הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי תוכנית שבניתי

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
אשמח לעזרה לגבי תוכנית אימונים שבניתי(פרטים עליי: בן 28, גובה 1.72, משקל 75 ק"ג).

התוכנית היא AB, ארבע פעמים בשבוע, מטרתה עלייה בכוח ובמסה:

אימון A:

upload_2019-3-16_12-32-37.png

אימון B:

upload_2019-3-16_12-32-59.png

תודה לעוזרים!

תוריד עומס מהדדליפט. אתה תפרק את הגב תחתון שלך תוך כמה שבועות אם תעשה דדליפט ויום אחרי זה בנט אובר 4 פעמים בשבוע.
הייתי מוריד סט אחד לפחות מהדדליפט

תוריד עומס מהדדליפט. אתה תפרק את הגב תחתון שלך תוך כמה שבועות אם תעשה דדליפט ויום אחרי זה בנט אובר 4 פעמים בשבוע.
או...שיחתור פנדליי / מכונת טי-באר / פולי תחתון.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובה.

לגבי הדדליפט, הורדתי לסט אחד 1X5..

מעבר לכך, התוכנית בסדר?

הרשה לי לחלוק עליך, ולהביע את דעתי.
אשמח לעזרה לגבי תוכנית אימונים שבניתי(פרטים עליי: בן 28, גובה 1.72, משקל 75 ק"ג).

התוכנית היא AB, ארבע פעמים בשבוע, מטרתה עלייה בכוח ובמסה:

אימון A:

צפה בקובץ המצורף 47604

אימון B:

צפה בקובץ המצורף 47605

תודה לעוזרים!
הייתי ממליץ להכניס רגליים וגב באותו אימון, כדי שיהיה מנוחה טוטאלית מהם ליום שלם לפחות. וכן כתפיים וחזה יחד.
זה די לא הגיונילעבוד חזק יותר על חזה מאשר רגליים. האימון מתיחס לרגליים בבזיון מחפיר.
ממליץ על 5X5 לסקוואט ודדליפט, אין צורך בעבודה ניפרדת לתאומים, אבל אם כבר עושים אז 10X3.
בגב הייתי ממליץ על הכל10X3, ואולי בראשון 8X4. וכן בחזה.
בכתפיים גם 10X3.

מעבר לכך, התוכנית בסדר?
נראה שאתה מכסה את כל הגוף ולא חסר כלום,כמו שאלחנן אמר אתה לא צריך עבודה נפרדת לתאומים.. די מיותר.

יש לי גם בעיה עם העבודת חזה שלך,אתה מבצע 3 תרגילים שונים שהם כולם בעצם אותה התנועה של דחיפה והרחקה מהגוף. לטעמי יש מקום להכניס פרפר במקום בנץ בשיפוע או שכיבות סמיכה
אנחנו עדיין מדינה דמוקרטית.
חוץ מזה,אם לא יהיו דעות אחרות אז אני עלול לחשוב בטעות שאני מבין משהו בתחום

• פותח/ת השרשור

הייתי ממליץ להכניס רגליים וגב באותו אימון, כדי שיהיה מנוחה טוטאלית מהם ליום שלם לפחות. וכן כתפיים וחזה יחד.
זה די לא הגיונילעבוד חזק יותר על חזה מאשר רגליים. האימון מתיחס לרגליים בבזיון מחפיר.
ממליץ על 5X5 לסקוואט ודדליפט, אין צורך בעבודה ניפרדת לתאומים, אבל אם כבר עושים אז 10X3.
בגב הייתי ממליץ על הכל10X3, ואולי בראשון 8X4. וכן בחזה.
בכתפיים גם 10X3.
תודה על התגובה.

חלוקה כזאת היא טובה ? :
אימון A: חזה, כתפיים, יד אחורית, בטן.
אימון B: רגליים, גב, יד קדמית.

ולגבי 3X10 בגב ובחזה, הסיבה שבחרתי 3X5 בתרגיל הראשון היא כדי לעבוד לא רק על מסה, אלא גם על כוח.. זה בעייתי?

ו-5X5 דדליפט פעמיים בשבוע? לא מוגזם מדי?
נראה שאתה מכסה את כל הגוף ולא חסר כלום,כמו שאלחנן אמר אתה לא צריך עבודה נפרדת לתאומים.. די מיותר.

יש לי גם בעיה עם העבודת חזה שלך,אתה מבצע 3 תרגילים שונים שהם כולם בעצם אותה התנועה של דחיפה והרחקה מהגוף. לטעמי יש מקום להכניס פרפר במקום בנץ בשיפוע או שכיבות סמיכה

אנחנו עדיין מדינה דמוקרטית.
חוץ מזה,אם לא יהיו דעות אחרות אז אני עלול לחשוב בטעות שאני מבין משהו בתחום

תודה.

בחזה הכנסתי שכיבות שמיכה(Push ups). הפרפר אופציה טובה אבדוק את זה.

חלוקה כזאת היא טובה ? :
אימון A: חזה, כתפיים, יד אחורית, בטן.
אימון B: רגליים, גב, יד קדמית.
מצוין.
ולגבי 3X10 בגב ובחזה, הסיבה שבחרתי 3X5 בתרגיל הראשון היא כדי לעבוד לא רק על מסה, אלא גם על כוח.. זה בעייתי?
לכוח כבר תעשה 5X5.
ו-5X5 דדליפט פעמיים בשבוע? לא מוגזם מדי?
בכלל לא. הייתי ממליץ אפילו על 3 פעמים בשבוע.

דדליפט יותר חשוב מבנט אובר. סט אחד לא יתן לך כלום.
או שתעשה יותר סטים פעם בשבוע או שתעשה בנט אובר עם תמיכה לגב (טי באר לדוגמא או חתירה אחרת).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית