הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לעשות רק חלק מהתוכנית לינארית 5X5

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אני קראתי עכשיו את המאמר על מדקאו 5X5 של ביל סטר וראיתי שכתוב שם שהצפי זה לעלות ב2.5 קילו כל שבוע בבנץ' למשל, עכשיו 2 שאלות יש לי:
1.איך זה הגיוני למתאמן בינוני שכתוב שאליו מותאמת התכנית לעלות כזה הרבה? אני מתאמן 7 חודשים AB סטנדרטית ועולה בקושי 2.5 בבנץ' בחודש ועושה באימון 3 תרגילים של 3 סטים כל אחד לחזה (בנץ', לחיצה עם משקולות בשיפוע ופרפר בכבל) אז איך מלעשות רק 5 סטים של בנץ' בפירמידה עולה יגרום לי לעלות בקצב כזה מהיר? (הוא כותב שכן אפשר להוסיף תרגילי עזר למשל מקבילים לחזה אז זה לא שאני עושה כזה הרבה יותר נפח ממה שהוא רושם שם שאני לא עולה בגלל זה)

2.אם אני אשאר בAB הרגילה שלי ורק אחליף בבנץ' במקום מה שאני עושה עכשיו ללינארית אני אצליח להעלות 2.5 קילו כל שבוע?

דרך אגב מה אתם אומרים על התוכנית שלי כרגע:

A
בנץ' 3X6-8
דחיקת חזה עם משקולות בשיפוע עליון 3X6-8
קייבל קרוס מלמעלה למטה 3X8-10
לג פרס 3X6-8
לג קרלס 3X8-10
הרמת תאומים 3X8-10
פשיטת מרפקים עם מוט 3X8-10
סקאל קרשרס 3X8-10

B
פולי עליון 3X6-8
חתירה בTBAR 3X6-8
פולאובר עם כבל 3X8-10
לחיצת כתפיים בעמידה עם משקולות 3X6-8
הרחקת כתפיים לצדדים 3X8-10
תרגיל לכתף אחורית במכונה 3X8-10
בייספס קרלס 3X8-10
פטישים 3X8-10
2 תרגילים לאמות 2 סטים כל אחד של 12
תרגיל לגב תחתון והאמסטרינג לא יודע איך קוראים לו 2 סטים של 12

נערך לאחרונה:
אתה מבין מה זה בכלל מתאמן בינוני?זה שאתה מתאמן 7 חודשים לא אומר שאתה מתאמן בינוני
ולמה אתה לא עושה סקוואט?

• פותח/ת השרשור
אתה מבין מה זה בכלל מתאמן בינוני?זה שאתה מתאמן 7 חודשים לא אומר שאתה מתאמן בינוני
ולמה אתה לא עושה סקוואט?
אני יודע שאני לא בינוני בגלל זה אני אומר שאם אני מתחיל ולא עולה כזה הרבה איך מתאמן בינוני יוכל לעלות ככה?
וסקוואט אני פשוט לא מצליח לעשות ומעדיף לג פרס

לא ריאלי לעלות 2.5 קילו בשבוע לאורך זמן, גם למתאמן מתחיל אלא אם אתה בהמה והתחלת ממוט ריק.

ריאלי להתחיל ממשקל נמוך מאוד ומשם לעלות 2.5 קילו בשבוע, להתקע, לבצע ריסט של 4+++ שבועות ואז משם להתקדם 2.5 קילו בשבוע.

אל דאגה, אף אחד לא באמת מתקדם 2.5 קילו בבנץ׳ בשבוע לאורך זמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית