הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דקסטרוז סוכר ענבים כמקור פחמימה

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
היי. נמצא בתקופת מסה וצריך לצרוך 3000 קלוריות ביום,היום למשל לא הגעתי לערכים שלי רק מאוכל וחסרות לי קלוריות ,האם ניתן להשלים אותם בעזרת סוכר ענבים דקסטרוז? פשוט אני מכניס אותו ביחד עם אבקת חלבון לשייקר. האם זה קלוריות "טובות"
אפשר תשובה בבקשה?

קלוריות רעות מאוד!
צריכה מוגברת של גלוקוז / פרוקטוז בכמויות גבוהות הן מאוד מסוכנות לגוף לטווח ארוך ויכולות לגרום לך לנזקים בלתי הפיכים.
אם חסר לך קלוריות ישנן דרכים טובות יותר לעשות את זה. יש גיינרים המבוססים על שיבולת שועל בלבד וכן יש לך אפשרות לצרוך עמילנים שונים בכמויות סבירות.

• פותח/ת השרשור
קלוריות רעות מאוד!
צריכה מוגברת של גלוקוז / פרוקטוז בכמויות גבוהות הן מאוד מסוכנות לגוף לטווח ארוך ויכולות לגרום לך לנזקים בלתי הפיכים.
אם חסר לך קלוריות ישנן דרכים טובות יותר לעשות את זה. יש גיינרים המבוססים על שיבולת שועל בלבד וכן יש לך אפשרות לצרוך עמילנים שונים בכמויות סבירות.
אוקי תודה,מה דעתך על מלטודקסטרין?

קלוריות רעות מאוד!
אני מקווה מאוד שיש לך איזה סימוכין למה שאתה אומר, כי זה ממש לא נכון!

אם אתה רק צריך להשלים קלוריות אז אין שום בעיה להשלים ממקורות כמו סוכר ענבים, אבל זו הכל שאלה של כמויות. אם מדובר על 200 קלוריות בערך זה לא בעיה, אבל אם אתה מתכוון לצרוך 400-500 מהקלוריות היומיות שלך ומעלה רק מסוכרים, אולי לא מומלץ להשלים כל כך הרבה רק מסוכר

• פותח/ת השרשור

אם אתה רק צריך להשלים קלוריות אז אין שום בעיה להשלים ממקורות כמו סוכר ענבים, אבל זו הכל שאלה של כמויות. אם מדובר על 200 קלוריות בערך זה לא בעיה, אבל אם אתה מתכוון לצרוך 400-500 מהקלוריות היומיות שלך ומעלה רק מסוכרים, אולי לא מומלץ להשלים כל כך הרבה רק מסוכר
צריך לצרוך כהשלמה 250 קלוריות בערך. מה עדיף סוכר ענבים או מלטודקסטרין ?

לפני שאני אכנס איתך לסימוכין, אתה אומר שצריכה של 400-500 קלוריות רק מסוכרים לא מומלצות - מאיזה סיבה?
הרי אם הוא יצרוך רק 200 קלוריות מסוכר שנינו מסכימים שזה בסדר.

לפני שאני אכנס איתך לסימוכין, אתה אומר שצריכה של 400-500 קלוריות רק מסוכרים לא מומלצות - מאיזה סיבה?
הרי אם הוא יצרוך רק 200 קלוריות מסוכר שנינו מסכימים שזה בסדר.
כי זה כבר אחוז גבוה מצריכה הקלורית שלו, מה שכנראה ימנע ממנו לקבל מספיק ויטמינים, מינרלים, וסיבים שיגיעו ממקור פחמימה טוב יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית