הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קצת מיואש ממה שהבנתי ויש לי שאלה בנושא

ohadsho

משתמש מתחיל
24
1
נק' מוניטין:
1
24
1
אף פעם לא חשבתי על זה לעומק אבל הבנתי שמתאמן טבעי במידה ויש לו גנטיקה מעולה והוא עושה הכל לפי הספר יעלה בשנה כ10 קילו שריר פחות או יותר, שאני חושב על זה לעומק זה 10 קילו שכוללים גם את הפלג גוף העליון והתחתון ושאני חושב על זה זה נשמע כמו שום דבר ומפה היאוש שבראש שלי עליה של כמה קילו זה נשמע לא הרבה וזה לא משהו שאפשר להבחין בו למשל שאין אחוז שומן נמוך במיוחד, האם אני טועה? האם אפשר לראות שינוי גם עם נגיד עליה של 2-3 קילו של שריר? כי בראש שלי זה נשמע מאוד מאוד קצת אבל אני לא מבין בזה ואולי הנפח של השריר ביחס למשקל הוא מאוד גדול וזה כן משהו משמעותי ולכן אני שואל תודה

האמנת לשטות ונכנסת לדיכאון, זה הסיפור בקצרה.

אי אפשר לחזות התקדמות כי זה משתנה בין נקודת התחלה ורמת ההשקעה שלך בתהליך.
אדם בנוי טוב שעובד בלי מאמן ולא מקפיד על תזונה, כנראה יתקדם לאט יותר מאדם בתת משקל רציני שהתחיל לעבוד ברצינות רבה עם מאמן ולהקפיד על תזונה.

בכל דבר בחיים יש לך את הבחירה להתבונן בקושי ולהתייאש או להתבונן במטרה ולהתרגש.

אף פעם לא חשבתי על זה לעומק אבל הבנתי שמתאמן טבעי במידה ויש לו גנטיקה מעולה והוא עושה הכל לפי הספר יעלה בשנה כ10 קילו שריר פחות או יותר, שאני חושב על זה לעומק זה 10 קילו שכוללים גם את הפלג גוף העליון והתחתון ושאני חושב על זה זה נשמע כמו שום דבר ומפה היאוש שבראש שלי עליה של כמה קילו זה נשמע לא הרבה וזה לא משהו שאפשר להבחין בו למשל שאין אחוז שומן נמוך במיוחד, האם אני טועה? האם אפשר לראות שינוי גם עם נגיד עליה של 2-3 קילו של שריר? כי בראש שלי זה נשמע מאוד מאוד קצת אבל אני לא מבין בזה ואולי הנפח של השריר ביחס למשקל הוא מאוד גדול וזה כן משהו משמעותי ולכן אני שואל תודה
עליה של 10 ק"ג מסת שריר בשנה זה המון.

הבנתי שמתאמן טבעי במידה ויש לו גנטיקה מעולה והוא עושה הכל לפי הספר יעלה בשנה כ10 קילו שריר פחות או יותר, שאני חושב על זה לעומק זה 10 קילו שכוללים גם את הפלג גוף העליון והתחתון ושאני חושב על זה זה נשמע כמו שום דבר
לא יודעת מהיכן הבאת את המספרים הללו, הם לא נכונים.
עלייה במסת השריר תלויה בהמון פרמטרים אישיים, ואין מספר קבוע לכולם.
בנוסף, עלייה של 10 ק"ג במסת השריר זה ממש לא שום דבר, זה המון.

האם אפשר לראות שינוי גם עם נגיד עליה של 2-3 קילו של שריר?
בהחלט.

ובאופן כללי, עלייה במסת השריר זה תהליך שלוקח זמן.
לא ממליצה לך לחפש קיצורי דרך ולהיכנס לזה בגישה של חוסר סבלנות וייאוש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית