עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
או...שיחתור פנדליי / מכונת טי-באר / פולי תחתון.תוריד עומס מהדדליפט. אתה תפרק את הגב תחתון שלך תוך כמה שבועות אם תעשה דדליפט ויום אחרי זה בנט אובר 4 פעמים בשבוע.
הייתי מוריד סט אחד לפחות מהדדליפט
תודה רבה על התגובה.תוריד עומס מהדדליפט. אתה תפרק את הגב תחתון שלך תוך כמה שבועות אם תעשה דדליפט ויום אחרי זה בנט אובר 4 פעמים בשבוע.
הרשה לי לחלוק עליך, ולהביע את דעתי.תוריד עומס מהדדליפט. אתה תפרק את הגב תחתון שלך תוך כמה שבועות אם תעשה דדליפט ויום אחרי זה בנט אובר 4 פעמים בשבוע.
הייתי ממליץ להכניס רגליים וגב באותו אימון, כדי שיהיה מנוחה טוטאלית מהם ליום שלם לפחות. וכן כתפיים וחזה יחד.אשמח לעזרה לגבי תוכנית אימונים שבניתי(פרטים עליי: בן 28, גובה 1.72, משקל 75 ק"ג).
התוכנית היא AB, ארבע פעמים בשבוע, מטרתה עלייה בכוח ובמסה:
אימון A:
צפה בקובץ המצורף 47604
אימון B:
צפה בקובץ המצורף 47605
תודה לעוזרים!
נראה שאתה מכסה את כל הגוף ולא חסר כלום,כמו שאלחנן אמר אתה לא צריך עבודה נפרדת לתאומים.. די מיותר.מעבר לכך, התוכנית בסדר?
אנחנו עדיין מדינה דמוקרטית.הרשה לי לחלוק עליך, ולהביע את דעתי.
תודה על התגובה.הרשה לי לחלוק עליך, ולהביע את דעתי.
הייתי ממליץ להכניס רגליים וגב באותו אימון, כדי שיהיה מנוחה טוטאלית מהם ליום שלם לפחות. וכן כתפיים וחזה יחד.
זה די לא הגיונילעבוד חזק יותר על חזה מאשר רגליים. האימון מתיחס לרגליים בבזיון מחפיר.
ממליץ על 5X5 לסקוואט ודדליפט, אין צורך בעבודה ניפרדת לתאומים, אבל אם כבר עושים אז 10X3.
בגב הייתי ממליץ על הכל10X3, ואולי בראשון 8X4. וכן בחזה.
בכתפיים גם 10X3.
נראה שאתה מכסה את כל הגוף ולא חסר כלום,כמו שאלחנן אמר אתה לא צריך עבודה נפרדת לתאומים.. די מיותר.
יש לי גם בעיה עם העבודת חזה שלך,אתה מבצע 3 תרגילים שונים שהם כולם בעצם אותה התנועה של דחיפה והרחקה מהגוף. לטעמי יש מקום להכניס פרפר במקום בנץ בשיפוע או שכיבות סמיכה
אנחנו עדיין מדינה דמוקרטית.
חוץ מזה,אם לא יהיו דעות אחרות אז אני עלול לחשוב בטעות שאני מבין משהו בתחום
זה אותה תנועה בדיוק כמו בנץ פרס. תוריד את זה או בנץ בשיפוע ותכניס פרפר במקוםבחזה הכנסתי שכיבות שמיכה
מצוין.חלוקה כזאת היא טובה ? :
אימון A: חזה, כתפיים, יד אחורית, בטן.
אימון B: רגליים, גב, יד קדמית.
לכוח כבר תעשה 5X5.ולגבי 3X10 בגב ובחזה, הסיבה שבחרתי 3X5 בתרגיל הראשון היא כדי לעבוד לא רק על מסה, אלא גם על כוח.. זה בעייתי?
בכלל לא. הייתי ממליץ אפילו על 3 פעמים בשבוע.ו-5X5 דדליפט פעמיים בשבוע? לא מוגזם מדי?