ויש צורך או לצרוך פחות קלוריות, או להעלות את האירובי, או שניהם.
הסיבה שאתה לא יורד על 1500 קלוריות היא שאתה לא באמת צורך 1500 קלוריות, אלא יותר ואתה מפספס קלוריות. גם פספוס של 100 קלוריות בארוחה מגיעות ל-300 ביום, וכבר הלך לך הגירעון, אבל אני מאמין שבמקרה שלך מדובר על יותר, אנשים בעודף משקל (או שהיו בעודף משקל) נוטים לפספס יותר קלוריות, לפעמים עד הבדל של עד פי 2 ממה שהם חשבו שהם צורכים.
אבל כל זה לא משנה, כי פחות אכפת לך כמה אתה צורך בפועל, אלא מה ההשפעה של מה שאתה צורך, כלומר כרגע אתה צורך X קלוריות והמשקל לא זז, אז תצרוך X-500 והבעיה נפתרה. תכוון לירידה של 0.5%-1% מהמשקל בשבוע

• פותח/ת השרשור
הגוף לא מתרגל. הצריכה הקלורית היומית שלך בנויה ממטבוליזם בסיסי, פעילות גופנית לא יזומה, ויזומה. כשאתה נכנס לגירעון קלורי הגוף עושה התאמות. יש ירידה קלה מאוד במטבוליזם, וירידה בפעילות הגופנית הלא יזומה, כל אלה מורידים את הנייטרלי, אבל זהו.

הסיבה שנתקעת היא שפשוט הגירעון שלך הפך לנייטרלי, ויש צורך או לצרוך פחות קלוריות, או להעלות את האירובי, או שניהם.
הסיבה שאתה לא יורד על 1500 קלוריות היא שאתה לא באמת צורך 1500 קלוריות, אלא יותר ואתה מפספס קלוריות. גם פספוס של 100 קלוריות בארוחה מגיעות ל-300 ביום, וכבר הלך לך הגירעון, אבל אני מאמין שבמקרה שלך מדובר על יותר, אנשים בעודף משקל (או שהיו בעודף משקל) נוטים לפספס יותר קלוריות, לפעמים עד הבדל של עד פי 2 ממה שהם חשבו שהם צורכים.
אבל כל זה לא משנה, כי פחות אכפת לך כמה אתה צורך בפועל, אלא מה ההשפעה של מה שאתה צורך, כלומר כרגע אתה צורך X קלוריות והמשקל לא זז, אז תצרוך X-500 והבעיה נפתרה. תכוון לירידה של 0.5%-1% מהמשקל בשבוע

אין לי עוד מה להוריד מהתפריט באמת אם אני מוריד עוד פחמימות זה כבר לא לאכול פחמימה בכלל באופן ישיר( ברור שיש פחמימה גם במלפפון גבינה וכו)
איך אני יכול לפספס קלוריות? אני לא זז סנטימטר מהתפריט

דבר ראשון תודה על ההתייחסות, מן הסתם שמה שרשמתי זה בציניות כן?

אין לי עוד מה להוריד מהתפריט באמת אם אני מוריד עוד פחמימות זה כבר לא לאכול פחמימה בכלל באופן ישיר( ברור שיש פחמימה גם במלפפון גבינה וכו)
איך אני יכול לפספס קלוריות? אני לא זז סנטימטר מהתפריט

האם יכול להיות שאתה מפרגן לעצמך בסופש ?
יכול להיות שיש לך יום שאתה אוכל בו קצת יותר ולכן אתה מחפה על הגירעון שצברת.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון תודה על ההתייחסות, מן הסתם שמה שרשמתי זה בציניות כן?

האם יכול להיות שאתה מפרגן לעצמך בסופש ?
יכול להיות שיש לך יום שאתה אוכל בו קצת יותר ולכן אתה מחפה על הגירעון שצברת.

לא אין יום כזה.. אני לא עושה אפילו ארוחת ציט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית