הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרס אחרי סקוואט

• פותח/ת השרשור dox
  • פורסם בתאריך

dox

מושעה
804
219
נק' מוניטין:
242
804
219
אחרי סקוואט 5X5 אני גמור ולא מצליח לעשות את הפרס כמו שצריך

הקטע שאחרי פרס אני גם את הסקוואט 5X5 קשה לי לעשות (הסקוואט הזה גומר אותי ואני צריך כל טיפת כוח)

לחפף בסקוואט או לוותר על הפרס (הפרס שלי יחסית די גבוה בניגוד לסקוואט שהוא סביר)

@kotzer
@MasterSplitter

אלא אם אתה פאוורליפטר מתחרה - תעשה את הפרס קודם כל ורק אז את הסקוואט.
למה?

ולדעתי אם אתה כל כך גמור אחרי 5X5 של סקוואט שאתה לא יכול לבצע שום דבר אחר כמו שצריך, אתה כבר עכשיו עובד קשה מדי והולך להיתקע בקרוב, קשה לבנות התקדמות כשאתה גמור כל אימון. תעשה ריסט קטן למשקלים ותצליח לעשות את שניהם כמו שצריך

• פותח/ת השרשור
למה?

ולדעתי אם אתה כל כך גמור אחרי 5X5 של סקוואט שאתה לא יכול לבצע שום דבר אחר כמו שצריך, אתה כבר עכשיו עובד קשה מדי והולך להיתקע בקרוב, קשה לבנות התקדמות כשאתה גמור כל אימון. תעשה ריסט קטן למשקלים ותצליח לעשות את שניהם כמו שצריך

סקוואט גומר אותי ככה זה היה תמיד גם שעשיתי 3*5 וגם לפני חודש וחצי שעשיתי 120 5*5

סקוואט גומר אותי ככה זה היה תמיד גם שעשיתי 3*5 וגם לפני חודש וחצי שעשיתי 120 5*5
וזה כי התקדמת תמיד באותה צורה, אבל 5X5 לא מור לגמור אותך בצורה שאתה לא יכול לבצע שום דבר כמו שצריך אחרי. גם אם תוריד טיפה הילוך אתה תמשיך להתקדם בסקוואט, וגם בתרגילים האחרים

• פותח/ת השרשור
וזה כי התקדמת תמיד באותה צורה, אבל 5X5 לא מור לגמור אותך בצורה שאתה לא יכול לבצע שום דבר כמו שצריך אחרי. גם אם תוריד טיפה הילוך אתה תמשיך להתקדם בסקוואט, וגם בתרגילים האחרים
מה שאני בא להגיד שגם שעשיתי 120 בסקוואט 5X5 לא הייתי יכול לעשות פרס אחר כך, הפרס שלי די גבוה למ"ג ככה שכבר יותר קשה להתקדם בו ואני צריך כל טיפת אנרגיה

מה שאני בא להגיד שגם שעשיתי 120 בסקוואט 5X5 לא הייתי יכול לעשות פרס אחר כך, הפרס שלי די גבוה למ"ג ככה שכבר יותר קשה להתקדם בו ואני צריך כל טיפת אנרגיה
יש הרבה פתרונות למצב שאתה נמצא בו , ריסט באחד התרגילים או פיצול היום לשניים וכו' אבל העניין הוא שלא צריך להגיע למצב הזה מלחתחילה.
זה הרגע בו אתה אמור לעצור ולתכנן מחדש כך שלא כל התרגילים יגיעו לפיק ביחד.
בתקופה שהאחד בריסט השני נותן פיארים והפוך( לא חייב להיות כזה קיצוני).
חשוב לי לציין שלא התכוונתי שבשום פנים ואופן לא להגיע למשקלים מאתגרים בכל התרגילים יחדיו, אבל אם זה קורה זה צריך להיות מתוכנן מראש וכנראה לא לתקופה ארוכה.

• פותח/ת השרשור
יש הרבה פתרונות למצב שאתה נמצא בו , ריסט באחד התרגילים או פיצול היום לשניים וכו' אבל העניין הוא שלא צריך להגיע למצב הזה מלחתחילה.
זה הרגע בו אתה אמור לעצור ולתכנן מחדש כך שלא כל התרגילים יגיעו לפיק ביחד.
בתקופה שהאחד בריסט השני נותן פיארים והפוך( לא חייב להיות כזה קיצוני).
חשוב לי לציין שלא התכוונתי שבשום פנים ואופן לא להגיע למשקלים מאתגרים בכל התרגילים יחדיו, אבל אם זה קורה זה צריך להיות מתוכנן מראש וכנראה לא לתקופה ארוכה.
אני כרגע עושה 5 אימונים בשבוע (אימון אחד זה כולה סקוואט והביתה אין לי כוח להוסיף עוד אימון לפרס

אני כרגע עושה 5 אימונים בשבוע (אימון אחד זה כולה סקוואט והביתה אין לי כוח להוסיף עוד אימון לפרס
זה נשמע כמו תוכנית פגומה מיסודה.
איך בנויה התוכנית שלך?

• פותח/ת השרשור
זה נשמע כמו תוכנית פגומה מיסודה.
איך בנויה התוכנית שלך?
אתה תיהיה בטוח נגדה כי זה תוכנית בילדינג לפלג גוף עליון AB די סטנדרטי פלג גוף תחתון טקסס
אבל הגעתי למשקלים שלדעתי אפשר להגיד שהם די מכובדים

אתה תיהיה בטוח נגדה כי זה תוכנית בילדינג לפלג גוף עליון AB די סטנדרטי פלג גוף תחתון טקסס
אבל הגעתי למשקלים שלדעתי אפשר להגיד שהם די מכובדים
אני אהיה נגדה אם היא בנויה רע.
ולהגיע למשקלים סבבה אפשר גם עם תוכנית גרועה, השאלה היא איפה תהיה בסוף התוכנית, האם כדי להתקדם הלאה תצטרך לבזבז חודשים על לבנות בסיס טוב יותר כדי רק להתקדם מעט

אחרי סקוואט 5X5 אני גמור ולא מצליח לעשות את הפרס כמו שצריך

הקטע שאחרי פרס אני גם את הסקוואט 5X5 קשה לי לעשות (הסקוואט הזה גומר אותי ואני צריך כל טיפת כוח)

לחפף בסקוואט או לוותר על הפרס (הפרס שלי יחסית די גבוה בניגוד לסקוואט שהוא סביר)

@kotzer
@MasterSplitter
אף אחד לא אמר לך את הברור מאליו - מי אמר שאתה חייב לעשות 5*5 סקווט? יש עוד תוכניות בעולם ויותר קיצוני מזה? אני לא חושב ש 5*5 Across זה רעיון טוב לפרקי זמן ממושכים.

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא אמר לך את הברור מאליו - מי אמר שאתה חייב לעשות 5*5 סקווט? יש עוד תוכניות בעולם ויותר קיצוני מזה? אני לא חושב ש 5*5 Across זה רעיון טוב לפרקי זמן ממושכים.

לא יודע ככה בנויה התוכנית טקסס אבל זה לא הפואנה אחרי סקוואט אני גמור גם אם זה היה 3 סטים
אני פחות מחודשיים עם התוכנית וחודש היה דילואד מבחינת נפח

אני אהיה נגדה אם היא בנויה רע.
ולהגיע למשקלים סבבה אפשר גם עם תוכנית גרועה, השאלה היא איפה תהיה בסוף התוכנית, האם כדי להתקדם הלאה תצטרך לבזבז חודשים על לבנות בסיס טוב יותר כדי רק להתקדם מעט

פעמיים בשבוע בנצ' פעמיים פרס

לא יודע ככה בנויה התוכנית טקסס אבל זה לא הפואנה אחרי סקוואט אני גמור גם אם זה היה 3 סטים
אני פחות מחודשיים עם התוכנית וחודש היה דילואד מבחינת נפח

פעמיים בשבוע בנצ' פעמיים פרס
מה שרשמת זו לא תוכנית, בקושי רעיון כללי. תרשום את כל התוכנית ולפי זה יהיה אפשרי לדעת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית