הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

איזה פציעות עברתם??

Goodtime123

משתמש מתחיל
113
19
נק' מוניטין:
54
113
19
זה יותר אשכול מודעות כל אחד יגיד את הפציעות שעבר ויסביר למה עבר אותם ואולי נשכיל לא לעשות את אותם טעיות.

אז האלה הפציעות שלי.

שבר ביד מבנצ פרס ,החזקתי את המוט לא ישר ושברתי את היד

תפיסה בטן מאוד חזקה שלא יכולה לזוז יומיים.

זה קרה לי שרצתי לעשות אימון בטן בזרזיז ומהירתי מדי.

כאבי גב תחתון מדדליפט

להרים דדליפט עם הגב ולא עם הרגליים וגב לא ישר.

עומס יתר על הצוואר היה לי כאב נוראי חודש ימים.
Hb סקוואט לשים את המוט על הצוואר ולא על הטרפזים.

עומסים בברך

בסקוואט היה לי הרגל ליישר את הרגל עד הסוף .

דיון מהנה.

אימון בלי RM1 זה אימון שריר. RM1 זה בדיקה או הפגנה של כוח. אחד שעושה כל הזמן RM1 מתאמן עם חשיבה לא נכונה, והחשיבה הזאת עלולה לפצוע (לא עצם ה RM1).
כמובן שלא עושים כל הזמן רם1, אבל להמנע מזה לגמרי גם לא נכון. תלוי כמובן במטרות.

לא הגבתי כאן עד עכשיו בגלל שברוך ה' לא היו לי פציעות. היו לי דלקות מעומס יתר, חוסר שינה, וזמנים של תזונה לקויה. אבל ברוך ה' אף פעם לא היו לי פציעות בגידים, עצמות מפרקים... יש אמת שהדרך להצלחה מלאה במכשולים. ואפשר להיות מוצלח למרות פציעות, אבל זה לא חייב להיות חלק מהחבילה.
אני לא אכתוב כאן משקלים שאני מרים כדי להוכיח אם אני מתאמן מתחיל או מקצועי, אבל אני אביע את דעתי שפציעות הם לא חלק מהאימונים, אפשר ומולץ להתאמן בצורה שלא פוצעת.
יותר משנה שלא בדקתי את ה RM1 שלי בשום תרגיל. אימון שמתמקד על אגו כנראה תפצע אותי, אימון שמתמקד על שריר, רק תבנא אותי.
צר לי על הפציעות שעברתם, ואני מקווה שלמדתם מהם כמו שאני למדתי מהדלקות שלי. לא צריך פציעה כדי להיות "גבר".
זאת דעתי.
כמובן שפציעה לא אמורה להיות חלק מהחבילה, אבל בגלל שפציעה היא נושא מאוד מורכב, ואי אפשר סתם לשייך אותה ל"משקל מקסימלי בטכניקה לא טובה", לרוב היא תגיע בין אם תרצה ובין אם לא, במידה ואתה משקיע הרבה מאמץ באימונים.
זה יכול לבוא משטויות, כמו רגע של חוסר ריכוז, מחסור בשינה לילה לפני, טמפרטורה של החדר, או סתם חוסר מזל.
פציעה לא צריכה להיות מוט שנופל עליך ושובר עצמות, אלא אנחנו מחשיבים פה גם overuse injury

כמובן שפציעה לא אמורה להיות חלק מהחבילה, אבל בגלל שפציעה היא נושא מאוד מורכב, ואי אפשר סתם לשייך אותה ל"משקל מקסימלי בטכניקה לא טובה", לרוב היא תגיע בין אם תרצה ובין אם לא, במידה ואתה משקיע הרבה מאמץ באימונים.
זה יכול לבוא משטויות, כמו רגע של חוסר ריכוז, מחסור בשינה לילה לפני, טמפרטורה של החדר, או סתם חוסר מזל.
פציעה לא צריכה להיות מוט שנופל עליך ושובר עצמות, אלא אנחנו מחשיבים פה גם overuse injury
מסכים.
לא מכיר מתאמן רצינע אחד שלא נפצע
מי שלא נפצע לא מתאמן הוא חושב שהוא מתאמן
כל מתאמן שרוצה להגיע למטרתו ולא להסתכל על בנות בחדר כושר צריך לקחת סיכונים
ופציעות זה חלק מסיכון
מי שאומר שלא נפצע בחיים
הוא לא מתאמן רציני
או שמתאמן בכאילו
זה פשוט לא אפשרי לדחוף את הגוף שלך לקיצון כל כך רציני בלי לסבול מההשלכות
אני לא מסכים בכלל עם זה.

בסרטון הזה הוא מדבר על האם אתלט כוח יכול להמשיך בספורט ללא פציעה.
בכל מקרה זה ערוץ טוב מאוד למלא מידע
כאב זה נורמלי, פציעה זה לא.
למתאמן מוזרק ממילא יהיה יותר סיכוי לפציעה ולכאב. הכימיה של הגוף שלו דפוק, והעומס יותר מידי, ויותר מידי מהר.
אפשר להיות מתאמן רציני בלי להיות מוזרק, ובלי פציעות.
להגיד "אני מתאמן רציני כי עברתי פציעה" זה שטויות.
להגיד "מי שלא עבר פציעה הוא לא מתאמן רציני" זה גם שטויות.
אני מסכים שרוב המתאמנים הכבדים עברו פציעות, אבל זה לא מדד לרצינות של מתאמן.

יש לי עכשיו פציעה במפרק כף היד. אני כל פעם עושה פיזיותרפיה שלא כל כך עוזרת לי ואני שוקל לקנות רצועות אם כי הבנצ' פרס שלי ממש נמוך (62.5 קילוגרם) אבל אני לא יכול להתאמן עם היד כבר תקופה ארוכה.

היה לי פציעה בכתף impingment כיוון שעשיתי תרגיל שמסתבר שלא צריך לעשות אם כי הרבה מאוד אנשים עושים חחח (לא יודע מה השם שלו).

כאב זה נורמלי, פציעה זה לא.
למתאמן מוזרק ממילא יהיה יותר סיכוי לפציעה ולכאב. הכימיה של הגוף שלו דפוק, והעומס יותר מידי, ויותר מידי מהר.
אפשר להיות מתאמן רציני בלי להיות מוזרק, ובלי פציעות.
להגיד "אני מתאמן רציני כי עברתי פציעה" זה שטויות.
להגיד "מי שלא עבר פציעה הוא לא מתאמן רציני" זה גם שטויות.
אני מסכים שרוב המתאמנים הכבדים עברו פציעות, אבל זה לא מדד לרצינות של מתאמן.
אני מסכים, זה לא מי שעבר פציעה הוא מתאמן רציני, אבל ההפך לרוב נכון, שמי שמתאמן רציני כנראה יחטוף פציעת, גם אם הן לא רציניות במיוחד

בתור מתחרה, אין צורך.

אוקי, אבל זה גישה שגויה לדעתי באימונים.

זה לא מפתח כלום, לא כוח ולא מסה. זה לא שווה דבר.

בתור מישהו שמתבטא המון נגד יישום סינגלים באימון...
בתור מתחרה אתה כמעט חייב לבצע כמה סינגלים לקראת התחרות, אתה מתרגל את מה שאתה עושה בתחרות, יש התייעלות עצבית ואתה יכול להיות יותר טוב ביישום טכניקה במשקל מקסימלי. רחוק מהתחרות אין ממש טעם למרות שיש כמה יתרונות שנויים במחלוקת, אבל קרוב לתחרות- ברור שצריך סינגלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית