עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ריבוק ליפטר
יש בחנויות ריבוק..
אני איתן, הן מעולות ממליץ מאוד.
באותה רמה עם האדיפוואר והרומלאוס לדעתי.
יש לי את הדגם הראשון של הנעלים כבר 5 שנים. אין לי למה להשוות אבל הן 5 שנים אצלי אז זה כבר משהו חיובי 😃איך היא ביחס לאדי פאוור ונייק רומליאוס?
היה לך אדי / רומאלוס? הנעל הזו של ריבוק מתאימה לאנשים בעל מבנה כף רגל רחב? או שהם צרות כמו האדי
יש לי נסיון עם הרומלאוס, לא הרגשתי שוני
ברוחב או משהו עם הריבוק לאומתן.
אבל אני לא בעל רגל רחבה או צרה יותר מהממוצע לדעתי.
אני רק משתמש באולסטאר לסקוואט, אבל אני רק עושה לאו באר.
לפי ה-review בחו''ל הן רחבות (2:22)הרומאלוס אומרים רחבות יחסית, אם לא הרגשת שוני אז זה כן מתאים לבעלי כף רגל רחבה. יש לי מבנה כף רגל רחב אז אני נמנע מלהזמין
נעליים, חייב למדוד במקום ולצערי אין בארץ רומאלוס / אדי בהישג יד.
לפי ה-review בחו''ל הן רחבות (2:22)
וגם חלק מהתגובות בסרטונים אחרים אומרים שהן רחבות
תשמע הבעיה הזאת של נעליים בארץ
בעיה קשה אני חיפשתי מלא בחנויות אדידס בנייק בכל חור אי אפשר למצוא כנראה צריך להזמין באינטרנט חשבתי להזמין מאתר רשמי של אדידס פווארליפט 4 ולשלוח דרך USHOP זה יוצא עם מיסים איזה 480 שקל
לגבי מידות תמודד תרגל שלך במדויק על דף ותמודד את 2 רגליים ואיפה שיותר גדול זאת המידה שלך ובדרך כלל כתוב אתרים תמידה
ואני עוד עושה היי באר ועם אולסטאר לא קל לעשות את זה אם תמצא איזה חור שמוכרים נעליים טובות תגיד לי אני גם אשמח
לריבוק או לאדידס לא הבנתיבעיה גדולה... אין לריבוק את הנעל... דווקא העונה הם לא הביאו אותה...
איזה ייאוש, להזמין נעל מהאינטרנט זה קנס של 900ש"ח עם המחירי משלוח והמכס
לריבוק... התקשרתי לחנות שלהם בנמל תל אביב ואמרו לי שהעונה לא הביאו אותה לשופ חנות בארץלריבוק או לאדידס לא הבנתי
וואו איזה מאכזב!!! רציתי לקנות אותן השבועלריבוק... התקשרתי לחנות שלהם בנמל תל אביב ואמרו לי שהעונה לא הביאו אותה לשופ חנות בארץ
לריבוק... התקשרתי לחנות שלהם בנמל תל אביב ואמרו לי שהעונה לא הביאו אותה לשופ חנות בארץ
יש להם חנות גם בחולון באזור תעשייה, תתקשר לשם ותבדוק.