הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזה לא גדל

• פותח/ת השרשור Lior98
  • פורסם בתאריך

Lior98

משתמש פעיל
345
17
נק' מוניטין:
20
345
17
אשמח לעצות תמיד משום מה החזה שלי מבחינה גנטית הוא ממש קטן ולא גדל (הגוף שלי תמיד גדול ביד אחורית גב וכתפיים) דווקא החזה שלי הוא תמיד קטן למרות משקלים טובים
תוכנית abc

בנץ פרס-
סט חימום בלי משקל ואז סט עם 20 קילו כל צד (עדיין חימום)
סט 1 80 קילו
סט 2 90 קילו
סט 3 95 קילו
סט 4 95 קילו

דאמבלים בשיפוע חיובי

37.5 כל יד 4 סטים

פרפר בדאמבל על כיסא שטוח 17.5 כל יד

אני רואה אנשים מרימים הרבה פחות ויש להם חזה מפלצתי לי יש חזה מאוד קטן גם הצורה של מבחינה גנטית אם אני שוכב ומפעיל שריר הוא נראה כמו שריר של קו מלמעלה למטה והוא לא "מרובע"

אני גם הייתי עם 2 ניתוחי גניקומסטיה אז החזה לא וואו ושלא לשבר שהייתי תקופה עם גיבנת וכתפיים קדימה בשביל "להסתיר" אז אני הבנתי שזה גם ממש משפיע על הלחיצןת שהכתפיים ממש קדימה זה יכול להיות סיבה לזה התחלתי רק לפני חודש "לתקן את זה בלחיצות"

וכמו שאפשר לשים לב מבחינה גנטית שצד שמאל שלי יותר גדול/מעוצב מצד ימין

אני חושב להתחיל להתמקד יותר בפרפר או אפילו בשכיבות שמיכה עם משקל הבנתי יש אנשים שפשוט הגוף שלהם מגיב פחות טוב בלחיצות ואולי גיוון בתנועה יכול להוביל ליותר טוב?

קבצים מצורפים

• 20190216_191051.jpg
    20190216_191051.jpg
    KB 58.4 · צפיות: 346
א. יכול להיות שלך קשה יותר להגדיל את החזה. זו הגנטיקה שלך ויכול להיות שאין לך הרבה מה לעשות עם זה. אבל שוב, זה רק יכול להיות.
ב. בכל זאת יש כמה דברים שאתה יכול לנסות לעשות לדעתי:
1. תתחיל עכשיו כל אימון בבנץ פרס, כדי להשקיע את האנרגיה ה"טובה" שלך, שיש לך בתחילת האימון, על החזה. אם תבצע את החלק של החזה בסוף האימון (או באמצע שלו), אז מן הסתם הביצועים שלך יהיו פחות טובים בתרגילי החזה ואתה תתקדם יותר לאט בחזה.

2. תתחיל לעבוד בפירמידה הפוכה, מה שיגרום לך להרים משקל גבוה יותר. בפירמידה רגילה אתה מגיע למשקל המקסימאלי שלך, כשאתה כבר די גמור (בסט האחרון). לכן, תעשה את החימום (לדעתי מספיק סט אחד עם 20 כל צד ומתיחות), ואז תנסה להרים 100.

3. יכול להיות ששומן מצטבר לך יותר בידיים ופחות בחזה, ולכן זה נראה לך שהחזה קטן, כי אתה גם לא באחוז שומן נמוך. נסה לעשות חיטוב ותראה איך אתה נראה על אחוז שומן נמוך.

אגב, כמה חזרות אתה עובד?
איך הטכניקה שלך לדעתך בתרגילי החזה? אולי תצלם ותעלה סרטונים. אולי שם הבעיה.

וכמו שאפשר לשים לב מבחינה גנטית שצד שמאל שלי יותר גדול/מעוצב מצד ימין
עם זה לא בטוח שיש לך מה לעשות. גם אצלי יד שמאל גדולה יותר מימין. תמיד הייתה וכנראה שגם תמיד תיהיה. אנחנו לא תמיד סימטריים לגמרי בגוף שלנו. קח לדוגמא גם אנשים עם כפות רגליים קצת שונות בגודל, יש מלא כאלה.

אני חושב להתחיל להתמקד יותר בפרפר או אפילו בשכיבות שמיכה עם משקל הבנתי יש אנשים שפשוט הגוף שלהם מגיב פחות טוב בלחיצות ואולי גיוון בתנועה יכול להוביל ליותר טוב?
כדאי גם תרגילים מבודדים כמו פרפר וגם תרגילים מורכבים יותר כמו בנץ בשביל לפתח מסה. הייתי מתחיל עם הבנץ ואז עובר למבודדים מבחינת הסדר באימון.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
א. יכול להיות שלך קשה יותר להגדיל את החזה. זו הגנטיקה שלך ויכול להיות שאין לך הרבה מה לעשות עם זה. אבל שוב, זה רק יכול להיות.
ב. בכל זאת יש כמה דברים שאתה יכול לנסות לעשות לדעתי:
1. תתחיל עכשיו כל אימון בבנץ פרס, כדי להשקיע את האנרגיה ה"טובה" שלך, שיש לך בתחילת האימון, על החזה. אם תבצע את החלק של החזה בסוף האימון (או באמצע שלו), אז מן הסתם הביצועים שלך יהיו פחות טובים בתרגילי החזה ואתה תתקדם יותר לאט בחזה.

2. תתחיל לעבוד בפירמידה הפוכה, מה שיגרום לך להרים משקל גבוה יותר. בפירמידה רגילה אתה מגיע למשקל המקסימאלי שלך, כשאתה כבר די גמור (בסט האחרון). לכן, תעשה את החימום (לדעתי מספיק סט אחד עם 20 כל צד ומתיחות), ואז תנסה להרים 100.

3. יכול להיות ששומן מצטבר לך יותר בידיים ופחות בחזה, ולכן זה נראה לך שהחזה קטן, כי אתה גם לא באחוז שומן נמוך. נסה לעשות חיטוב ותראה איך אתה נראה על אחוז שומן נמוך.

אגב, כמה חזרות אתה עובד?
איך הטכניקה שלך לדעתך בתרגילי החזה? אולי תצלם ותעלה סרטונים. אולי שם הבעיה.

אם זה לא בטוח שיש לך מה לעשות. גם אצלי יד שמאל גדולה יותר מימין. תמיד הייתה וכנראה שגם תמיד תיהיה. אנחנו לא סימטריים לגמרי בגוף שלנו. קח לדוגמא גם אנשים עם כפות רגליים קצת שונות בגודל, יש מלא כאלה.

כדאי גם תרגילים מבודדים כמו פרפר וגם תרגילים מורכבים יותר כמו בנץ בשביל לפתח מסה. הייתי מתחיל עם הבנץ ואז עובר למבודדים מבחינת הסדר באימון.

תודה על המענה כמו שרשמתי וכמובן שאני מתחיל עם בנץ אנסה אולי לעשות פירמידה הפוכה אולי זה גם טיפה ימקסם לגבי טכניקה שיפרתי אותה בחודש וחצי האלו ממש (אני חושב שתקופה ארוכה הייתי פחות עושה קימור בגב ולוקח שכמות לאחור אז כנראה הייתי האמת דוחק עם הכתפיים) אבל עדיין זה מוזר יש אנשים אני רואה עם חזה ענק והם מרימים 80 אני שוקל דווקא להוריד משקלים בחזה ולהקפיד יותר בחזרות ואולי להדגיש את התנועה בירידה עכשעו שאני חושב על זה כל האלה עם החזה הגדול והמעוצב הם לא אלה שדווקא מרימים 110 קילו אלה דווקא האלה של ה80 וה90 בלחץ..
לגבי האחוז שומן אתה צודק אני עוד חודש וחצי מתחיל חיטוב למרות שיש עליי מלא נוזלים ברגע שאפסיק קריאטין הראה הרבה פחות "נפוח"

אבל עדיין זה מוזר יש אנשים אני רואה עם חזה ענק והם מרימים 80 אני שוקל דווקא להוריד משקלים בחזה ולהקפיד יותר בחזרות ואולי להדגיש את התנועה בירידה עכשעו שאני חושב על זה כל האלה עם החזה הגדול והמעוצב הם לא אלה שדווקא מרימים 110 קילו אלה דווקא האלה של ה80 וה90 בלחץ..
תראה, זה הכל יחסי למשקל הגוף. יכול להיות מישהו עם חזה מרשים, שמרים 70 קילו. אבל אותו בחור שוקל 60 קילו והגובה שלו זה 165 ס"מ, אז זה הגיוני שיהיה לו חזה מרשים ויפה, כי היחס בין משקל הגוף שלו למשקל שהוא דוחק הוא מכובד מאוד. לכן, אל תשפוט אנשים לפי כמה הם דוחקים כל עוד אתה לא יודע מה משקל הגוף שלהם. בנוסף, אתה לא יודע אם באותו אימון שראית אותם, הם היו באימון רציני ונתנו את הכל, או שאולי זה היה אימון דילואוד או חזרה מפציעה או משהו כזה, שבגינו הם לא הרימו את ה-100 אחוז מהמשקל שהם מסוגלים.

ודבר נוסף, יש הרבה אנשים על חומרים שגם אם הם מרימים משקלים יחסית נמוכים, עדיין הם מפתחים מסת שריר גדולה יותר מאשר מישהו טבעי שירים את אותם משקלים.

• פותח/ת השרשור
פשוט מאוד תגביר נפח. תוסיף חזרות ואולי תוסיף עוד תרגילים לחזה

האמת אני abc אז לפעמים חזה יוצא לי פעם בשבוע נניח שאעשה פעמיים אתה אומר להוסיף נפח? השאלה איפה הגוף יגיב יותר טוב בזה שאוריד קצת משקל ואוסיף יותר חזרות נניח במקום טווח של 6-8 לטווח של 12 חזרות עם משקל של 85 או שהוסיף עוד תרגיל בנוסף?

• פותח/ת השרשור
כמה אימונים אתה עושה בשבוע?
וכמה סטים לכל תרגיל חזה?

בנץ פרס-
סט 1 80 קילו
סט 2 90 קילו
סט 3 95 קילו
סט 4 95 קילו

דאמבלים בשיפוע חיובי

37.5 כל יד 4 סטים

בפועל זה בין אימון אחד ל2 בשבוע בגלל שזה abc ולא תמיד יותר לי להתאמן 5 ימים במקרה הטוב

בנץ פרס-
סט 1 80 קילו
סט 2 90 קילו
סט 3 95 קילו
סט 4 95 קילו

דאמבלים בשיפוע חיובי

37.5 כל יד 4 סטים

בפועל זה בין אימון אחד ל2 בשבוע בגלל שזה abc ולא תמיד יותר לי להתאמן 5 ימים במקרה הטוב
מפה אני יכול להבין שאתה עושה 4 סטים לבנץ. כל השאר כתבת רק משקלים. לכן שאלתי כמה סטים.
דבר נוסף, אם אתה מתאמן ABC ואתה מתאמן פחות מ-5 פעמים בשבוע לדעתי זה לא מספיק. או שתעבור ל-AB, או שתתאמן 5 פעמים בשבוע באופן עקבי.

• פותח/ת השרשור
מפה אני יכול להבין שאתה עושה 4 סטים לבנץ. כל השאר כתבת רק משקלים. לכן שאלתי כמה סטים.
דבר נוסף, אם אתה מתאמן ABC ואתה מתאמן פחות מ-5 פעמים בשבוע לדעתי זה לא מספיק. או שתעבור ל-AB, או שתתאמן 5 פעמים בשבוע באופן עקבי.

כתבתי גם סטים בנץ פרס חיובי 4 סטים 37.5 כל יד

ודאמבלים 17.5 קילו 4 סטים אני אשקול לעבור ל ab למרות ש abc נוח לי יותר מבחינת עצימות וזה משתנה בימים שאני יותר עובד אז לפעמים מפסיד יותר אחד

האמת אני abc אז לפעמים חזה יוצא לי פעם בשבוע נניח שאעשה פעמיים אתה אומר להוסיף נפח? השאלה איפה הגוף יגיב יותר טוב בזה שאוריד קצת משקל ואוסיף יותר חזרות נניח במקום טווח של 6-8 לטווח של 12 חזרות עם משקל של 85 או שהוסיף עוד תרגיל בנוסף?
אימון אחד בשבוע לחזה ב abc?! זה די בעייתי

• פותח/ת השרשור
אימון אחד בשבוע לחזה ב abc?! זה די בעייתי

בוא נגיד ש abc ואימון חזה פעם אחת בשבוע יכול באמת לדפוק את העלייה במסה?

תקף גם לגביי גב/ יד קדמית? אם שם זה גם פעם אחד בשבוע זה לא מספיק גירוי? אם כן אשקול לחזור ל ab בשביל גירוי מקסימלי

תחשוב שאם יוצא לך לאמן את החזה פעם אחת בשבוע הוא מקבל זמן התאוששות גדול מידי של כמה ימים. ב abc לפי מה שאני מכיר כל שריר יוצא לאמן פעמיים

בוא נגיד ש abc ואימון חזה פעם אחת בשבוע יכול באמת לדפוק את העלייה במסה?
אם זה באופן קבוע פעם בשבוע, אז כן, זה לא מספיק כדי להתקדם, לפחות אם אתה לא מתאמן מתחיל ולפי המשקלים שלך והתמונה, לדעתי אתה לא.

מציע לך לשבת, לחשוב ולסדר לעצמך את האימונים באופן שיתאים לך מבחינת הלו"ז שלך וגם יהיה אפקטיבי.
זה לא חייב להיות AB או ABC. תחשוב מחוץ לקופסא. לדוגמא - אם יש יום אחד שקבוע יש לך בו הרבה זמן, תן אימון FBW של שעה וחצי - שעתיים אם צריך. ואז עוד שלושה אימונים קצרים של ABC במהלך השבוע.

שתדע באופן כללי - מומלץ לבצע לפחות 15 סטים בשבוע לשריר גדול. ז"א שאם אתה עובד פעם בשבוע על החזה שלך, ואתה עושה 12 סטים, זה לא ממש מספיק. בטח ובטח שהחזה נח שבוע שלם ואין עבודה עקבית עליו מספיק.

• פותח/ת השרשור
אם זה באופן קבוע פעם בשבוע, אז כן, זה לא מספיק כדי להתקדם, לפחות אם אתה לא מתאמן מתחיל ולפי המשקלים שלך והתמונה, לדעתי אתה לא.

מציע לך לשבת, לחשוב ולסדר לעצמך את האימונים באופן שיתאים לך מבחינת הלו"ז שלך וגם יהיה אפקטיבי.
זה לא חייב להיות AB או ABC. תחשוב מחוץ לקופסא. לדוגמא - אם יש יום אחד שקבוע יש לך בו הרבה זמן, תן אימון FBW של שעה וחצי - שעתיים אם צריך. ואז עוד שלושה אימונים קצרים של ABC במהלך השבוע.

שתדע באופן כללי - מומלץ לבצע לפחות 15 סטים בשבוע לשריר גדול. ז"א שאם אתה עובד פעם בשבוע על החזה שלך, ואתה עושה 12 סטים, זה לא ממש מספיק. בטח ובטח שהחזה נח שבוע שלם ואין עבודה עקבית עליו מספיק.

נראה לי אשקול באמת ab סטנדרטי שכל השרירים הגדולים יאומנו פעמיים בשבוע ואולי אפילו תהיה גדילה יותר טובה למרות שמבחינת משקלים אני מתאושש ומתקדם אפילו עם שבוע מנוחה אבל כנראה זה גם קצת תקע את העלייה במסה טוב אני אעבור ממחר ל ab למשך חודש וחצי עד שאתחיל חיטוב אפסיק עם הקראטין ונגיע לשייפ הנדרש

תודה רבה לשניכם עזרתם לי מאוד!

• פותח/ת השרשור
בכיף. אבל למה שתפסיק עם הקריאטין? סתם מעניין אותי.

הנוזלים שאני סופח זה ברמה מגעילה משהו כמו 3-4 קילו זה כל כך מפריע שאתה נראה כמו בלון שאתה חושב שממש השמנת שבפועל השמנת ברמה סבבה הקריאטין הופך את זה לדוב

למרות שהרבה נראה לי תמיד שזה יותר עור עודף מאשר שומן

קבצים מצורפים

• 20190215_161951.jpg
    20190215_161951.jpg
    KB 44.3 · צפיות: 130
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית