הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרס אחרי סקוואט

• פותח/ת השרשור dox
  • פורסם בתאריך

dox

מושעה
804
219
נק' מוניטין:
242
804
219
אחרי סקוואט 5X5 אני גמור ולא מצליח לעשות את הפרס כמו שצריך

הקטע שאחרי פרס אני גם את הסקוואט 5X5 קשה לי לעשות (הסקוואט הזה גומר אותי ואני צריך כל טיפת כוח)

לחפף בסקוואט או לוותר על הפרס (הפרס שלי יחסית די גבוה בניגוד לסקוואט שהוא סביר)

@kotzer
@MasterSplitter

יש לך תוכנית יותר מומלצת לרגליים?
טקסס זו לא תכנית ל״רגליים״. היא תכנית לשפר את הסקוואט, בנץ׳, פרס ודדליפט.
כי זה כיף להתחזק ולהתקדם? זו הסיבה ש99% מהאנשים עושים את זה.
ליפטינג זה לא רק לאנשים מתחרים שלוקחים חומרים , מפתחים הפרעות נפש ומקריחים.
ככה שלהתקדם בסקוואט זה חשוב אבל אלא אם כן אתה סופר אוהב סקוואט ויש כאלה , מומלץ לא להזניח את הפלג גוף עליון כמו שקורה בSS וstronglifts ולהשתדל להראות טוב גם במקביל אז למה לא?

אתה נוגד את עצמך.
כיף להתחזק ולהתקדם - מסכים. אין שום בעיה להתאמן כוח ולא להתחרות.
להזניח פלג גוף עליון - אם אתה מתאמן כוח, אין שום סיבה הגיונית להזניח פלג גוף עליון. עצם העובדה שיש תוכניות פופולריות כאן שמזניחות את זה (מסכים שוב) לא הופך את זה לבחירה לגיטימית עבור מתאמן כוח.
להשתדל לראות טוב - איפה זה מתנגש עם אימוני כוח?

לגבי הפרעות נפש והקרחה... בנתיים מי שלא מצליח לשמור על תרבות דיון וקור רוח זה אתה, אז תחסוך מאיתנו את ההטפות על בריאות הנפש.

• פותח/ת השרשור
טקסס זו לא תכנית ל״רגליים״. היא תכנית לשפר את הסקוואט, בנץ׳, פרס ודדליפט.

אתה נוגד את עצמך.
כיף להתחזק ולהתקדם - מסכים. אין שום בעיה להתאמן כוח ולא להתחרות.
להזניח פלג גוף עליון - אם אתה מתאמן כוח, אין שום סיבה הגיונית להזניח פלג גוף עליון. עצם העובדה שיש תוכניות פופולריות כאן שמזניחות את זה (מסכים שוב) לא הופך את זה לבחירה לגיטימית עבור מתאמן כוח.
להשתדל לראות טוב - איפה זה מתנגש עם אימוני כוח?

לגבי הפרעות נפש והקרחה... בנתיים מי שלא מצליח לשמור על תרבות דיון וקור רוח זה אתה, אז תחסוך מאיתנו את ההטפות על בריאות הנפש.

אני עושה את החלק של הרגליים בטקסס פלג גוף עליון יש לי מטרות אחרות וגם ככה אני מתקדם שמה טוב

אני יכול להעיד שאפשר לגדול יחסית הרבה גם בלי סקוואט/דדליפט (מבחינת מראה)
רק צריך לדעת איך לעבוד נכון מבחינת תרגילים ולשמור על ווליום גבוה וזה עובד 100%
ואני בכלל מכור לכוח ולתרגילים מורכבים, פשוט יצא לי תקופה בלעדיהם והופתעתי מהתוצאות. (בלי להרוג את עצמך, קל באימונים)

אחרי סקוואט 5X5 אני גמור ולא מצליח לעשות את הפרס כמו שצריך

הקטע שאחרי פרס אני גם את הסקוואט 5X5 קשה לי לעשות (הסקוואט הזה גומר אותי ואני צריך כל טיפת כוח)

לחפף בסקוואט או לוותר על הפרס (הפרס שלי יחסית די גבוה בניגוד לסקוואט שהוא סביר)

יש כמה דברים שאתה יכול לעשות לדעתי:
להתחיל פעם עם סקוואט ופעם עם פרס.
לשתות קפה לפני האימון הזה.
לעשות סקוואט, לעבור לתרגיל מבודד שלא מעייף מבחינה אנרגטית כמו פטישים שראיתי שיש לך בתוכנית, ואז לעשות פרס שאתה כביכול אחרי מנוחה של תרגיל מבודד.
לבצע את שני התרגילים יחד באופן חופף - סט סקוואט, סט פרס (כמו סופר סט, אבל עם מנוחות).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית