כנראה בעייה בתפריט מסה

אילן חסוי

משתמש פעיל
301
34
נק' מוניטין:
25
301
34
אהלן ,
לאחר שהייתי בהפסקה מאימונים לפני כחודשיים למשך חודש שלם ולא שמרתי כלום
ירד לי המון מסה באופן משמעותי
ולפני חודשיים חזרתי בכל הכוח והתחלתי תפריט
לפי חלבון פחמימה שומן

עכשו עד עכשו בחודשיים האלה יש משהו מאוד מוזר
כמובן שאני עוקב אחרי המשקל אבל העלייה שהתבצע היא אך ורק חצי קילו עד עכשו אבל רגע!
הכמויות של האוכל הועלו כל פעם כדי להגביר עלייה של המשקל אבל איכשהו עכשו אחרי חודשיים המשקל התייצב
והעלייה היחידה שהייתה זה קילו בלבד.

בקילו אחד בלבד בחודשיים
עליתי 2 ס''מ ידיים
אורך כתפיים וחזה עלו גם משמעותית (לא זוכר בדיוק בכמה)
מותן - ירידה גדולה.

ובכל הגוף נראה מלא וכמו שצריך כמו בעלייה איכותית

הפחמימות כרגע הם 400
חלבון 150
שומן 100

מה אתם חושבים שכדאי להוסיף - פחמימות כבר ממש קשה ואני לא מעוניין להתחיל בשימוש באבקות לרגע זה משתדל לדחוף הכל מאוכל.
חלבון שומן או בכל זאת פחמימות?

מה המשקל שלך?

שווה לדחוף את החלבון לכיוון פי 2~ משקל גוף, אפשר טיפה יותר.

אם אתה שבע מאוד וקשה לדחוף עוד פחמימות, אז תעלה את השומן. עדיף ממקורות איכותיים יחסית.

• פותח/ת השרשור
מה המשקל שלך?

שווה לדחוף את החלבון לכיוון פי 2~ משקל גוף, אפשר טיפה יותר.

אם אתה שבע מאוד וקשה לדחוף עוד פחמימות, אז תעלה את השומן. עדיף ממקורות איכותיים יחסית.
שומן צורך בעיקר משמן זית
ובשיא הייתי 70 וירדתי הרבה ועכשו רק 62 משקל בוקר 🥷
אבל בחיים לא יתנו לי את המשקל הזה בצורה ויזואלית איכשהו אני נורא גדול למשקל שלי.. חח

מבחינת היקפים

ידיים היה 39 לאחר הירידה במסה ועכשו אני עומד על 41 ס''מ בבוקר

אחוז שומן עומד על 13 בערך.

וכן באסה לא מצליח לדחוף אוכל גם הכמות שומן לא נמוכה ועדיין כל הגוף עולה והמשקל נשאר זהה משהו מוזר חח
לא יודע איך להסביר את זה.

אתה כנראה יחסית מתחיל, או עם גנטיקה מעולה, או שאתה רק מחזיר מה שאיבדת. תהנה מזה.

ממליץ לגוון במקורות השומן, העובדה ששמן זית ״בריא״ לא אומרת שצריך לצרוך בעיקר רק אותו.

• פותח/ת השרשור
אתה כנראה יחסית מתחיל, או עם גנטיקה מעולה, או שאתה רק מחזיר מה שאיבדת. תהנה מזה.

ממליץ לגוון במקורות השומן, העובדה ששמן זית ״בריא״ לא אומרת שצריך לצרוך בעיקר רק אותו.
מתאמן 6 שנים (הרבה שנים מתוכם התנהלו בצורה לא נכונה 🤣 וכנראה שמחזיר מה שאיבדתי כן 😃.
וכמה אתה חושב לעלות בשומן ל 150?

לא. תעלה ל110 ותראה איך המשקל מגיב, אם לא עולה (ממוצע שבועי) אז תעלה ל120, אם אתה עולה - תשאיר ככה. שתתקע, תעלה עוד.

• פותח/ת השרשור
לא. תעלה ל110 ותראה איך המשקל מגיב, אם לא עולה (ממוצע שבועי) אז תעלה ל120, אם אתה עולה - תשאיר ככה. שתתקע, תעלה עוד.
סבבה אנסה לעלות את השומן נראה מה קורה 😃.
תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית