הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה להתחרות בליפטינג - ייעוץ לגבי איך להתכונן

• פותח/ת השרשור Benj
  • פורסם בתאריך

Benj

משתמש מתחיל
282
83
נק' מוניטין:
237
282
83
אני טס לדרום אמריקה בעוד 8 חודשים והחלטתי שלפני שאני טס ויוצא משגרת אימונים לכמה חודשים אני רוצה להתחרות...
כמובן לא בונה על לתפוס מקום טוב אבל זאת נראית לי חוויה...

השאיפה היא להתחרות על מ.ג של 65kg-70kg
(גובה 1.65)
האם קיימת קטגורית משקל כזאת בדרך כלל בתחרויות בארץ?

מעולם לא בדקתי סינגלים ומעולם לא עשיתי תוכנית כוח...
משקלים כרגע:

(מ.ג 64)

סקוואט: 107kg לחמישיות
דדליפט: 141kg לרבעייה
בנץ: 80kg לרבעיות (בלי עצירה)

השאיפה היא להתקדם כמה שיותר ובתקווה שבעוד חצי שנה בערך תתקיים תחרות להתחרת...

מתכנן כרגע לסיים חיטוב על מ.ג של 60 בערך ואז להיכנס ל5/3/1 על מאזן חיובי

כמה התייעצויות...
1. לגבי העצירה בבנץ, כמה זמן היא צריכה לקחת? והאם לעשות בנץ עם עצירה בכל אימון או פעם בשבוע נגיד

2. כשאני עושה דדליפט כבד בלי רצועות ליותר מחזרה אחת (אחיזה הפוכה) אני סובל מכאבים בטרפז... האם יפגע בהתקדמות לעבוד עם רצועות בחמישיות ובשלשות ובסינגלים לעבוד בלי? (את החימום אני עשוה בלי רצועות)... אם כן מה הייתם עושים במקומי? (קשה לי עם הוק גריפ כי יש לי ידיים ממש קטנות)

3. האם יש מקום להוסיף תרגילים לחיזוק האחיזה ב5/3/1?

1. זה לא עניין של זמן, מתי שהמוט עוצר ללא תנועה על החזה - תקבל פקודת פרס. אם אתה מוריד במכה והמוט ממשיך להתנדנד על החזה, לא תקבל פקודה (בהנחה והשיפוט תקין).
2. ברמה שלך (בלי להעליב) אין ממש הגיון לעבוד עם רצועות. תפתור את הבעיה שגורמת לך לכאבים ואל תכסה אותה עם פלסטר (רצועות).
3. לא. תעבוד בלי רצועות ותתרגל.

• פותח/ת השרשור
1. זה לא עניין של זמן, מתי שהמוט עוצר ללא תנועה על החזה - תקבל פקודת פרס. אם אתה מוריד במכה והמוט ממשיך להתנדנד על החזה, לא תקבל פקודה (בהנחה והשיפוט תקין).
2. ברמה שלך (בלי להעליב) אין ממש הגיון לעבוד עם רצועות. תפתור את הבעיה שגורמת לך לכאבים ואל תכסה אותה עם פלסטר (רצועות).
3. לא. תעבוד בלי רצועות ותתרגל.

אין לי בעיה לעבוד בלי רצועות (הפוך דווקא יותר נוח לי בלי) זה פשוט גורם לי לכאבים בטרפז של היד שהפוכה

אני מחפש פתרון כלשהו

הפתרון הוא לראות פיזיותרפיסט ספורט או לכל הפחות מאמן פאוורליפטינג שיסדר לך את הטכניקה.

לכל השאלות שלך, יש תשובה אחת, אתה צריך מאמן שמבין בתחום שיכין אותך לתחרות. ואין יותר טוב מ TheTzadik.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית