הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת טכניקה של דדליפט

Yagel_cohen

משתמש מתחיל
78
10
נק' מוניטין:
10
78
10
אהלן חברים, אני מעלה פה שלושה סירטונים מזוויות שונות של דדליפט 100 kg אני יודע שזה כלום אבל רציתי לדעת איך הטכניקה, ומה יש לשפר.
גובה 183 משקל 75, מתאמן 8 חודש בערך(לפני כן התאמנתי קצת סטריט), רגליים דילגתי בהתחלה יחסית הרבה עד שהבנתי שזה הכי חשוב בגלל זה יש פה רק 100 קילו מעפנים.

הקפצה
הקפצה

נראה בסיס טוב, כמה דברים שהייתי עובד עליהם:
  • כתפיים מעט יותר אחורה כשהמוט מתנתק, בית השחי צריך להיות מעל המוט ובמקרה שלך הוא יותר מדי קדימה.
  • תשמור על הברכיים קדימה כמו שהן בסט אפ, כי איך שהמוט מתנתק הן בורחות לך אחורה, מה שמאפשר לך להשתמש פחות ברגליים.
  • אתה מרים עם הידיים, בעיקר כדי לפצות על הבעיות הקודמות וכדי לשמור את המוט צמוד לגוף, זה למה אתה לא שם לב לבעיות האלה. אתה צריך "לתלות" את המוט בעזרת הידיים. תכווץ חזק את התלת ראשי

• פותח/ת השרשור
בהצלחה רבה אחי.
אל תזלזל בעצמך אחי
יש הבדל גדול בן לזלזל ללהיות מודע.
ממש לא מזלזל בעצמי ואני גאה בתוצאות, מתקדם יפה עולה במשקלים, התחלתי עם 7 וחצי קילו כל צד בדדליפט, 5 קילו כל צד בסקוואט, עכשיו 100 קילו דד, ו90 סקואט 70 באנץ פרס ורק עולה ברוך ה.
לא צריך להיתפס על מילה, הכוונה הייתה שיש עוד הרבה לאן לשאוף, זהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית