הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משהו שאני חייב להבין לגבי כל הסרטונים האלה על הורדה בשומן והעלאה בשריר

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך

LK

משתמש פעיל
364
37
נק' מוניטין:
43
364
37
יש מלא סרטונים ביוטיוב שנגיד רובם ממתחילים ממישהו ממש שחיף לאיזה סוס שרירי, או מישהו משמן ממש גם, לסוס שריר, והם מציינים תמיד שזה קרה בין 3 חודשים ל6 (אין מצב..) עכשיו עד כמה זה באמת יכול להיות נכון לדעתכם? בן אדם ששוקל 100 ומשהו או 50 ומשהו מגיעים למצב שיש להם רמת מסה "מפחידה" ועם קוביות? אני חושב שלדבר כזה לוקח כמה שנים טובות עד שזה יקרה (לפחות בדוגמה על הבן אדם השמן)
אני יודע שזה פחות קשור לפורום אבל זה משהו שבראש שלי כבר הרבה זמן.

יש מלא סרטונים ביוטיוב שנגיד רובם ממתחילים ממישהו ממש שחיף לאיזה סוס שרירי, או מישהו משמן ממש גם, לסוס שריר, והם מציינים תמיד שזה קרה בין 3 חודשים ל6 (אין מצב..) עכשיו עד כמה זה באמת יכול להיות נכון לדעתכם? בן אדם ששוקל 100 ומשהו או 50 ומשהו מגיעים למצב שיש להם רמת מסה "מפחידה" ועם קוביות? אני חושב שלדבר כזה לוקח כמה שנים טובות עד שזה יקרה (לפחות בדוגמה על הבן אדם השמן)
אני יודע שזה פחות קשור לפורום אבל זה משהו שבראש שלי כבר הרבה זמן.

אתה בדרך כלל כזה תמים ומאמין לכל מה שאתה רואה?

אנשים אוהבים צומי ופרסום....אין כזה דבר פרסום רע! זה המוטו שלהם...אז הם עושים מה שצריך כדי לקבל אותו גם אם זה אומר לשקר
לגבי כאלו דברים. לא אומר שאין שינויים מרשימים של אנשים בחצי שנה אבל יש הרבה דברים בסגנון שנראים מסריחים ועם הזמן אתה לומד לזהות
אם יכול להיות שזה נכון? כן....אם יכול להיות שזה לא נכון? גם...כן.

חוץ מזה ראיתי הרבה אנשים אומרים ''סוס שרירי'' והתברר שהם מדברים בכלל על גוף של שחיין או מתאגרף מינימום 10 קילו מתחת לגובה.

• פותח/ת השרשור
אתה בדרך כלל כזה תמים ומאמין לכל מה שאתה רואה?
פאקינג כן וזה האבסורד פה
אנשים אוהבים צומי ופרסום....אין כזה דבר פרסום רע! זה המוטו שלהם...אז הם עושים מה שצריך כדי לקבל אותו גם אם זה אומר לשקר
לגבי כאלו דברים. לא אומר שאין שינויים מרשימים של אנשים בחצי שנה אבל יש הרבה דברים בסגנון שנראים מסריחים ועם הזמן אתה לומד לזהות
אם יכול להיות שזה נכון? כן....אם יכול להיות שזה לא נכון? גם...כן.

חוץ מזה ראיתי הרבה אנשים אומרים ''סוס שרירי'' והתברר שהם מדברים בכלל על גוף של שחיין או מתאגרף מינימום 10 קילו מתחת לגובה.
פשוט דמיין ידיים מפותחות קוביות וכו', רואים סימן של הV למטה..

• פותח/ת השרשור
😆🤣 אהבתי את הכנות
חחח להיות כנה חשוב מאוד, אין מה לעשות אני פתטי מטומטם כשזה מגיע לכושר ובריאות שזה הכי עצוב:s49:
בהחלט יש אנשים שיגיעו לזה בחצי שנה...אני מבין את הראש
כשהם על אחוז שומן של יותר מ30? או לפחות בערך? ואו, מקנא רצח.

חחח להיות כנה חשוב מאוד, אין מה לעשות אני פתטי מטומטם כשזה מגיע לכושר ובריאות שזה הכי עצוב:s49:

כשהם על אחוז שומן של יותר מ30? או לפחות בערך? ואו, מקנא רצח.

תפרסם שינוי שראית ואתה חושד לגביו.

• פותח/ת השרשור
תפרסם שינוי שראית ואתה חושד לגביו.
upload_2019-3-1_13-33-40.png

אריק קנבסקי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הבחור בכל סרטון שלו צוחק על טבעיים ואומר שהם עולים חצי קילו שריר בחודש ואז מחרבנים את זה בשירותים.

הוא לא מסתיר שהוא מוזרק בכלל, ובתמונה משמאל הוא בערך 120 קילו (עכשיו הוא שוב מתחיל חיטוב הפעם מ130) הוא גם לא ''שמן'' שלא מתאמן
או במילים אחרות העיניים שלך מטעות אותך בגלל חוסר ידע רציני בנושא.

טוויסט בעלילה:
-החבר'ה האלו בכלל התחילו לטובים,
-הפכו לשמנים בתוך כמה חודשים;
-תמונת: "מהפך!" של לפני vs אחרי (טאדא!~)

*רק בלי לציין איזו מה ה-' לפני', ומה ה-'אחרי'.

• פותח/ת השרשור
טוויסט בעלילה:
-החבר'ה האלו בכלל התחילו לטובים,
-הפכו לשמנים בתוך כמה חודשים;
-תמונת: "מהפך!" של לפני vs אחרי (טאדא!~)

*רק בלי לציין איזו מה ה-' לפני', ומה ה-'אחרי'.
אני לא מבין.

הרבה תמונות "מהפך" קרו הפוך ממה שאתה חושב.

הרבה פעמים לוקחים בחור חטוב(תמונה מספר 1),טוחנים אותו בקלוריות לחודש ואז מצלמים אותו שמן מלא בנוזלים.(תמונה מספר 2)

אבל מראים לך את תמונת מספר 2 כ"לפני"
ואת 1 כ"אחרי

• פותח/ת השרשור

הרבה פעמים לוקחים בחור חטוב(תמונה מספר 1),טוחנים אותו בקלוריות לחודש ואז מצלמים אותו שמן מלא בנוזלים.(תמונה מספר 2)

ואת 1 כ"אחרי
סעמק ערס ידעתי שמשהו מסריח! אני 125 כרגע במסה עם 75 קילו וקוביות יש לי אבל בגלל העודף עור ה$%#! הזה למען השם לא רואים אותן טוב ופתאום אצל אחרים זהHD 4K!?!?

רוב הדוגמנים המצליחים והבילדרים המפורסמים עוברים המון ניתוחים ושאיבות שונות..

ואת 1 כ"אחרי
התכוונתי לזה בצחוק. 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית