הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פסטה רגילה

אילן חסוי

משתמש פעיל
301
34
נק' מוניטין:
25
301
34
אהלן ,
כרגע החלפתי את הפחמימה במקום באורז רגיל לפסטה דורום רגילה.

עד כמה זה בעייתי במקום פסטה חיטה מלאה?
האם באמת יש בזה הרבה סוכר ולא כדאי לאכילה יום יומית בכמות של 500 גרם לפני בישול יום יומי?
כי המאמן שלי בזמנו היה אומר אם פסטה אז רק חיטה מלא ובשום אופן לא דורום מה הסיבה עדיין לא כל כך יודע
אם למישהו יש תמידע אשמח לדעת 😃.

נערך לאחרונה:
אהלן ,
כרגע החלפתי את הפחמימה במקום באורז רגיל לפסטה דורום רגילה.

עד כמה זה בעייתי במקום פסטה חיטה מלאה?
האם באמת יש בזה הרבה סוכר ולא כדאי לאכילה יום יומית בכמות של 500 גרם לפני בישול יום יומי?
כי המאמן שלי בזמנו היה אומר אם פסטה אז רק חיטה מלא ובשום אופן לא דורום מה הסיבה עדיין לא כל כך יודע
אם למישהו יש תמידע אשמח לדעת 😃.
אם זה נכנס בערכים - בתיאבון.
כמו שאמרו הרבה פעמים, אין מזון ש "אסור" לאכול חוץ משומן טראנס,
תסתכל על התמונה הכוללת, סך הקלוריות והפחמימה,שומן וחלבונים שלך לאורך כל היום, לא על מאכל ספציפי

אני אגלה לך סוד, גם הוא לא יודע מה הסיבה, זה בגלל שאין סיבה.
בין אורז רגיל לפסטה רגילה אין כמעט שום הבדל אם בכלל.
אתה פשוט צריך לעשות חישוב לפי הערכים בתפריט שלך

מסכים עם מה שהחבר'ה למעלה אמרו, אבל אוסיף שבנוסף למעקב אחרי הערכים שלך ובהקשר לצריכת פחממות, אתה צריך לשים לב שאתה מקבל מספיק סיבים תזונתיים- אתה צריך להגיע לכ30 גרם ליום. זו אולי הסיבה למה הייתי ממליץ לך לאכול פסטה מחיטה מלאה ולא מקמח דורום, חוץ מזה אין הבדל, למרות שאני הייתי מסתמך על מקורות יותר איכותיים לסיבים תזונתיים מאשר פסטה מקמח מלא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית