Strawberry Cream - מדהים. יותר נוטה ל-"פודינג" מאשר ל-"תות".
Banana Natural - מאוד מאוד דומה לבננה יטבתה.
Vanilla - וניל "לכוסיות". מאוד חלש. (זה טוב). פירוט למטה.
טעמים חביבים, אבל להזמין גג 2.5kg מהם (+כדאי לטעום סאמפל קודם):
Salty Caramel - ונילה עם "טוויסט". מזכיר קצת מעדני קרמל-דיאט.
Vanilla Raspberry: מזכיר "גלידת דובדבן" של דליקרים. נהיה חופר מתישהו.
Appe Crumble & Custard: נע בין טעם: "מלוני\תפוחי" ל-"עוגתי". נהיה חופר מתישהו.
להתרחק:
Vanilla Natural - (לא להתבלבל עם הונילה) מזכיר אייס-ונילה, אבל מלא בטעם-לוואי של "דיאט".
Banana - (לא להתבלבל עם הבננה נט'ורל) חסר טעם בעליל, עם "רמיזה" לזן הבננה שאנחנו אוכלים היום (קבנדיש).
טעמי שוקולד - איכסוש. אם תחפש ברשת, תראה שמהללים את Chocolate Smooth. זה טעם של שוקו גרוע.
קרם עוגיות - ונילה גרועה, ועוד עם טעם לוואי "כימי" מורגש.
-----
למה Vanilla זה טוב:
בסופו של דבר יימאס לך מכל הטעמים ה-"מיוחדים".
Vanilla זה טעם "בסיסי" ו-"לא מיוחד", שלדעתי, אפשר לחזור אליו שוב ושוב לאורך זמן.
בנוסף, האבקה של הוונילה עושה עבודה טובה בתור "ממתיקה" או "מחזקת בחלבון" דברים אחרים.
למשל, אם אני רוצה שייק שוקולדי, או שייק פירות, או שייק טחינה, או שייק חמאת בוטנים...אני יכול לזרוק את חומרי הגלם לבלנדר, והאבקה תעשיר את השייק בחלבון, ותמתיק אותו.
בנוסף, גם אם סתם בא לך נס קפה קר, או שוקולית, או דייסת קוואקר, או קערת קורנפלקס...אתה יכול "על הדרך" להוסיף את האבקה, וכך לדחוף אקסטרה חלבון, "בלי להרגיש" לתפריט שאתה גם ככה אוכל. כבונוס: היא ממתיקה (בלי להשתלט!), ואני, אישית, כבר לא מוסיף (בזכותה) סוכר לשייקי-פירות, או לקפה\שוקו.
*עם זאת, אני חושב שהוניל של מאסלפארם, הרבה יותר טעים, ומזכיר וניל אמתי, בתנאי שלא מפריזים במינון שלו (כי הוא מתותק בטירוף).
הפתרון שמצאתי הוא לקנות את הוניל של מאסלפארם, ולדלל אותו יחד עם Unflavored של מייפרוטאין. ככה גם יש לי לי שליטה במתיקות בבתאם לצורך. (למשל, בשייק של פירות יער, אני אשים סקופ 1 של וניל, ו-2 של אנפלייבורד, אבל בשייק בטעם וניל, אני אעשה 1.5 ו-1.5).