הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזו נעל סקוואט אפשר לקנות בארץ?

• פותח/ת השרשור Benj
  • פורסם בתאריך

Benj

משתמש מתחיל
282
83
נק' מוניטין:
237
282
83
אני רוצה לקנות נעל סקוואט אבל מפחד להזמין מהאינטרנט בלי למדוד... יש לי רגל קטנה ותמיד יש לי בעיות עם נעליים...

יש נעל שאפשר למצוא בחנויות?

היה לך אדי / רומאלוס? הנעל הזו של ריבוק מתאימה לאנשים בעל מבנה כף רגל רחב? או שהם צרות כמו האדי

יש לי נסיון עם הרומלאוס, לא הרגשתי שוני
ברוחב או משהו עם הריבוק לאומתן.

אבל אני לא בעל רגל רחבה או צרה יותר מהממוצע לדעתי.

יש לי נסיון עם הרומלאוס, לא הרגשתי שוני
ברוחב או משהו עם הריבוק לאומתן.

אבל אני לא בעל רגל רחבה או צרה יותר מהממוצע לדעתי.

הרומאלוס אומרים רחבות יחסית, אם לא הרגשת שוני אז זה כן מתאים לבעלי כף רגל רחבה. יש לי מבנה כף רגל רחב אז אני נמנע מלהזמין
נעליים, חייב למדוד במקום ולצערי אין בארץ רומאלוס / אדי בהישג יד.

• פותח/ת השרשור
אני רק משתמש באולסטאר לסקוואט, אבל אני רק עושה לאו באר.

עד לא מזמן עשיתי סקוואט יחף...
עברתי לאולסטאר לא מזמן ומצד אחד זה שינוי אדיר שפתאום אתה לא שוקע ברצפת גומי הרכה של החדכ... מצד שני הרבה יותר קשה לי לשמור על העקבים עם האולסטאר מאשר יחף

אבל אני עושה low bar

אני אקפוץ בראשון לחנות של ריבוק ואנסה את הליפטר

תשמע הבעיה הזאת של נעליים בארץ
בעיה קשה אני חיפשתי מלא בחנויות אדידס בנייק בכל חור אי אפשר למצוא כנראה צריך להזמין באינטרנט חשבתי להזמין מאתר רשמי של אדידס פווארליפט 4 ולשלוח דרך USHOP זה יוצא עם מיסים איזה 480 שקל
לגבי מידות תמודד תרגל שלך במדויק על דף ותמודד את 2 רגליים ואיפה שיותר גדול זאת המידה שלך ובדרך כלל כתוב אתרים תמידה
ואני עוד עושה היי באר ועם אולסטאר לא קל לעשות את זה אם תמצא איזה חור שמוכרים נעליים טובות תגיד לי אני גם אשמח

הרומאלוס אומרים רחבות יחסית, אם לא הרגשת שוני אז זה כן מתאים לבעלי כף רגל רחבה. יש לי מבנה כף רגל רחב אז אני נמנע מלהזמין
נעליים, חייב למדוד במקום ולצערי אין בארץ רומאלוס / אדי בהישג יד.
לפי ה-review בחו''ל הן רחבות (2:22)

וגם חלק מהתגובות בסרטונים אחרים אומרים שהן רחבות

• פותח/ת השרשור
תשמע הבעיה הזאת של נעליים בארץ
בעיה קשה אני חיפשתי מלא בחנויות אדידס בנייק בכל חור אי אפשר למצוא כנראה צריך להזמין באינטרנט חשבתי להזמין מאתר רשמי של אדידס פווארליפט 4 ולשלוח דרך USHOP זה יוצא עם מיסים איזה 480 שקל
לגבי מידות תמודד תרגל שלך במדויק על דף ותמודד את 2 רגליים ואיפה שיותר גדול זאת המידה שלך ובדרך כלל כתוב אתרים תמידה
ואני עוד עושה היי באר ועם אולסטאר לא קל לעשות את זה אם תמצא איזה חור שמוכרים נעליים טובות תגיד לי אני גם אשמח

בעיה גדולה... אין לריבוק את הנעל... דווקא העונה הם לא הביאו אותה...

איזה ייאוש, להזמין נעל מהאינטרנט זה קנס של 900ש"ח עם המחירי משלוח והמכס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית