אחרי שאני הרבה זמן עולה בבנץ' כמעט מאימון לאימון או לפחות משבוע לשבוע ואם אני לא עולה אז אני גם לא עולה בשאר התרגילים באימון (לא ישנתי לא אכלתי טוב וכ' וכו') עד לפני שבועיים הייתיי עושה 3*6-8 וכאשר מגיע ל8 מעלה ב1.25 כל צד ושוב פעם עושה 6 חזרות אבל לפני שבועיים קפצתי ישר ל60 קילו ל5 חזרות והצלחתי באמת אבל הקטע הוא שמאז אני עדיין תקוע על 60*5 והיום כשניסיתי לעלות עשיתי 643, הקטע המוזר אבל הוא שבשאר התרגילים אני עולה ולמשל בלחיצת חזה בשיפוע חיובי עם משקולות עליתי עליה משמעותית מ20 כל יד 774 ל887 אז איך זה הגיוני? הייתי מבין אם אני לא עולה כי 1.לא התאוששתי טוב ואז אני גם לא אמור לעלות בשאר התרגילים האימון או 2. אני לא עולה בתרגיל שאני עושה שני או שלישי אבל זה שאני לא עולה בתרגיל הראשון אבל אז בתרגיל השני כן עולה זה ממש מוזר, מה יכולה להיות הסיבה?
יכול להיות שפשוט 5*3 זה ווליום נמוך מידי ולכן הפסקתי לעלות רק בבנץ'? אבל עדיין אני עולה בלחיצה בשיפוע עם משקולות וזה אמור לחזק אותי גם בבנץ'...
יכול להיות שפשוט 5*3 זה ווליום נמוך מידי ולכן הפסקתי לעלות רק בבנץ'? אבל עדיין אני עולה בלחיצה בשיפוע עם משקולות וזה אמור לחזק אותי גם בבנץ'...