הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה ההבדל בין שניהם

• פותח/ת השרשור dox
  • פורסם בתאריך
מה ההבדלים בעובי בין 10מ"מ ל13מ"מ, ואיך משפיע בתרגילים השונים?
ההבדל בעובי יהיה 3 מ"מ.
לי אישית גם עם 10 ממ קשה להיכנס בדדליפט אז אני מניח שעם 13 יהיה כמעט בלתי אפשרי עבורי.
קח בחשבון.
אני הייתי הולך על 10 כדי שתהיה גנרית יותר.

My fail :(
ההבדל בעובי יהיה 3 מ"מ.
לי אישית גם עם 10 ממ קשה להיכנס בדדליפט אז אני מניח שעם 13 יהיה כמעט בלתי אפשרי עבורי.
קח בחשבון.
אני הייתי הולך על 10 כדי שתהיה גנרית יותר.
התכוונתי מה היתרונות של 13ממ על פני 10, כלומר מה ההבדלים ביניהם(חוץ מהעובי כמובן).
איך זה עוזר מבחינת ולסלבה, משקלים וכו'.

13 מ"מ ייתן לך יותר תמיכה. אם אתה יודע להשתמש נכון בשרירי הבטן אז זה ייתן לך קיר תמיכה חזק יותר, מה שיעזור לך להרים יותר, במידה והבעיה היא בהעברת כוח.

ספציפית החגורות של פיוניר לדעתי מרגישות ״דקות״ יותר, האינזר 10 שלי הרבה יותר קשוחה מה10 של פיוניר, זה לא אומר יותר טובה. לא הייתי מפחד לקנות 13 מילימטר.

מי שלא רגיל לחגורה אמיתית יתקשה עם כל אופציה.

• פותח/ת השרשור
ספציפית החגורות של פיוניר לדעתי מרגישות ״דקות״ יותר, האינזר 10 שלי הרבה יותר קשוחה מה10 של פיוניר, זה לא אומר יותר טובה. לא הייתי מפחד לקנות 13 מילימטר.

מי שלא רגיל לחגורה אמיתית יתקשה עם כל אופציה.
כן קראתי את זה פה כמה פעמים לכן מתלבט עם 13MM פיוניר או SBD
(SBD כנראה גם יהיה יותר קשה להשיג)
יש אצלי אחד במכון עם פיוניר לצערי אני בדיוק בין שתי מידות ואחד עם אינזר אנסה פעם הבאה את האינזר שוב (RDX לא נחשב חגורה אמיתית?

כן קראתי את זה פה כמה פעמים לכן מתלבט עם 13MM פיוניר או SBD
(SBD כנראה גם יהיה יותר קשה להשיג)
יש אצלי אחד במכון עם פיוניר לצערי אני בדיוק בין שתי מידות ואחד עם אינזר אנסה פעם הבאה את האינזר שוב (RDX לא נחשב חגורה אמיתית?
SBD לא חסר אתרים שישלחו את החגורה.
ואם אתה נמצא בין מידות, קח את המידה הקרובה יותר למטרה שלך, אם אתה רוצה לעלות במשקל קח את החגורה הגדולה יותר, אם אתה מתכוון לרדת אז את הקטנה יותר.
תזכור שהמידות הן רק של החור האמצעי, יש עוד חורים מעבר

בקישורים שהוא צירף, זה לא נראה כמו לבר.
לא אומר שאין להם לבר, אבל מה שמיוחד בפיוניר זה החתך המיוחד של החורים, שמאפשר עליה בחצאי מידות, משהו שלא תמצא בשום מקום אחר, וזה נוח מאוד

לא אומר שאין להם לבר, אבל מה שמיוחד בפיוניר זה החתך המיוחד של החורים, שמאפשר עליה בחצאי מידות, משהו שלא תמצא בשום מקום אחר, וזה נוח מאוד

לא שמתי לב לזה, ממש יפה.
פשוט בlever אין לך צורך להאבק להוריד את החגורה או לשים אותה ממש לוחץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית