נק' מוניטין:
1
- 14
- 1
אני שוקל להתחיל את התכנית עם גירעון קלורי קל בעיקר כדי ללמוד אותה ולצבור נסיון עם rpe , ולאחר שקראתי את הebook כבר פעמיים וניסיתי לצבור כמה שיותר מידע מהאינטרנט עדיין לא הבנתי כמה דברים .
1. העקרון המנחה להתקדמות הוא על פי הrpe ? זאת אומרת אם בשבוע 1 ביצעתי סקוואט לחמש חזרות בrpe 8 עם 110 קילו , בשבוע 2 אני כבר אעשה את אותו סקוואט בrpe 8 עם 112.5 קילו כיוון שהגוף כבר הסתגל אל המשקל ? . ברור לי שאני אמור לעבוד על פי הrpe שלי באותו הרגע שמושפע מהמון גורמים כמו שינה , סטרס , אוכל וכו וכו .
2.amrap GPP day , אני באמת אמור פשוט לעשות כמה חזרות שאני יכול למשך 7 דקות ? נניח בחרתי מתח , לעשות סט עד כשל לנוח קצת (נניח דקה ) , אז לתת עוד סט עד כשל וככה במשך 7 דקות ?
@kotzer המלצת לי בעבר על התכנית הזאת וממש אשמח אם תוכל לעזור לי .
תודה לכל מי שיכול לעזור 😃
נ.ב האנגלית שלי לא הכי טובה ככה שאני מצטער אם פספסתי משהו ברור .
1. העקרון המנחה להתקדמות הוא על פי הrpe ? זאת אומרת אם בשבוע 1 ביצעתי סקוואט לחמש חזרות בrpe 8 עם 110 קילו , בשבוע 2 אני כבר אעשה את אותו סקוואט בrpe 8 עם 112.5 קילו כיוון שהגוף כבר הסתגל אל המשקל ? . ברור לי שאני אמור לעבוד על פי הrpe שלי באותו הרגע שמושפע מהמון גורמים כמו שינה , סטרס , אוכל וכו וכו .
2.amrap GPP day , אני באמת אמור פשוט לעשות כמה חזרות שאני יכול למשך 7 דקות ? נניח בחרתי מתח , לעשות סט עד כשל לנוח קצת (נניח דקה ) , אז לתת עוד סט עד כשל וככה במשך 7 דקות ?
@kotzer המלצת לי בעבר על התכנית הזאת וממש אשמח אם תוכל לעזור לי .
תודה לכל מי שיכול לעזור 😃
נ.ב האנגלית שלי לא הכי טובה ככה שאני מצטער אם פספסתי משהו ברור .