הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש נעל טובה

romma953

משתמש מתחיל
175
8
נק' מוניטין:
8
175
8
אני כבר כמעט שנה עם אולדסטאר
הם התחילו לי להיקרע ואם כבר חשבתי לקנות נעל חדשה
אני מחפש נעל עד 500 שקל ככה אשמח להמלצות עדיף לקנות בארץ

נעל עם הגבהה ממש לא מתאימה לכל אחד. היתרון שלה (אולי) הוא אך ורק לסקוואט, אלא אם אתה מבצע הרמות אולימפיות.

אם נוח לך נעל שטוחה, תמשיך עם שטוחה. שווה לבדוק סאבו גודליפטס או ריבוק קרוספיט לייט TR2.0.

אם אתה רוצה נעל שתשמש אותך בעוד דברים ולא רק באימון כזה או אחר אז אתה יכול ללכת על נייק מטקון

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה נעל שתשמש אותך בעוד דברים ולא רק באימון כזה או אחר אז אתה יכול ללכת על נייק מטקון
שמעתי על זה מעניין אם זה שווה תכסף?
אתרים בחו"ל
יש לי בעיה עם אתרים בחול בגלל מידה אני כזה בטוח לגבי מידות למרות שאני הזמנתי פעם נייק ואדידס
ראיתי באמריקן אאוטלטס (של שופרסל) נייק רומלאוס ב730 שקל בערך. אני הייתי מוסיף את הכסף.
הנעל הזאת משמשת רק להרמת משקולות?

למה הנעל תשמש אותך? רק להרמת משקולות?
כן רק לזה לריצות ולדברים אחרים יש לי נעליים טובות
אני צריך נטו להרמת משקולות סקוואט פרס דדליפט אפילו למרות שאני עושה אותו יחף

נעל עם הגבהה ממש לא מתאימה לכל אחד. היתרון שלה (אולי) הוא אך ורק לסקוואט, אלא אם אתה מבצע הרמות אולימפיות.
זהו שעם אולדסטאר היה לי נחמד אבל לי אמרו שעם הגבהה זה נותן יותר יצבות
אם נוח לך נעל שטוחה, תמשיך עם שטוחה. שווה לבדוק סאבו גודליפטס או ריבוק קרוספיט לייט TR2.0.
יש לך מושג איפה למצוא אותם?

הן באותו סגנון של כל דגמי הקרוספיט של ריבוק (NANO, TR ..) ולפי דעתי הריבוקים יותר מוצלחים. לפחות לי יותר נוחות וגם לא אהבתי את העיצוב של המטקון 4.

הריבוק TR לייט 2.0 הן נעלי פאוורליפטינג שיעילות לכל ההרמות עם פיצ׳רים קטנים שהופכות אותן לנעלים מעט יותר טובות מאולסטאר.

סאבו ניתן להזמין מאיזה אתר רוסי שרץ כאן מדי פעם, אני בטוח שיוכלו לשלוח לינק.

ריבוק אני לא בטוח כי זה דגם חדש, לא חושב שהדור הקודם היה משווק בארץ. זה ריבוק, אני מאמין שלא צריך להיות סיפור למצוא מאיפה להזמין.

לגבי הריבוק לייט, אפשר לקנות את הגרסה החדשה פה: Reebok REEBOK POWER LITE MID - Black | Reebok US אבל כדאי למהר כי המלאי שלהם תמיד נגמר מאוד מהר(תצטרך לשלוח באמצעות חברה כמו USHOPS כי הם לא שולחים לארץ).
אם אתה מחפש נעל שטוחה לפווארלפטינג היא תעשה את העבודה, בדיוק קיבלתי אותה והיא מעולה.
סאבו יכול להזמין מפה: Интернет-магазин экипировки для силовых видов спорта עד עכשיו עבדתי עם סאבו וגם ממש ממליץ.

• פותח/ת השרשור
לגבי הריבוק לייט, אפשר לקנות את הגרסה החדשה פה: Reebok REEBOK POWER LITE MID - Black | Reebok US אבל כדאי למהר כי המלאי שלהם תמיד נגמר מאוד מהר(תצטרך לשלוח באמצעות חברה כמו USHOPS כי הם לא שולחים לארץ).
אם אתה מחפש נעל שטוחה לפווארלפטינג היא תעשה את העבודה, בדיוק קיבלתי אותה והיא מעולה.
סאבו יכול להזמין מפה: Интернет-магазин экипировки для силовых видов спорта עד עכשיו עבדתי עם סאבו וגם ממש ממליץ.
איך אתה מזמין מאתר רוסי?
אני מבין רוסית אבל שם אין שום קישור לתשלום עם פייפל וגם כתוב משלוח בתוך רוסיה
אשמח אם תסביר לי

איך אתה מזמין מאתר רוסי?
אני מבין רוסית אבל שם אין שום קישור לתשלום עם פייפל וגם כתוב משלוח בתוך רוסיה
אשמח אם תסביר לי

דבר ראשון אפשר לתרגם את האתר עם התרגול של גוגל, אני לא מבין רוסית בכלל.
פייפל עד כמה שאני זוכר אין שם, אפשר רק באמצעות אשראי.
ויש להם משלוח בינלאומי גם, כשאתה מבצע את הרכישה יש לך אפשרות לבחור מדינה שונה.

אתר אמין חבר הזמין משם ללא בעיה.

אם תבחר ללכת על הריבוק קרוספיט לייט טר2 יש לי כמה זוגות חדשים אבל רק במידה:
42.5, 41, ו46.

נערך לאחרונה:
הריבוק TR לייט 2.0 הן נעלי פאוורליפטינג שיעילות לכל ההרמות עם פיצ׳רים קטנים שהופכות אותן לנעלים מעט יותר טובות מאולסטאר.

סאבו ניתן להזמין מאיזה אתר רוסי שרץ כאן מדי פעם, אני בטוח שיוכלו לשלוח לינק.

ריבוק אני לא בטוח כי זה דגם חדש, לא חושב שהדור הקודם היה משווק בארץ. זה ריבוק, אני מאמין שלא צריך להיות סיפור למצוא מאיפה להזמין.

מה עדיף את הסאבו גודיפט או הTR 2.0?
מה עדיף את הסאבו גודיפט או הTR 2.0?
והמשלוח חינם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית