הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 5X5 תחילת התוכנית בחיטוב...

• פותח/ת השרשור ORR
  • פורסם בתאריך

ORR

משתמש פעיל
325
4
נק' מוניטין:
278
325
4
life & fitness
שבת שלום לכולם..

אני פותח את הנושא זה כי לא ענו לי בשאלות המפגרות...

רציתי לדעת שאני בקרוב נכנס לחיטוב תוכנית 5X5 הלניארית(אני יחזור לSS כשאני יסיים חיטוב)..
האם להתחיל אותה במשקלי השיא???

אני גם עשיתי אותה בחיטוב, אחלה בחירה, צפה לתוצאות מצויינות.
לא אל תתחיל ממשקלי השיא, לך על ה80% שלך+- ומשם תעלה כלפי מעלה, בטח עוד מעט חברה יותר מבינים יגידו לך בדיוק מה לעשות.

• פותח/ת השרשור
אני מאמין שסבירה לפחות כן, אני בנתיים קורא את הספר וראיתי כבר את הDVD

• פותח/ת השרשור
סיימתי מסה (תוכנית SS כמובן..)75 ק"ג על 164 ס"מ....

ואתה יכול לתת דוגמה לתוכניות שיעזרו לי לשמור על הכח חוץ מ5X5...

FBW פשוט יכול לשמור על הכוח, אפשר לעשות 2 אימונים כבדים ואימון קל בינהם, אפשר לשחק אקרוס או פירמידה וכן הלאה וכן הלאה.

אני לא מבין מה אתה רוצה...

לפני 2 הודעות אמרת שהטכניקה שלך סבירה. אם הטכניקה שלך סבירה כנראה גם שלא התקדמת במשקלים עד כדי כך, וזה אומר שאין לך על מה יותר מדי לשמור.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי משהו...
לא צריך לשמור על טכניקה סבירה גם במשקלים יותר מתקדמים??

ומה שאני בסה"כ רוצה זה תוכנית שתעזור לי לשמור על המשקלים שעלתי בSS.. ומאוד מצא חן בעיני ה5X5 הלניארית אז מה שרציתי לשאול זה מה אתם אומרים מתאים ועם כן להתחיל ממשקלי שיא?

0rr, לאיזה משקלים הגעת שאתה רוצה לשמור?

Enforcer, זה תלוי בתכנית ותלוי אם אתה במאסה\חיטוב
אם אתה במאסה ב5x5 בטקסס ומדקאו למשל, הסקוואט באמצע שבוע הוא קליל כדי להתאושש.
אם אתה בחיטוב זה כבר מתוכנן בצורה שאתה רוצה, אבל בחיטוב האימונים אמורים להיות פחות עצימים גם ככה

שמע, עשיתי סקוואט ביום רביעי ואני עד עכשיו תפוס + בספק אם הייתי מסוגל היום לעשות עוד סקוואט עם אותו משקל. (בחיטוב)

שמע, עשיתי סקוואט ביום רביעי ואני עד עכשיו תפוס + בספק אם הייתי מסוגל היום לעשות עוד סקוואט עם אותו משקל. (בחיטוב)
אין הרבה קשר בין העובדה שהשרירים שלך תפוסים ליכולת שלך להתאמן, שרירים תפוסים הם בדרך כלל תוצר של אימונים בנפח גבוה או מאמץ שאתה לא רגיל אליו כמו תרגיל חדש. עם איזו תוכנית אתה עובד? יכול להיות שצריך לעשות כמה שינויים.

ולפותח האשכול, אני הייתי מתחיל ממשקלי השיא מכיוון שזה לא משנה הרבה.

• פותח/ת השרשור
0rr, לאיזה משקלים הגעת שאתה רוצה לשמור?

Enforcer, זה תלוי בתכנית ותלוי אם אתה במאסה\חיטוב
אם אתה במאסה ב5x5 בטקסס ומדקאו למשל, הסקוואט באמצע שבוע הוא קליל כדי להתאושש.
אם אתה בחיטוב זה כבר מתוכנן בצורה שאתה רוצה, אבל בחיטוב האימונים אמורים להיות פחות עצימים גם ככה

אין לי שום בעיה לכתוב את המשקלי השיא פה שלי אבל אני לא רוצה לחטוף באן כי אני לא אוכל לגבות בסרטון עד אחרי פסח שאז אני אקבל פלאפון חדש.... אז אני רק רוצה להיות בטוח שאני לא יקבל באן עם אני יכתוב את משקלים מבלי לגבות בסרטון לפחות עד אחרי פסח?

ולכתוב האחרון-תודה נרא הלי שזה מה שאני יעשה...

אין לי שום בעיה לכתוב את המשקלי השיא פה שלי אבל אני לא רוצה לחטוף באן כי אני לא אוכל לגבות בסרטון עד אחרי פסח שאז אני אקבל פלאפון חדש.... אז אני רק רוצה להיות בטוח שאני לא יקבל באן עם אני יכתוב את משקלים מבלי לגבות בסרטון לפחות עד אחרי פסח?

ולכתוב האחרון-תודה נרא הלי שזה מה שאני יעשה...

הבאנים מקבלים אנשים שבאים לפה , כותבים הודעה אחת ובורחים .
מי שכותב משקלים ולא יכול לגבות אותם סתם יוצא טמבל באופן כללי , תרגיש חופשי לכתוב .

• פותח/ת השרשור
אה, אוקי סבבה....
שלא תבינו לא נכון,אני רוצה לחזור להעלות סרטונים פשוט יש לי בעיה רצינית בפלא' ואחרי פסח מחיליפים לי אותו.
דדליפט-125
סקוואט-105
בנצ-70
פרס-50
PC-אני עדיין לומד טכניקה...

והתחלתי SS מ:
דדליפט-60
סקוואט-50
בנצ'-45
פרס-25

ככל שהחיטוב יקח פחות זמן ככה אתה תחזור למשקלים האלה מהר יותר, ובאופן כללי גם ככה אין סיבה שלא תחזור למשקלים האלה מהר.

• פותח/ת השרשור
אחלה תודה..
אני גם ככה לא מתכוון לחטב הרבה,רק לרדת לאיזור שאני אוכל להתחיל מסה+SS עוד פעם...

אה, אוקי סבבה....
שלא תבינו לא נכון,אני רוצה לחזור להעלות סרטונים פשוט יש לי בעיה רצינית בפלא' ואחרי פסח מחיליפים לי אותו.
דדליפט-125
סקוואט-105
בנצ-70
פרס-50
PC-אני עדיין לומד טכניקה...

והתחלתי SS מ:
דדליפט-60
סקוואט-50
בנצ'-45
פרס-25

הבנץ די נמוך מול השאר לא?

הבנץ' שלי הוא גם בערך 65%~ מהסקוואט זה תלוי הרבה במבנה גוף, אנשים שטובים בדדליפט יש להם בדרך כלל בנץ' חלש, בגלל שידיים ארוכות יחסית לגוף זה יתרון לדדליפט אבל חיסרון בבנץ'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית