הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הערכה קלורית - פסטה

• פותח/ת השרשור Tokyo
  • פורסם בתאריך

Tokyo

משתמש פעיל
360
302
נק' מוניטין:
561
360
302
היייי
כמה קלוריות הייתם נותנים למנת פסטה עם שמנת במסעדה, כמה קלוריות למנת פסטה ברוטב עגבניות במסעדה וכמה לרוטב רוזה (גם שמנת וגם עגבניות)?
הגודל הוא די ממוצע, ממסעדת פסטה בסטה אם משנה (הם כל כך פשוטים אבל כל כך טעימים)
תודה!

לא חושב שיותר מדי, ברוטב עגבניות כנראה פחות בגלל שאין את הקלוריות של השמנת
הרוטב עגבניות זה לרוב בכלל יהיה עם דחיסות קלורית נמוכה אז נניח שהפסטה ברוטב עגבניות זה הכי קצת

כנראה שלשמנת באיזור ה400-500? בדכ זו מנה די קטנה לא חושב שיש ככ הרבה

אולי אני מגזימה אבל לדעתי לפחות לפחות 800-1200
שלדעתי רוב הקלוריות הן מהשמן. במיוחד המסעדות שמשחקות אותה עאלק איטלקיות
חברה שלי עבדה בויוינו למי שמכיר ויצא לי להיות כמה פעמים במטבח. יש שם יותר בקבוקי שמן זית מהאייקיו שלי

אתה יודע לשפוך שמן זית? התקבלת! קח סינר ותתחיל לעבוד

• פותח/ת השרשור
אולי אני מגזימה אבל לדעתי לפחות לפחות 800-1200
שלדעתי רוב הקלוריות הן מהשמן. במיוחד המסעדות שמשחקות אותה עאלק איטלקיות
חברה שלי עבדה בויוינו למי שמכיר ויצא לי להיות כמה פעמים במטבח. יש שם יותר בקבוקי שמן זית מהאייקיו שלי

אתה יודע לשפוך שמן זית? התקבלת! קח סינר ותתחיל לעבוד

חחחח ויוינו מסעדה מעולה, באופן כללי חבל שפסטה עולה בכל כך הרבה קלוריות. למה היא לא יכולה להתחלף עם ירקות מבחינת ערך קלורי? :/ למרות שפה הרוטב יותר בעייתי מהפסטה

להחשיב את זה כ800 זה בסדר לדעתכם?

חחחח ויוינו מסעדה מעולה, באופן כללי חבל שפסטה עולה בכל כך הרבה קלוריות. למה היא לא יכולה להתחלף עם ירקות מבחינת ערך קלורי? :/ למרות שפה הרוטב יותר בעייתי מהפסטה

הייתי מניח שזה 600+- עם סטייה של מאה לפה מאה לשם. אבל אני לא יכול לדעת, הכל תלוי באיך הם הכינו את זה.
אבל האמת? זה לא באמת משנה כבר.
את כבר אכלת את הפסטה ואנחנו לא באמת נדייק וכל מספר שנגיד יהיה שגוי אז מה זה משנה אם תספרי את זה כ100 קלוריות או כ־1000. במיוחד כשאת מדברת על הבדלים בין 500 ל800. ההשפעה של זה על התהליך תהיה כלכך מינורית שזה בטל בששים. העיקר שהיה טעים ונהנית

מפנה את השאלה אלייך בחזרה - איך הערכה מוגזמת כזו יכולה לעזור לך? האם זה באמת משרת אותך או פשוט גורם לך לישון רעבה אחרי פסטה ועוד ארוחה קטנה? (מניח שאת מתנהלת לפי ספירת קלורית).

אכלת מנת פסטה, במקרה הכי גרוע תעלי קצת בנוזלים ביומיים הקרובים. אנשים לא נופלים בשמירת משקל בגלל דברים קטנים כמו אומדן פסטה.

• פותח/ת השרשור
מפנה את השאלה אלייך בחזרה - איך הערכה מוגזמת כזו יכולה לעזור לך? האם זה באמת משרת אותך או פשוט גורם לך לישון רעבה אחרי פסטה ועוד ארוחה קטנה? (מניח שאת מתנהלת לפי ספירת קלורית).

אכלת מנת פסטה, במקרה הכי גרוע תעלי קצת בנוזלים ביומיים הקרובים. אנשים לא נופלים בשמירת משקל בגלל דברים קטנים כמו אומדן פסטה.

צודק 😃 ובכל זאת, אני על ניטרלי וכל השבוע הייתי בגרעון של 300 (סהכ 2100 קלוריות אקסטרה) בשביל יום אחד שאני נמצאת בו בתל אביב מהבוקר עד הלילה, לכל הארוחות. אז סהכ 3600 קלוריות ושמרתי על המשקל באותו השבוע. 👏

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית