אשמח לעצות תמיד משום מה החזה שלי מבחינה גנטית הוא ממש קטן ולא גדל (הגוף שלי תמיד גדול ביד אחורית גב וכתפיים) דווקא החזה שלי הוא תמיד קטן למרות משקלים טובים
תוכנית abc
בנץ פרס-
סט חימום בלי משקל ואז סט עם 20 קילו כל צד (עדיין חימום)
סט 1 80 קילו
סט 2 90 קילו
סט 3 95 קילו
סט 4 95 קילו
דאמבלים בשיפוע חיובי
37.5 כל יד 4 סטים
פרפר בדאמבל על כיסא שטוח 17.5 כל יד
אני רואה אנשים מרימים הרבה פחות ויש להם חזה מפלצתי לי יש חזה מאוד קטן גם הצורה של מבחינה גנטית אם אני שוכב ומפעיל שריר הוא נראה כמו שריר של קו מלמעלה למטה והוא לא "מרובע"
אני גם הייתי עם 2 ניתוחי גניקומסטיה אז החזה לא וואו ושלא לשבר שהייתי תקופה עם גיבנת וכתפיים קדימה בשביל "להסתיר" אז אני הבנתי שזה גם ממש משפיע על הלחיצןת שהכתפיים ממש קדימה זה יכול להיות סיבה לזה התחלתי רק לפני חודש "לתקן את זה בלחיצות"
וכמו שאפשר לשים לב מבחינה גנטית שצד שמאל שלי יותר גדול/מעוצב מצד ימין
אני חושב להתחיל להתמקד יותר בפרפר או אפילו בשכיבות שמיכה עם משקל הבנתי יש אנשים שפשוט הגוף שלהם מגיב פחות טוב בלחיצות ואולי גיוון בתנועה יכול להוביל ליותר טוב?
תוכנית abc
בנץ פרס-
סט חימום בלי משקל ואז סט עם 20 קילו כל צד (עדיין חימום)
סט 1 80 קילו
סט 2 90 קילו
סט 3 95 קילו
סט 4 95 קילו
דאמבלים בשיפוע חיובי
37.5 כל יד 4 סטים
פרפר בדאמבל על כיסא שטוח 17.5 כל יד
אני רואה אנשים מרימים הרבה פחות ויש להם חזה מפלצתי לי יש חזה מאוד קטן גם הצורה של מבחינה גנטית אם אני שוכב ומפעיל שריר הוא נראה כמו שריר של קו מלמעלה למטה והוא לא "מרובע"
אני גם הייתי עם 2 ניתוחי גניקומסטיה אז החזה לא וואו ושלא לשבר שהייתי תקופה עם גיבנת וכתפיים קדימה בשביל "להסתיר" אז אני הבנתי שזה גם ממש משפיע על הלחיצןת שהכתפיים ממש קדימה זה יכול להיות סיבה לזה התחלתי רק לפני חודש "לתקן את זה בלחיצות"
וכמו שאפשר לשים לב מבחינה גנטית שצד שמאל שלי יותר גדול/מעוצב מצד ימין
אני חושב להתחיל להתמקד יותר בפרפר או אפילו בשכיבות שמיכה עם משקל הבנתי יש אנשים שפשוט הגוף שלהם מגיב פחות טוב בלחיצות ואולי גיוון בתנועה יכול להוביל ליותר טוב?