הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט קל בss

aviv roimi

משתמש מתחיל
14
1
נק' מוניטין:
1
14
1
אני רוצה לחזור עכשיו לss עם מ.ג 77
סקוואט : 100
דדליפט: 120
בנץ' : 80
פרס : 50
אלו משקלים ל5*3 חוץ מהדדליפט 5*1 .
אני רוצה להתחיל את התכנית עם סקוואט קל באמצע שבוע כדי לא להתקע מהר .
לא הבנתי את ההתאמות למתקדמים במאמר בפורטל וראיתי דעות חלוקות בנושא פה בפורום , בקיצור רציתי לדעת מה דעתכם ואיך לעשות את זה .
תודה רבה לעונים .

לא הבנתי את ההתאמות למתקדמים במאמר בפורטל וראיתי דעות חלוקות בנושא פה בפורום , בקיצור רציתי לדעת מה דעתכם ואיך לעשות את זה .
תודה רבה לעונים .
אתה יכול לעשות באימון השני בשבוע סקוואט 2*5 עם 80% rm5

בשביל מה ss אם סיימת אותה ברגע שסיימת ss תבכה כמה שעות ואחרי זה תכיר בעובדה שאתה לא מתאמן מתחיל יותר.

אתה פוואר ליפטר שמחפש סקוואט קל??
מקסימום תעשה רוטציה אם פרונט .

תשנה סדר בתרגלים אולי סקוואט זה תרגיל שקשה לך יתר ואתה יכול להתחיל איתו .

• פותח/ת השרשור
בשביל מה ss אם סיימת אותה ברגע שסיימת ss תבכה כמה שעות ואחרי זה תכיר בעובדה שאתה לא מתאמן מתחיל יותר.
אני מפחד מהתקדמות שבועית 😭 חח אני כבר שמעתי/קראתי על אנשים שסיימו עם הרבה יותר מ100 סקוואט , אני חושב שאני יכול למשוך איתה עוד לא מעט .
אתה פוואר ליפטר שמחפש סקוואט קל??
מקסימום תעשה רוטציה אם פרונט .
לא הבנתי את הכוונה שלך . הסקוואט קל אמור להיות סקוואט התאוששות כדי שאתקדם בצורה טובה יותר פעמיים בשבוע במקום שלוש . למיטב הבנתי לפחות.
תשנה סדר בתרגלים אולי סקוואט זה תרגיל שקשה לך יתר ואתה יכול להתחיל איתו .
על פי התכנית (ss) סקוואט אמור להיות תרגיל ראשון בכל שלושת האימונים .
תודה בכל מקרה 😁

אני מפחד מהתקדמות שבועית 😭 חח אני כבר שמעתי/קראתי על אנשים שסיימו עם הרבה יותר מ100 סקוואט , אני חושב שאני יכול למשוך איתה עוד לא מעט .

לא הבנתי את הכוונה שלך . הסקוואט קל אמור להיות סקוואט התאוששות כדי שאתקדם בצורה טובה יותר פעמיים בשבוע במקום שלוש . למיטב הבנתי לפחות.

על פי התכנית (ss) סקוואט אמור להיות תרגיל ראשון בכל שלושת האימונים .
תודה בכל מקרה 😁

10 חודש שאתה יכול להתקדם 10 קילו דדליפט 5 סקוואט ו2.5 בנצ מאימון לאימון לא נראה לי אחי .

אתה זה לא אחרים אל תעשנ השוואת ברגע שהפסקת להתקדם בss זהו צריך להחליף תוכנית.

אתה עושה טקסס ??

תן לי את התוכנית שלך ותגיד לי למה אתה רוצה לשנות אולי אני יוכל לעזור

• פותח/ת השרשור
10 חודש שאתה יכול להתקדם 10 קילו דדליפט 5 סקוואט ו2.5 בנצ מאימון לאימון לא נראה לי אחי .
מה ? 10 חודש ?

אתה זה לא אחרים אל תעשנ השוואת ברגע שהפסקת להתקדם בss זהו צריך להחליף תוכנית.
כמו שאמרתי
אני חושב שאני יכול למשוך איתה עוד לא מעט
וברגע שאתה מפסיק להתקדם עם התכנית המקורית יש עוד הרבה שינויים והתאמות לעשות כדי לסחוט עוד משקל על המוט ( אם זה שווה את זה , לא בטוח ) .
אתה עושה טקסס ??
לא , starting strength .

תן לי את התוכנית שלך ותגיד לי למה אתה רוצה לשנות אולי אני יוכל לעזור
אני מבין שאתה חסר ידע לגבי התכנית ולכן לא נראלי שתוכל לעזור לי עם השאלות שלי . שוב , תודה בכל מקרה .

SS זו תוכנית לא משהו בכלל שההצלחה שלה גם ככה עומדת על רגל אחת, ברגע שאתה משנה אותה היא כבר לא שווה כלום, עדיף תוכנית אחרת

תודה רבה לעונים .
זה מאוד אינדבדואלי, ואני ממליץ להתיעץ עם מאמן שיכול לראות את הטכניקה שלך ולהכיר אותך בצורה יותר עמוקה כדי להתאים לך את הדרך הנכונה להתקדם.
אתה לא מתחיל, אלה משקלים יפים. שלא תבין אותי לא נכון, יש לך עוד המון להתקדם. אבל אתה לא בשלב שאם נזרוק כאן עצה בשבילך שזה פשוט יקלע.
אולי תשקול תוכנית של madcow, זה נראה לי אולי מתאים לך יותר. ואולי בכלל כדאי לך תקופה של מסה לפני כניסה לאימון עצימות.
זה כל כך מורכב.
לא משנה מה תעשה, כנראה שתמשיך להתקדם, כי יש לך עוד המון להתקדם, לא תתקע מהר מידי. אבל תוכנית מתאימה תקדם אותך הרבה יותר מהר, ותדאג לכך שלא תצטרך להתקע בזמן הקרוב.
ממליץ על מאמן אישי שילמד אותך, וידריך אותך, זה הדבר היחיד שעזר לי. בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
SS זו תוכנית לא משהו בכלל שההצלחה שלה גם ככה עומדת על רגל אחת, ברגע שאתה משנה אותה היא כבר לא שווה כלום, עדיף תוכנית אחרת
אני יודע שאתה די נגד ss וריפטו בכלל . אני מכבד את דעתך ומעריך אותה . אבל בכל זאת היא עבדה לי די טוב , אפילו ללחיצות .
מה שאתה אומר לי כאן לא כל כך עוזר לי כיוון שאני כבר שקלתי את הדברים והגעתי למסקנה שאני כן רוצה לתת לזה נסיון . אם זה יעבוד או לא אדע רק בעוד כמה חודשים , מקסימום אלמד בדרך הקשה .😣
@elchonon תודה רבה . אני בהחלט אשקול את הצעותיך .

נערך לאחרונה:
מה ? 10 חודש ?

כמו שאמרתי
וברגע שאתה מפסיק להתקדם עם התכנית המקורית יש עוד הרבה שינויים והתאמות לעשות כדי לסחוט עוד משקל על המוט ( אם זה שווה את זה , לא בטוח ) .

לא , starting strength .

אני מבין שאתה חסר ידע לגבי התכנית ולכן לא נראלי שתוכל לעזור לי עם השאלות שלי . שוב , תודה בכל מקרה .

אתה אומר שאתה חושב שאתה יכול לעשות ss שאלתי אם אתה חושב שאתה יכול לעשות ss ולעלות 10 קילו דדליפט 2.5 קילו בנצ ו5קילו סקוואט מאימון לאימון

אתה חושב שאנשים פה באתר פה מגדי העתידות או מה ?
אתה חושב שנוכל לעזור לך בלי לדעת את התוכנית שלך?

כל מה שתקבל זה תשובות שטחיות על בסיס של כלום.
אל תחשוב שאתה מבין משהו שתגיע למשקל שלי תדבר לבנתיים אתה פווארליפטר שלא עובר 120 קילו דדליפט יש לנו במכון ילד בן 14 עם 135 דדליפט ל5
ואומר שאחרים לא מבנים,
תצא מהסרט שאתה חיי בו

נערך לאחרונה:
אל תחשוב שאתה מבין משהו שתגיע למשקל שלי תדבר לבנתיים אתה פווארליפטר שלא עובר 120 קילו דדליפט יש לנו במכון ילד בן 14 עם 135 דדליפט ל5 ואתה מתנשא ואומר שאחרים לא מבנים??
הילד בן 14 זה משקל יפה, אני אפילו מכיר קצת יותר מרשימים ממנו.
תרגע קצת, אני לא חושב שהוא מתנשא, הוא פשוט לא רצה לקבל עיצות מסוימות, ובודק את האפשרויות שלו. אתה יכול להביע את דעתך, וזכותו להחליט אם בא לו לקבל אותה, אל תיקח את זה אישי.
אבל סיקרנת אותי, מה משקל גוף שלך וכמה אתה מרים?

הילד בן 14 זה משקל יפה, אני אפילו מכיר קצת יותר מרשימים ממנו.
תרגע קצת, אני לא חושב שהוא מתנשא, הוא פשוט לא רצה לקבל עיצות מסוימות, ובודק את האפשרויות שלו. אתה יכול להביע את דעתך, וזכותו להחליט אם בא לו לקבל אותה, אל תיקח את זה אישי.
אבל סיקרנת אותי, מה משקל גוף שלך וכמה אתה מרים?

68 קילו
דדליפט 190 ל2
בנצ 97.5 ל1
סקוואט 170 ל5
פרס 70 ל1

אמרתי לו כולה לכתוב את התוכנית ואת המטרה שלו בשביל לעזור והוא אומר שאני לא מבין ואין לי את הידע.

איך אפשר לעזור למישהו בשאלה כזאת לא מובנת ?

פשוט התעצבנתי !!!

פשוט התעצבנתי !!!
מבין אותך, אבל זה לא יעזור.
68 קילו
דדליפט 190 ל2
בנצ 97.5 ל1
סקוואט 170 ל5
פרס 70 ל1
הבנצ' יפה, הדדליפט יותר, אבל הסקוואט ממש מרשים. מעניין אותי לשמוע הרבה עליך ועל האימונים שלך, אבל זה לא המקום והזמן.
בהצלחה

68 קילו
דדליפט 190 ל2
בנצ 97.5 ל1
סקוואט 170 ל5
פרס 70 ל1

אמרתי לו כולה לכתוב את התוכנית ואת המטרה שלו בשביל לעזור והוא אומר שאני לא מבין ואין לי את הידע.

איך אפשר לעזור למישהו בשאלה כזאת לא מובנת ?

פשוט התעצבנתי !!!

זה משתמש אחר מהמחשב , נדפק הפאלפון .

אני ממש מצטער אם נתתי תחושה של זלזול כלפיך . העניין הוא שהשאלה הייתה מופנת כלפי אנשים שקראו את הספר של ריפטו , התנסו עם התכנית ss לזמן ארוך וכאלה שפשוט הוסיפו סקוואט קל באמצע שבוע לתכנית ss .
כשכתבת " תן לי את התכנית שלך " הסקתי שאתה לא מכיר את התכנית ss , לא קראת את הספר של ריפטו ואתה לא התנסת בתכנית עם סקוואט , אני טועה ?? לכן אמרתי שאני מבין שאתה חסר ידע בתכנית . בקיצור מצטער אם נתתי תחושת זלזול או , כל הכבוד לילד בן 14 מהמכון . כל הכבוד לך על המשקלים המרשימים והרטיו שמרשים יותר . ד"א אני בן 15 😅

בנוסף לא רשמתי את התכנית עצמה גם כי התכנית הרבה יותר מורכבת מרשימת מכולת
וגם כי אני מאמין שרוב הפעילים בפורום פה מכירים את התכנית טוב .

נערך לאחרונה:
זה משתמש אחר מהמחשב , נדפק הפאלפון .

אני ממש מצטער אם נתתי תחושה של זלזול כלפיך . העניין הוא שהשאלה הייתה מופנת כלפי אנשים שקראו את הספר של ריפטו , התנסו עם התכנית ss לזמן ארוך וכאלה שפשוט הוסיפו סקוואט קל באמצע שבוע לתכנית ss .
כשכתבת " תן לי את התכנית שלך " הסקתי שאתה לא מכיר את התכנית ss , לא קראת את הספר של ריפטו ואתה לא התנסת בתכנית עם סקוואט , אני טועה ?? לכן אמרתי שאני מבין שאתה חסר ידע בתכנית . בקיצור מצטער אם נתתי תחושת זלזול או , כל הכבוד לילד בן 14 מהמכון . כל הכבוד לך על המשקלים המרשימים והרטיו שמרשים יותר . ד"א אני בן 15 😅

בנוסף לא רשמתי את התכנית עצמה גם כי התכנית הרבה יותר מורכבת מרשימת מכולת
וגם כי אני מאמין שרוב הפעילים בפורום פה מכירים את התכנית טוב .

אם סיימת ss אין לך מה לחזור .
אם אתה רוצה לעוף עם משקל זה לא יקרה אתה כבר לא מתחיל יותר עכשיו יקח לך הרבה יותר זמן ותרגיש על הבשר כל טעות וטעות אתה בשלב מציון לשיפור הטכניקה לדעתי תשאר על אותם משקלים ותכוון לעלות חזרות כדי שותכל לדעת לעשות כמה שיותר מושלם את הטכניקה במשקלים גבוהים.

הרבה אנשים קופצים וקופצים עם משקלים ואז זה מתכון לפציעות אני הייתי תקןפה ארוכה ב145 קילו דדליפט ועד שלא הצלחתי 10 חזרות בטכניקה קרובה לשלמות לא זזתי ממנו .

נערך לאחרונה:
אני יודע שאתה די נגד ss וריפטו בכלל . אני מכבד את דעתך ומעריך אותה . אבל בכל זאת היא עבדה לי די טוב , אפילו ללחיצות .
מה שאתה אומר לי כאן לא כל כך עוזר לי כיוון שאני כבר שקלתי את הדברים והגעתי למסקנה שאני כן רוצה לתת לזה נסיון . אם זה יעבוד או לא אדע רק בעוד כמה חודשים , מקסימום אלמד בדרך הקשה .
SS עובדת להרבה אנשים, אבל לא בגלל שהיא טובה או משהו, אלא בגלל שהיא נותנת גירוי מספק ומתוזמן טוב שתופס לרוב המתחילים, אבל ברגע שאתה מתחיל לשנות אותה או הגירוי נדפק או התזמון, ואז היא תמשיך לעבוד אם אתה רק בהתחלה של הפוטנציאל שלך, כי פשוט כל תוכנית בסיסית תעבוד, אבל אתה תהיה רחוק מהקצב שאתה יכול להתקדם או המשקלים שאתה יכול להגיע אליהם בפרק זמן קצוב

• פותח/ת השרשור
SS עובדת להרבה אנשים, אבל לא בגלל שהיא טובה או משהו, אלא בגלל שהיא נותנת גירוי מספק ומתוזמן טוב שתופס לרוב המתחילים, אבל ברגע שאתה מתחיל לשנות אותה או הגירוי נדפק או התזמון, ואז היא תמשיך לעבוד אם אתה רק בהתחלה של הפוטנציאל שלך, כי פשוט כל תוכנית בסיסית תעבוד, אבל אתה תהיה רחוק מהקצב שאתה יכול להתקדם או המשקלים שאתה יכול להגיע אליהם בפרק זמן קצוב
ההתקדמות תהיה איטית יותר לעומת מה ?
עבודה עם מאמן אישי? תכנית עם התקדמות שבועית (כמו מדקאו לדוגמא )?

ההתקדמות תהיה איטית יותר לעומת מה ?
עבודה עם מאמן אישי? תכנית עם התקדמות שבועית (כמו מדקאו לדוגמא )?
לעומת עבודה מתוכננת כראוי. מאמן אישי יוכל לתכנן אותה כמו שצריך, אבל גם תוכנית טובה תוכל לעשות את זה.
תוכניות כמו SS מיועדות נטו כדי לתרגל אותך להתמודד עם משקלים וכדי לבנות יכולת עבודה בסיסית ביותר, של להצליח לעשות כמה סטים עם משקל מסויים, אבל כאן נגמרת הרשימה של התכונות שהיא עובדת עליהם. ברגע שהשתלטת על היכולות האלה, אתה יכול לעבור לתוכנית שבנויה על פיריודיזציה לינארית, כלומר להתקדם לאורך תקופות, ככה אתה בונה כוח לאורך זמן, ובונה יכולות נוספות שיעזרו לך בעתיד.
תזכור שהרעיון הוא לא להיות כמה שיותר חזק היום, אלא לאורך זמן

עשיתי ss עם שינויים עד 130בנץ ל1rm
אני דווקא אוהב את התוכנית אבל הייתי צריך לעזוב אותה מוקדם יותר,אני חושב שאם הייתי מתחיל טקסס כשדחקתי 110,אז כבר הייתי על 150 עכשיו.

בכל מקרה ss יחסית פשוטה וקל לדבוק בה,אני אהבתי

• פותח/ת השרשור
לעומת עבודה מתוכננת כראוי. מאמן אישי יוכל לתכנן אותה כמו שצריך, אבל גם תוכנית טובה תוכל לעשות את זה.
תוכניות כמו SS מיועדות נטו כדי לתרגל אותך להתמודד עם משקלים וכדי לבנות יכולת עבודה בסיסית ביותר, של להצליח לעשות כמה סטים עם משקל מסויים, אבל כאן נגמרת הרשימה של התכונות שהיא עובדת עליהם. ברגע שהשתלטת על היכולות האלה, אתה יכול לעבור לתוכנית שבנויה על פיריודיזציה לינארית, כלומר להתקדם לאורך תקופות, ככה אתה בונה כוח לאורך זמן, ובונה יכולות נוספות שיעזרו לך בעתיד.
תזכור שהרעיון הוא לא להיות כמה שיותר חזק היום, אלא לאורך זמן
יש לך אולי תכנית כזו שאוכל לקרוא או מאמר/סרטון שירחיב בנושא ? 📚🤓

תודה לך על העזרה והידע שאתה נותן לי כאן .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית