עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מראה לא מעניין אותי מה זה אומר גימור זה משנה משהו?לפי מה שאני מבין שזה פשוט הבדל בגימור ומראה
רק שים לב שיהיה קשה מאוד לדדלפט איתה.מראה לא מעניין אותי מה זה אומר גימור זה משנה משהו?
נראה כמו חיתוך טוב יותר של הקצוות ולקה. החגורה היקרה יותר תהיה גם נוחה יותרמראה לא מעניין אותי מה זה אומר גימור זה משנה משהו?
מה ההבדלים בעובי בין 10מ"מ ל13מ"מ, ואיך משפיע בתרגילים השונים?רק שים לב שיהיה קשה מאוד לדדלפט איתה.
למה לא לקחת 10מ"מ
במיוחד בתור חגורה ראשונה.
או שזו לא הראשונה?
3 ממ?מה ההבדלים בעובי בין 10מ"מ ל13מ"מ, ואיך משפיע בתרגילים השונים?
ההבדל בעובי יהיה 3 מ"מ.מה ההבדלים בעובי בין 10מ"מ ל13מ"מ, ואיך משפיע בתרגילים השונים?
My fail :(3 ממ?
התכוונתי מה היתרונות של 13ממ על פני 10, כלומר מה ההבדלים ביניהם(חוץ מהעובי כמובן).ההבדל בעובי יהיה 3 מ"מ.
לי אישית גם עם 10 ממ קשה להיכנס בדדליפט אז אני מניח שעם 13 יהיה כמעט בלתי אפשרי עבורי.
קח בחשבון.
אני הייתי הולך על 10 כדי שתהיה גנרית יותר.
כן קראתי את זה פה כמה פעמים לכן מתלבט עם 13MM פיוניר או SBDספציפית החגורות של פיוניר לדעתי מרגישות ״דקות״ יותר, האינזר 10 שלי הרבה יותר קשוחה מה10 של פיוניר, זה לא אומר יותר טובה. לא הייתי מפחד לקנות 13 מילימטר.
מי שלא רגיל לחגורה אמיתית יתקשה עם כל אופציה.
SBD לא חסר אתרים שישלחו את החגורה.כן קראתי את זה פה כמה פעמים לכן מתלבט עם 13MM פיוניר או SBD
(SBD כנראה גם יהיה יותר קשה להשיג)
יש אצלי אחד במכון עם פיוניר לצערי אני בדיוק בין שתי מידות ואחד עם אינזר אנסה פעם הבאה את האינזר שוב (RDX לא נחשב חגורה אמיתית?
מי אמר לא להזמין לבר?למה לא להזמין Lever ?
מי אמר לא להזמין לבר?
לא אומר שאין להם לבר, אבל מה שמיוחד בפיוניר זה החתך המיוחד של החורים, שמאפשר עליה בחצאי מידות, משהו שלא תמצא בשום מקום אחר, וזה נוח מאודבקישורים שהוא צירף, זה לא נראה כמו לבר.
לא אומר שאין להם לבר, אבל מה שמיוחד בפיוניר זה החתך המיוחד של החורים, שמאפשר עליה בחצאי מידות, משהו שלא תמצא בשום מקום אחר, וזה נוח מאוד