הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

barbell medicine - the bridge

aviv roimi

משתמש מתחיל
14
1
נק' מוניטין:
1
14
1
אני שוקל להתחיל את התכנית עם גירעון קלורי קל בעיקר כדי ללמוד אותה ולצבור נסיון עם rpe , ולאחר שקראתי את הebook כבר פעמיים וניסיתי לצבור כמה שיותר מידע מהאינטרנט עדיין לא הבנתי כמה דברים .

1. העקרון המנחה להתקדמות הוא על פי הrpe ? זאת אומרת אם בשבוע 1 ביצעתי סקוואט לחמש חזרות בrpe 8 עם 110 קילו , בשבוע 2 אני כבר אעשה את אותו סקוואט בrpe 8 עם 112.5 קילו כיוון שהגוף כבר הסתגל אל המשקל ? . ברור לי שאני אמור לעבוד על פי הrpe שלי באותו הרגע שמושפע מהמון גורמים כמו שינה , סטרס , אוכל וכו וכו .

2.amrap GPP day , אני באמת אמור פשוט לעשות כמה חזרות שאני יכול למשך 7 דקות ? נניח בחרתי מתח , לעשות סט עד כשל לנוח קצת (נניח דקה ) , אז לתת עוד סט עד כשל וככה במשך 7 דקות ?

@kotzer המלצת לי בעבר על התכנית הזאת וממש אשמח אם תוכל לעזור לי .
תודה לכל מי שיכול לעזור 😃
נ.ב האנגלית שלי לא הכי טובה ככה שאני מצטער אם פספסתי משהו ברור .

1. העקרון המנחה להתקדמות הוא על פי הrpe ? זאת אומרת אם בשבוע 1 ביצעתי סקוואט לחמש חזרות בrpe 8 עם 110 קילו , בשבוע 2 אני כבר אעשה את אותו סקוואט בrpe 8 עם 112.5 קילו כיוון שהגוף כבר הסתגל אל המשקל ? . ברור לי שאני אמור לעבוד על פי הrpe שלי באותו הרגע שמושפע מהמון גורמים כמו שינה , סטרס , אוכל וכו וכו .
בעיקרון כן, למרות שהעיקרון המנחה הוא שה-1RM המשוער שלך יעלה כל שבוע, ככה שאם לפי החמישיה ב-RPE 8 חישבת שהמקסימום שלך הוא X (לפי טבלת RPE שיש בתוכנית), אז תעבוד כששבוע אחריו המקסימום התיאורטי שלך הוא X+2.5 בממוצע, יכול להיות מעט יותר או מעט פחות. לפי זה אתה מחשב מה יהיה היעד שלך, ואז תשפוט באותו יום אם כדאי לעלות או לרדת משם

2.amrap GPP day , אני באמת אמור פשוט לעשות כמה חזרות שאני יכול למשך 7 דקות ? נניח בחרתי מתח , לעשות סט עד כשל לנוח קצת (נניח דקה ) , אז לתת עוד סט עד כשל וככה במשך 7 דקות ?
תעשה סטים בלי להגיע לכשל, זה מה שרשום שם, תעצור לפני שאתה צריך לטחון חזרות, וב-7 דקות תעשה כמה שיותר סטים כאלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית