הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יהומבין לחיטוב ללא אירובי

• פותח/ת השרשור roteml
  • פורסם בתאריך

roteml

משתמש מתחיל
185
2
נק' מוניטין:
-264
185
2
שאלתי קודם בנושאי חיטוב - אבל לגבי יהויבין אולי מישהו בפורום הזה יענה לי... וכן עברתי על כמה הודעות בנושא התוסף.

אבל עד כמה יעיל יהיה היהויבין עבורי (גיל 24, 10 אחוז שומן בערך, 85 משקל גובה 185) עם אני מבצע פעילות אנאירובית בלבד?

משה נעים מאוד אני רותם

אם תרצה להשתמש בחומר אז אני מוכר עכשיו קופסא שלמה של יהומבין
אני יכול להגיד לך מנסיון כשאתה מתאמן עם יהומבין באנאירובי יש דופק לב עצום כמו שמשה רשם באחד מהמאמרים יש חויית התקף לב חחחח נהנתי מזה וגם הייתי על 50 גרם פחמימה ביום כך שיהומבין נתן לי פוש אחו****** ויכלתי להתאמן והרגשתי שיש לי כוח לבצע את כל התרגילים עם משקלים מכובדים גם בלי פחמימה אבל צריך להזהר עם זה

• פותח/ת השרשור
אהלן Eduard, אני מאוד אשמח לשמוע עוד.
לדוגמא: האם זה רוריד לך דרסטית את האחוז שומן בגוף ? (נניח ב2 אחוז תוך חודש או משהו כזה)
או לפצל ל2 מנות או מנה אחת?

לדוגמא - איך צריך להיזהר עם זה ומה לעשות למשל? (להתחיל במינון נמוך עך שאני יגיע למינון שאני יחוש בו סבבה?)

שתף אותי אח שלי חשוב לי לדעת

• פותח/ת השרשור
כמות הידע פה היא רבה מאוד - המאמרים פשוט זהב. אני מרגיש כאילו מצאתי אוצר 😃 בכלל כל מאגר המאמרים פה הוא מדהים ביותר אני יקרא בזמני החופשי כל פע משהו אחר פשוט מדהים - באמת צריך ליהיות טיפש לא לנצל פה את הידע המטורף.

עכשיו לעניינו - הזמנתי יהויבין מהאינטרנט קפסולות של 5 מילי ואני ייקח חצי מינון בהתחלה. לגבי הפרוטוקול של לייל - מעניין - כיוון שאני על דיאטת "דלת פחמימות" (לא יותר מ30 פחמימות ליום - כמובן בלי ימי העמסה) האם יספיק לי לבצע רק פרוטוקול 1? מישהו פה התנסה בפרוטוקול עם דיאטת דלת פחמימות ?

שאלה שנייה - מישהו סיפר לי בפורום שזה פיצוץ להתאמן עם יהויבין באנאירובי של כמו "הרגשת התקף לב" הוא אמר אבל ממש דחף אותות קדימה ושיפר לו ביצועים... לא יודע זה נשמע לי פיצוץ מהסרטים ? מה אתם אומרים ?

משה הזכיר קודם - מאמר על עצימות לא מצאתי אותו - אפשר לקבל קישור - הייתי רוצה להבין ולדבר גם במושגים של הפורום פה.

קח בבוקר יוהבמין + קפאין
תשתה מים אל תאכל כלום
צא לרוץ/ לעשות את אחד הפרוטוקולים
אל תאכל כלום 4 שעות מלקיחת היוהמבין כי האינסולין מבטל את האפקט שלו
תשתה הרבה מים

אל תקח לפני אימון כוח לפחות 4 שעות

ואם לאכול מזון שכמעט ולא מעלה את האינסולין?מה גם שבאנאבוליק דיאט רמות האינסולין בדם נמוכים לקראת סוף השבוע ?

חלבון יכול להיות מומר ביותר מ50% לגלוקוז ככה שלא משנה מה תאכל אלא אם זה שומן טהור 100% זה עדיין יעלה את הגלוקוז

• פותח/ת השרשור
חלבון יכול להיות מומר ביותר מ50% לגלוקוז ככה שלא משנה מה תאכל אלא אם זה שומן טהור 100% זה עדיין יעלה את הגלוקוז

נכון אבל עדיין יש מצב שהאנרגיה של הגוף בדיאטת דלת פחמימות מגיעה דווקא מהשומן ופחות מהחלבון

האנרגיה מגיעה בדיאטה דלת פחמימות ברובה מהשומן, בגדול רוב האנגיה שלך גם ככה מגיעה משומן.
לדוגמה במנוחה לערך 70% שומן, 20% פחמימות ו 10% חלבון.
בפעילות אירובית זה שונה תלוי בעצימות, כנ"ל אנאירובי.

• פותח/ת השרשור
משה ידע זהב 😃

לכן אני שואל בנושא היהובין לגבי ספציפית בדיאטת דלת פחמימות האם יעבוד כמו שצריך (אולי לא הכי אופטימאלי ובגלל סדר ותדירות הארוחות) אם אני אקח אותו בסמוך לארוחה שמכילה חלבון ושומן.
מה אתה ממליץ?

לא הייתי עושה את זה
בשביל מה סתם לנסות דברים שיכולים לפגוע בתוצאות? אם כבר אתה עושה תיצמד להוראות כמה שאפשר

מתוך נסיון רב עם יהומבין אני יכול לומר שמבחינת ההרגשה בזמן אימון, אני לא הרגשתי שום דבר מיוחד, מבחינת התוצאות, בהחלט היה שינוי לטובה, גם ברמה של לרדת 1-2% שומן בחודש ואני מדבר על לרדת מ10% ל8% בחודש מבלי לאבד מסת שריר, מה שכן אצלי לפחות היהומבין ספח מעט נוזלים שעם הפסקת השימוש ומעבר לקלן נעלמו..

• פותח/ת השרשור
מתוך נסיון רב עם יהומבין אני יכול לומר שמבחינת ההרגשה בזמן אימון, אני לא הרגשתי שום דבר מיוחד, מבחינת התוצאות, בהחלט היה שינוי לטובה, גם ברמה של לרדת 1-2% שומן בחודש ואני מדבר על לרדת מ10% ל8% בחודש מבלי לאבד מסת שריר, מה שכן אצלי לפחות היהומבין ספח מעט נוזלים שעם הפסקת השימוש ומעבר לקלן נעלמו..

מגניב לאללה - אתה יכול לספר לי - לגבי תוכנית האימונים שלך עם היהובין - כמה זמן לקחת ברצף - לאיזה תקופה - מתי לקחת ביום ? כמה פעמים חילקת את המנה היומית.... האם לקחת יחד עם משקולות או רק לפני אירובי כמו שהציעו לי פה... ממש אשמח לשמוע פרטים נוספים...

סבלת מתופעות לוואי כולשהם?

כשהתחלתי לקחת הייתי כבר באחוז שומן נמוך יחסית, התחלתי לקחת את היהומבין בבוקר לפני שיצאתי לפרוטוקול מס' 3 או 1 יחד עם קפאין ו ל-טירוזין, בד"כ על הבוקר אך גם כשלא יצא הייתי עושה באמצע היום ובעקרון זה לא שינה יותר מידי כי הייתי באנבוליק דיאט... יצא לי לקחת אותו גם לפני אימון משקולות ואולי הרגשתי את הלב קצת יותר מבד"כ למרות שזה גם יכול להיות פלסיבו.

מינון: 15 מ"ג, לא הבחנתי בהבדל כשעליתי ל20 מ"ג למשך 45 יום רק בימים של אירובי ולפעמים גם לפני משקולות.
השינוי בגוף בא לידי ביטוי בעיקר באיזור המותניים ובטן תחתונה, שומן שלא הצלחתי להוריד אף פעם ברמה מספקת ירד גם משם.
יצא לי גם לקחת בתקופה שהייתי על קלן, מומלץ להפריד את החומרים ולא לקחת אותם ביחד.

כשסיימתי את הפרוטוקול הייתי שותה שייק חלבון עם שומן כלשהו..

דרך הגב בזמנו הייתי טבעי ולטבעי ראיתי תוצאות מדהימות..(עכשיו כמובן זה עולם אחר לחלוטין:P)

• פותח/ת השרשור
כשהתחלתי לקחת הייתי כבר באחוז שומן נמוך יחסית, התחלתי לקחת את היהומבין בבוקר לפני שיצאתי לפרוטוקול מס' 3 או 1 יחד עם קפאין ו ל-טירוזין, בד"כ על הבוקר אך גם כשלא יצא הייתי עושה באמצע היום ובעקרון זה לא שינה יותר מידי כי הייתי באנבוליק דיאט... יצא לי לקחת אותו גם לפני אימון משקולות ואולי הרגשתי את הלב קצת יותר מבד"כ למרות שזה גם יכול להיות פלסיבו.

מינון: 15 מ"ג, לא הבחנתי בהבדל כשעליתי ל20 מ"ג למשך 45 יום רק בימים של אירובי ולפעמים גם לפני משקולות.
השינוי בגוף בא לידי ביטוי בעיקר באיזור המותניים ובטן תחתונה, שומן שלא הצלחתי להוריד אף פעם ברמה מספקת ירד גם משם.
יצא לי גם לקחת בתקופה שהייתי על קלן, מומלץ להפריד את החומרים ולא לקחת אותם ביחד.

כשסיימתי את הפרוטוקול הייתי שותה שייק חלבון עם שומן כלשהו..

דרך הגב בזמנו הייתי טבעי ולטבעי ראיתי תוצאות מדהימות..(עכשיו כמובן זה עולם אחר לחלוטין:P)

אחלה תודה על הידע,
שאלה נוספת לי אליך .... לאחר השימוש ב45 היום... עשית מחזור נוסף של שימוש או שהתוצאות היו סבבה ורק נותר לשמור מבלי לקחת חומרים נוספים?

אני זוכר שאיך שסיימתי פשוט עברתי לקלן בסייקלים של שבועיים קלן, שבוע נייטול למשך גם איזה חודש וחצי ואחרי שסיימתי את זה אם אני זוכר נכון פשוט התחלתי לקחת no shotgun למשך איזה תקופה...
בוא נגדיר את זה ככה, אבל כמובן ש95% מהתוצאה זה הדיאטה וכאן אני מתכוון לאנבוליק דיאט שמבחינתי זו הדיאטה הכי טובה לפיתוח גוף ולא משנה אם אתה עכשיו במסה או בחיטוב. הרבה מהתגובות לדיאטה הזאת די מוטעות מאחר והרבה אנשים טוענים שזו דיאטה יקרה ושכמעט בלתי אפשרי לבצע אותה, אני חושב אחרת בכל אופן..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ידע זהב אח,
גם אני על הדיאטה הזאת.
אשמח לשתף.... מסכים איתך אני חושב ומקווה שהיהומבין יחזק וידגיש את החיטוב.
ד.א. יש לך עותק של התפריט שלך? כמה חלבון ושומן אתה צורך ביום?
ולגבי ההעמסה מה אתה אוכל וכמה?

אני יודע זה הרבה מידע לתת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית