עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אשמח לשמוע את דעתך על התוכנית שלי:חזה וכתפיים עלול להקשות עליך קצת באותו יום.
חלק מסתדרים עם זה,חלק לא. אני באופן אישי מפריד ביניהם.
הייתי מעביר לc ביחד עם רגליים וטרפזים
אוקיי. אין לי לחץ לגבי תשובה עכשיו. אני יכול לחכות למחר או לימים אחרים. אשמח לשמוע מה אפשר לקזז או לשנות. תודה רבה.נפח עצום..נסחפת לגמרי חביבי
@Dissonant Harmony הוא יעזור לך (אם תבקש יפה)
אני קצת עסוק בלראות את ריאל מפסידים כרגע
אבל הנפח עצום ויותר מידי תרגילים..
איזה בארסה בראש שלך ..לא סובל אותם.ויאללה בארסה
עבודה מבודדת על רגליים אחרי סקוואט ודדליפט זה מיותר לחלוטין לדעתי. אתה סתם מקשה על עצמך.סקוואטים 4X6 לא כולל חימום
סטיף דדליפט 4X10
תאומים 4X12-15
פשיטה במכונה 3X12
אני אנסה מחר בבוקר לבנות תוכנית חדשה מקווה לטוב. תודה רבה.איזה בארסה בראש שלך ..לא סובל אותם.
(ארסנל)
אבל מת על ויניסיוס,קיוויתי שיעשה משהו מעניין.
עבודה מבודדת על רגליים אחרי סקוואט ודדליפט זה מיותר לחלוטין לדעתי. אתה סתם מקשה על עצמך.
המון בלאגן בתכנית שלך. אתה עובד ביום אחד על כתפיים וטרפזים,וביום אחר על גב. שבעצם כל תנועת גב שאתה מבצע כנראה תפעיל גם טרפזים..אין זמן להתאוששות.
באימון גב אתה עושה 5 תרגילים שונים ועוד בנפח ענק ועוד פעם דדליפט?!?!?!?תרגע עם זה
גם לא הבנתי למה יש לך 4 תרגילים לחזה.
תנסה לסדר את זה מחדש,עם דגש על תנועות מורכבות ועוד מבודד אחד(גג גג גג 2) ומשם נתקדם.
אחי זה לא תכנית למתאמן מתחיל,זה תכנית למזריק מנוסה ומשופשף149eg:
דדליפט זה ממש לא תרגיל שאתה רוצה לעשות יום אחרי יום. בטח שלא ב4 סטים.ומה הכוונה עוד פעם דדליפט? אני עושה פעם אחת בתחילת האימון גב וזהו. וזה התרגיל היחידי אצלי שהגב תחתון עובד. (חוץ מבסטיף באימון רגליים
אז לוותר על הסטיף או שיש לי אופציה אחרת?דדליפט זה ממש לא תרגיל שאתה רוצה לעשות יום אחרי יום. בטח שלא ב4 סטים.
לא משנה סטיף או רגיל,בסוף זה דדליפט
תחפש קצת תוכניות למתאמנים מתחילים,תתמקד בתנועות המורכבות,תקרא קצת, אתה חייב להכיר את הבסיס בעצמך. כל השאלות שישארו לך אחרי זה , נענה עליהםאז לוותר על הסטיף או שיש לי אופציה אחרת?
האמת שאני כבר מתאמן 3 חודשים ודי הספקתי ללמוד יחסית טוב את הטכניקות של כל התרגילים המורכבים מלבד פרס. אני אנסה לכתוב מחר תוכנית חדשה אשמח שתגיד לי מה דעתך עליה.תחפש קצת תוכניות למתאמנים מתחילים,תתמקד בתנועות המורכבות,תקרא קצת, אתה חייב להכיר את הבסיס בעצמך. כל השאלות שישארו לך אחרי זה , נענה עליהם
זה יפה מאודהצלחתי לעלות 7 קילו ב3 חודשים תוך ירידה באחוז שומן.(מאמין שהעלתי טיפה שומן אבל האחוז עצמו ירד)
אולי לא ציינתי. אני מתאמן כבר שנה ו3 חודשים. אבל בשנה הראשונה הייתי הולך למכון פעם בשבוע לפעמים פעם בשבועיים ובשבוע טוב פעמיים. ולא היה לי שינוי אפילו קטן בגוף. ב3 חודשים האחרונים לקחתי את עצמי בידיים והתחלתי להתאמן רציני תוך שמירה על תפריט קבוע ובריא. לכן אני מצהיר על עצמי שאני מתאמן 3 חודשים. אני כן רוצה לשנות את התוכנית כי הידע שלי בתחום הוא אפסי עד לא קיים ולכן זאת גם הסיבה ששאלתי אותך כי הרגשתי שתוכנית שבניתי בעצמי היא כנראה לא טובה. אני אנסה מחר לבנות תוכנית חדשה עם רצף יותר הגיוני ואשמח אם תגיד לי מה הטעויות שהולכות להיות בתוכנית הבאה.אם זה עובד לך אז תמשיך..אל תשנה כלום.
זה סתם נראית לי תכנית הזויה לגמרי,במיוחד למתאמן מתחיל
זה יפה מאוד
יש כמה וכמה תכניות מוכרות, שידוע שהן עושות את העבודה.אני אנסה מחר בבוקר לבנות תוכנית חדשה מקווה לטוב. תודה רבה.
ומה הכוונה עוד פעם דדליפט? אני עושה פעם אחת בתחילת האימון גב וזהו. וזה התרגיל היחידי אצלי שהגב תחתון עובד. (חוץ מבסטיף באימון רגליים.)
אוקיי תודה רבה. אני אעבור לתוכנית מוכנה קיימת.יש כמה וכמה תכניות מוכרות, שידוע שהן עושות את העבודה.
למה לא להתחיל מאחת כזו, ואז בהתאם לאיך שאתה מרגיש אתה (ואם בבכלל יש צורך) - לערוך שינויים אינטליגנטיים?
אם אתה מתעקש "לבנות" תכנית, זה כנראה כי אתה ממש מכיר את המטרות שלך ואת הצרכים שלך, ומתאים תכנית אליך.
אבל כשאני מסתכל על הרשימה שהרמת שם - אני תוהה אם היה תכנון בתכנית שלך, או שסתם העמסת בתרגילים, כי אתה יודע שהם קיימים.
ולכן עולות השאלות:
א. למה "לבנות"?
ואם כבר אתה בונה, אז:
ב. לפי מה אתה בונה?
-----
בסופו של דבר, אין "תכנית קסומה שהכי שווה לעשות".
תכנית היא טובה לך אם היא:
-מתאימה לרמה/יכולות/תנאים/רצינות שלך.
-מתאימה למטרות ספציפיות / צרכים ספציפיים שלך.