הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פתאום נהיו לי נימים בבטן

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אני בן 20 הסתכלתי היום במראה ופתאום ראיתי שהתחילו לי קצת נימים מתחת לחזה שמאל ובצד ימין של הבטן, מה זה יכול להיות? אני במסה והשמנתי אז זה לא שהרזיתי ורואים אותם וגם זה לא ורידים שרואים כמו בידיים וכו' זה כלי דם נימים קטנים כאלה

אולי תעלה תמונה.
אבל אם זה מדאיג אותך, ממליץ רופא.
שמעתי שלפעמים עצירות או בגדים צמודים יכולים לחסום במידה מסויימת זרימת דם מהרגליים חזרה ללב ולגרום לדליות וורידים ברגליים, אולי זה קשור לנימים שאתה רואה.
אבל תכלס, אין לי שמץ.

• פותח/ת השרשור
אולי תעלה תמונה.
אבל אם זה מדאיג אותך, ממליץ רופא.
שמעתי שלפעמים עצירות או בגדים צמודים יכולים לחסום במידה מסויימת זרימת דם מהרגליים חזרה ללב ולגרום לדליות וורידים ברגליים, אולי זה קשור לנימים שאתה רואה.
אבל תכלס, אין לי שמץ.

יכול להיות סימני מתיחה?
בלי תמונה אי אפשר לדעת אבל

אני אשמח לתמונה כי אני ב99% בטוח שאתה מחרטט את הצורה, כבר אין לי ספק.
מאמין?
ויש לכם מושג מה זה יכול להיות?
בתמונה השניה יש באמת סימני מתיחה בצד שמאל למטה שזה אני יודע עליהם אבל מה זה הנימים האלה שנהיו לי?

קבצים מצורפים

• IMG_20190301_170147.jpg
    IMG_20190301_170147.jpg
    KB 25.8 · צפיות: 563
  • IMG_20190301_170218.jpg
    IMG_20190301_170218.jpg
    KB 35.3 · צפיות: 380
מאמין?
ויש לכם מושג מה זה יכול להיות?
בתמונה השניה יש באמת סימני מתיחה בצד שמאל למטה שזה אני יודע עליהם אבל מה זה הנימים האלה שנהיו לי?
באמת שאין לי מושג, הייתי מתייעץ עם פלסטיקאי בעניין הזה, או קודם כל עם רופא המשפחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית