הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על טכניקה סקוואט ודדליפט

ehood19

משתמש מתחיל
84
9
נק' מוניטין:
9
84
9
space אשקלון
שלום לכולם

שבוע שעבר צילמתי את עצמי ואמרו לי שהזוית לא טובה

צילמתי את עצמי שוב בתקווה שהפעם זה בסדר

אשמח לקבל משוב ודרכים לשיפור

• דדליפט

סקוואט

תודה מראש לכולם

הסקוואט שלך-
עקבים צריכים להשאר על הקרקע, לא להתרומם, מוט על השכמות ואצבעות מחזיקות את המוט, נראה כאילו אתה מאזן אותו באוויר

דדליפט
אתה מתכופף יותר מדי עם הגב, התנועה צריכה לבוא מכל הגוף, מה שאתה עושה יותר דומה לדדליפט רומני אבל גם בפוזיציה גרועה.
דבר נוסף, בדדליפט התרגיל מתחיל ונגמר מהרצפה, לא מהאמצע באוויר.
חבל על הגב שלך. הייתי ממליץ לך לראות סרטונים ביוטיוב על טכניקות של תרגילים מורכבים

הזווית עדיין לא טובה

אבל אפשר לראות שהטכניקה לא טובה
אציין כרגע כמה נקודות בגדול שבלטו לעין

א. כשאתה מתכופף להרים את המוטב גם בהתחלה, שמור על גב ישר וחזה זקוף
ב. דדליפט - לעבוד לאט (למרות המשקל הקל) וצמוד לגוף ממצב שהמוט "מת" על הרצפה עד לפשיטה ("התיישרות" ) מלאה של הגוף.
ג. בשני התרגילים תצטרך לעבוד על ללמוד לשמור על מנח גב תקין, הוא מתעגל לא מעט

ממליץ לנסות לבקש עזרה ממאמן או מישהו מנוסה שיכול לתקן אותך תוך כדי האימון

מאיפה למדת איך עושים סקוואט ודדליפט?
נראה לי בשלב הזה או שתלמד קודם כל איך עושים, ממקורות ידע אמינים, או שתשכור מאמן טוב שילמד אותך, כי כרגע ביקורת ותיקונים לא יעזרו, צריך ללמוד איך באמת עושים

מזעזע אחי, אתה עובד כמו תייר

לגבי דדליפט:

לגבי סקוואט:

ממליץ לך בחום להתסכל את זה

סקוואט שלך זוועה כפות ידיים שלך לא ישרות אתה לא מכווץ שכמות בכלל מסתכל למעלה נעליים לא מתאימות בכלל עקבים עולים גם כתוצאה שאתה לא מכווץ בגב העליון אתה יורד עם קשת עקומה ועוד דברים שבאמת לא שמתי לב כי ראיתי פעם אחד
אחי לא בושה להתחיל מהתחלה תסתכל תסרטון שהביאו לך בחור אחד הטובים מבין עניין מסביר דקויות תלמד איזה שבוע שבועיים נטו טכניקה ואז תבוא לפה ותצלם
דדליפט אין בכלל מה לדבר זה לא דדליפט זה סוג של דדליפט רומני רק שאתה מזיין את המוט כמו חתולה מובהלת
אין טעם פה להסביר פשוט תתחיל ללמוד את זה

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם אני מסתכל על הסרטונים וגם מבקש עזרה מהמדריכים אעדכן כשיהיה לי מה להראות

חוץ ממה שאמרו (בלי נקודות לשיפור אלא ללמוד את התרגילים מהתחלה), תחליף נעליים. הרגליים שלך צריכות לעמוד על בסיס יציב וקשיח (דרישה הפוכה מהנעלי ריצה שאתה עושה איתן). גם כשתלמד לבצע טוב את התרגילים, הטכניקה לא תהיה טובה אם אתה עומד על נעליים שהרגל שלך "תרקוד" קדימה ואחורה בהן (תחשוב על איזה קשה לשמור על ביצוע טוב של סקוואט או דדליפט על כדור בוסו, בנעלי ריצה זה דומה רק החוסר יציבות הרבה פחות קיצוני).
אולסטאר יכולות להתאים, או נעל דומה עם סוליה קשיחה.

• פותח/ת השרשור
חוץ ממה שאמרו (בלי נקודות לשיפור אלא ללמוד את התרגילים מהתחלה), תחליף נעליים. הרגליים שלך צריכות לעמוד על בסיס יציב וקשיח (דרישה הפוכה מהנעלי ריצה שאתה עושה איתן). גם כשתלמד לבצע טוב את התרגילים, הטכניקה לא תהיה טובה אם אתה עומד על נעליים שהרגל שלך "תרקוד" קדימה ואחורה בהן (תחשוב על איזה קשה לשמור על ביצוע טוב של סקוואט או דדליפט על כדור בוסו, בנעלי ריצה זה דומה רק החוסר יציבות הרבה פחות קיצוני).
אולסטאר יכולות להתאים, או נעל דומה עם סוליה קשיחה.

תודה על ההערה הפתרון הכי טוב מבחינתי הוא שפשוט אחלוץ אותן 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית