הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התחלתי SS ויש לי כמה שאלות

מנחם360

משתמש פעיל
315
0
נק' מוניטין:
577
315
0
התחלתי אימון SS ביום ראשון שהיה ורציתי לשאול:
כמה זמן מנוחה צריך לעשות הין סט וסט??
וכמה זמן בערך אמור ליהות כל האימון??
וגם האם החגורה מועילה במשהו חוץ מלא לעקם\להרוס\לפצוע את הגב???

ואל תביאו לי קישור למאמר בקילוגרם כי קראתי את כולו ולא רשום שם את זה.....
תודה לעוזרים

כמה מנוחה שצריך, בהתחלה זה לא דורש יותר מדי.
אימון מסתיים כשאתה מסיים את האימון, לא הולכים לפי שעון.
כרגע אני דיי בטוח שאתה לא צריך חגורה, וחגורה גם ככה לא עוזרת לא לפצוע את הגב, היא משמשת למעשה כשריר נוסף

• פותח/ת השרשור
כמה מנוחה שצריך, בהתחלה זה לא דורש יותר מדי.
אימון מסתיים כשאתה מסיים את האימון, לא הולכים לפי שעון.
כרגע אני דיי בטוח שאתה לא צריך חגורה, וחגורה גם ככה לא עוזרת לא לפצוע את הגב, היא משמשת למעשה כשריר נוסף

שמע אני עשיתי דדליפט וסקוואט ובנץ' עוד קצת לפני שהתחלתי את הSS כרגע המשקלים שאני מרים זה:דדליפט:90 ק"ג,סקוואט:87.5 ק"ג,בנץ,:65 ק"ג אז בדרך כלל אחרי הסקוואט כואב לי טיפה בגב התחתון אז חשבתי אולי זה בגלל שאני לא משתמש בחגורה.....
ומה זאת אומרת משמש כשריר נוסף?

שמע אני עשיתי דדליפט וסקוואט ובנץ' עוד קצת לפני שהתחלתי את הSS כרגע המשקלים שאני מרים זה:דדליפט:90 ק"ג,סקוואט:87.5 ק"ג,בנץ,:65 ק"ג אז בדרך כלל אחרי הסקוואט כואב לי טיפה בגב התחתון אז חשבתי אולי זה בגלל שאני לא משתמש בחגורה.....
ומה זאת אומרת משמש כשריר נוסף?

המשקלים יעופו בטח יש לך BUTWINK תעלה סרטוניטם ונעזור לך לשפר

• פותח/ת השרשור
מזה butwink?
וסירטונים אני יעלה כאשר תיהיה לי אפשרות כי בפלאפון שלי אין וידאו(אייפון),כשתיהיה לי הזדמנות אני יעלה.....

• פותח/ת השרשור
יש לי עוד שאלה....

אם אני עשיתי באימון A סקוואט אז כבר באימון B להעלות 5 קילו בסקוואט או רק באימוןA הבא??

• פותח/ת השרשור
כשאני עושה standing barbell press אני מרגיש כאבי תופת בכתף השמאלית:suicide: (זה כבר ברבה זמן ככה עוד לפני הss)האם אני יכול לעשות תרגיל אחר במקום?????

• פותח/ת השרשור
תגידו יש לי שאלה
standing barbel prees זה כמו מילטרי פריס ?
כן זה אותו הדבר,
ולא נראה לי שאני עושה משהו לא טוב כי זה עוד ממזמן עוד לפני שהתחלתי להתאמן כל פעם שהייתי עושה איזושהיא פעולה אם הכפף השמאלית היה כואב לי אבל עכשיו זה כואב הרבה יותר......אני יעלה סירטון כשאני יוכל פשוט עכשיו אין לי איך לצלם,אולי אני יעלה בעוד איזה שבוע אפילו פחות.....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית