הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה לאחת שלא מבינה

HazutAdi

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום לכולם אשמח לעזרה
אז ככה התחלתי להתאמן בחודשים האחרונים 3 פעמים בשבוע בסטודיו שר פיטנס ( אימוני אירובי וכוח ) התחלתי לשלב בשבועים האחרונים בנוסף עוד 3-4 אימונים בחדר כושר 20 דקות ריצה ו40 דקות תרגילים של בטן , ישבן וכד.
מבחינת תזונה נימאת בתפריט 1300 קלוריות אצל תזונאית תפריט מגוון שיש בו הכל , שומן , פחממה , , חלבון מורכב מי 6 ארוחות .
אני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס אגב מבחינת משקל אני שוקלת 59 עקיפים של בטן 83, אגן 96, ירך 58 ( יש לציין שאני בחורה עסיסית שנראת טוב אבל לא מרגישה מחוטבת ) אני מודעת לזה שיש לי להוריד אחוזי שומן ( לא יודעת לחשב כמה אני ) אני רוצה להוריד אחוזי שומן ולחטב ואז לבנות שריר ולעשות ומסה לא הכי מבינה בזה

קבצים מצורפים

• IMG_1561.PNG
    IMG_1561.PNG
    KB 246.1 · צפיות: 104
אם את אכן אצל תזונאית וצורכת 1300 קלוריות ביום בכפוף לאימונים כוח וסבולת לב ריאה אירובי אז את בדרך למטרתך.
סבלנות, תוצאות משמעותיות רואים לאורך זמן.

קצת קשה לראות מהתמונה אבל לא נראה שיש יותר מידי שומן להוריד, הייתי ממליץ על מסה איטית ונכונה עם אימונים טובים כדי לבנות שריר.
סה"כ יוצא לך 6-7 אימונים בשבוע? אם כן הייתי מוותר על האירובי שהוספת, 3 פעמים אירובי דרך החוג שלך נראה לי מספיק.
תתחילי עם תוכנית אימונים שאפשר למצוא כאן בפורום, שלוש פעמים בשבוע יכול להספיק, אימונים מלאים שעובדים על כל השרירים בגוף.
ביחד עם זה תקפידי על תזונה, אם תבחרי בהעלאת מסת שריר תצטרכי לאכול כל יום יותר ממה שאת שורפת, תחשבי את הrmr שלך ותוסיפי כמובן את האימוני אירובי שאת עושה - זה יהיה המאזן הקלורי שלך, לו תוסיפי בהתחלה +300 קלוריות כאשר השאיפה היא עלייה של כקילו בחודש.
חלבון יומי מומלץ הוא כ1.8-2 גרם ממשקל הגוף.
תכנסי לכאן ותקראי קצת, תמיד עוזר
Kilogram.co.il

אני רוצה להוריד אחוזי שומן ולחטב ואז לבנות שריר ולעשות ומסה לא הכי מבינה בזה
כדי קודם כל לרדת באחוזי שומן דרך ירידה במסת השומן את צריכה להיות במאזן קלורי שלילי - כלומר להוציא יותר קק"ל (דרך אימונים ופעילות גופנית יומיומית כמו לנקות את הבית או ללכת לסופר) מאשר כמות הקק"ל שאת צורכת (אוכל ושתיה).
עם תפריט של 1,300 קק"ל וכמות כזו של אימונים בשבוע (7?) את תרדי במשקל. חשוב כמובן לשלב אימוני כוח כדי לשמור על מסת השריר (אני מבינה שאת עושה).
אחרי הירידה במשקל, את יכולה לעבור לעלייה במסת שריר בהתייעצחות עם התזונאית שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית