הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מפרק כף היד שלי מתעקם בבנצ' פרס, איך לעבוד על זה שהמפרק יישאר ישר.

• פותח/ת השרשור boos
  • פורסם בתאריך

boos

משתמש פעיל
515
113
נק' מוניטין:
139
515
113
ראיתי כמה דעות שונות באנגלית:
א. להפעיל כוח כאילו אני מנסה לשבור את המוט.
ב. להפעיל כוח כאילו אני מנסה לקרב את הידיים אחת לשנייה.
ג. להפעיל כוח כאילו אני מנסה להרחיק את הידיים אחת מהשנייה.

ומרוב כל הדעות השונות לא באמת הצלחתי להחזיק את המוט מבלי שמפרק כף היד יתעקם. יש לכם טיפ או משהו או לומר לי איזו מהדעה היא נכונה יותר?
אגב אני שם את המוט בתחתית כף היד כמובן ולא על האצבעות שלא ישבור לי את המפרק עוד יותר.
תודה רבה לכולכם חברים.

תודה רבה אחי אני מנסה משהו חדש כשאני הולך לישון וזה להעיף את כל המחשב, פלאפון/מכשיר חשמלי מלידי ואני אבדוק אם זה לא עובד אני אנסה את המלטונין הזה. תודה יא אח.
בטח, זה מאוד עוזר, גם להימנע מקפאין וסוכר לפני שינה. ובעצם כל דבר ממריץ. עוזר לי גם כמה דקות הליכה או מדיטציה או יוגה.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תודה אחי אני אאמץ את המדיטציה קראתי על הרבה אנשים שהשינה שלהם נהייתה טובה יותר ובכלל כל היום שלהם נהיה רגוע יותר ממדיטציה בבוקר וגם בערב.

מלטונין לא ממכר אבל היעילות שלו מוגבלת, בתור אחד שסובל מבעיות שינה רוב הזמן, זה לא מספיק ״חזק״ בשביל להפיל אותי.
לרוב הכדורי שינה האמיתיים מאוד לא בריאים לשימוש קבוע ומאד ממכרים.

אופציה נוספת שאני משתמש וממליץ - הרבסטרונג, שמן CBD (קנאביס) ללא THC והשפעות פסיכו-אקטיביותץ.

• פותח/ת השרשור
מלטונין לא ממכר אבל היעילות שלו מוגבלת, בתור אחד שסובל מבעיות שינה רוב הזמן, זה לא מספיק ״חזק״ בשביל להפיל אותי.

אופציה נוספת שאני משתמש וממליץ - הרבסטרונג, שמן CBD (קנאביס) ללא THC והשפעות פסיכו-אקטיביותץ.
תודה רבה אני אברר גם על זה אם הניתוק שלי לפני שינה ממכשירים אלקטרוניים ומדיטציה לא יעבדו. קודם ננסה בלי ''חומרים'' 😆

שמן CBD (קנאביס) ללא THC והשפעות פסיכו-אקטיביותץ.
חחח... זה לא אוסטרליה שאפשר להשיג חומר איכותי בקלות 😆.
אבל זה בהחלט עובד.
אבל אם אני לא טועה קנאביס מוריד טסטוסטרון.

פה באוסטרליה יש חוקים יותר מחמירים מהארץ מבחינת קנאביס.

הזמנתי מארה״ב, אני חושב שזה חוקי כי זה עשוי מHEMP ולא ממריחואנה.

תודה רבה אני אברר גם על זה אם הניתוק שלי לפני שינה ממכשירים אלקטרוניים ומדיטציה לא יעבדו. קודם ננסה בלי ''חומרים'' 😆

אחת הבעיות הכי רציניות עם בעיות שינה זה שכל פעם שאתה בא לישון (אחרי תקופה של בעיות שינה) אתה אומר לעצמך הולך להיות לילה סיוט
אני לא הולך להירדם וכו' והמנטליות הזו משפיעה, שבן אדם מנסה להתאמץ לישון מהר יש פחות סיכויים שזה יקרה. פשוט צריך לתת לזה לקרות
ולא במחשבה של ''הנה עוד לילה'' תמיד שיש את הקטע הזה ש''חייבים לישון'' כי מחר X ככה יש יותר סיכויים שאתה לא תירדם כי אתה רק תחשוב
על כמה אתה צריך להירדם, פשוט...זרום. אני לא טוען שזה יפתור את הבעות שינה שלך אבל זה בהחלט עוד חלק לפאזל.

• פותח/ת השרשור
אחת הבעיות הכי רציניות עם בעיות שינה זה שכל פעם שאתה בא לישון (אחרי תקופה של בעיות שינה) אתה אומר לעצמך הולך להיות לילה סיוט
אני לא הולך להירדם וכו' והמנטליות הזו משפיעה, שבן אדם מנסה להתאמץ לישון מהר יש פחות סיכויים שזה יקרה. פשוט צריך לתת לזה לקרות
ולא במחשבה של ''הנה עוד לילה'' תמיד שיש את הקטע הזה ש''חייבים לישון'' כי מחר X ככה יש יותר סיכויים שאתה לא תירדם כי אתה רק תחשוב
על כמה אתה צריך להירדם, פשוט...זרום. אני לא טוען שזה יפתור את הבעות שינה שלך אבל זה בהחלט עוד חלק לפאזל.
אתה לגמרי צודק. פעם הייתה לי תקופה שהייתי מונע ממחשבות להיכנס לי לראש לפני השינה והייתי נרדם תוך 3-5 דקות. היום אני כבר לא מצליח לעשות את זה אני אתאמן על מה שאתה אומר להימנע מכל האובר-מחשבות האלה.

אתה לגמרי צודק. פעם הייתה לי תקופה שהייתי מונע ממחשבות להיכנס לי לראש לפני השינה והייתי נרדם תוך 3-5 דקות. היום אני כבר לא מצליח לעשות את זה אני אתאמן על מה שאתה אומר להימנע מכל האובר-מחשבות האלה.

שמע אני נרדם מאוד בקלות (לפחות כרגע!) אז שאני בא לישון אני פשוט מניח את הראש על הכרית ומחכה לקסם לעשות את שלו.
בן אדם שחווה קשיים בשינה בא למיטה מניח את הראש על הכרית ''נו, מה עכשיו'' חח ברור שהוא לא עומד להירדם בזמן הקרוב.
תנסה להירגע ולא לחשוב על זה יותר מידי, גם לא צריך לנסות לחסום את זה לגמרי כי זה רק מחריף את זה. כמו שיש רגע כזה שאסור
לצחוק אבל אתה מת לצחוק? אז..כזה.

• פותח/ת השרשור
שמע אני נרדם מאוד בקלות (לפחות כרגע!) אז שאני בא לישון אני פשוט מניח את הראש על הכרית ומחכה לקסם לעשות את שלו.
בן אדם שחווה קשיים בשינה בא למיטה מניח את הראש על הכרית ''נו, מה עכשיו'' חח ברור שהוא לא עומד להירדם בזמן הקרוב.
תנסה להירגע ולא לחשוב על זה יותר מידי, גם לא צריך לנסות לחסום את זה לגמרי כי זה רק מחריף את זה. כמו שיש רגע כזה שאסור
לצחוק אבל אתה מת לצחוק? אז..כזה.
חחחחחח 🤣 אני אנסה! תודה על הטיפים

משהו שלא ציינו פה זה מיקום המוט בכף היד, שים לב שאתה ממקם את המוט נמוך על "הכרית" של כף היד.
אם אתה ממקם את המוט גבוה על כף היד אי אפשר להחזיק אותה בפוזיציה טובה במשקלים שמאתגרים אותך לא משנה מה תנסה.

• פותח/ת השרשור
משהו שלא ציינו פה זה מיקום המוט בכף היד, שים לב שאתה ממקם את המוט נמוך על "הכרית" של כף היד.
אם אתה ממקם את המוט גבוה על כף היד אי אפשר להחזיק אותה בפוזיציה טובה במשקלים שמאתגרים אותך לא משנה מה תנסה.
תודה רבה אחי מעריך זאת מאוד.

אני לוקח מגנזיום, ותשלובת של מלטונין עם CBD, בגדול זה עוזר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית