עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
במסעדות שמים המון המון המון שמן ברוטב עגבניות,כנראה יותר קלוריות מהרוטב שמנתלא חושב שיותר מדי, ברוטב עגבניות כנראה פחות בגלל שאין את הקלוריות של השמנת
500-600 בערך אם אני ממש מגזים עם השומן.כמה קלוריות הייתם נותנים למנת פסטה עם שמנת במסעדה
אולי אני מגזימה אבל לדעתי לפחות לפחות 800-1200
שלדעתי רוב הקלוריות הן מהשמן. במיוחד המסעדות שמשחקות אותה עאלק איטלקיות
חברה שלי עבדה בויוינו למי שמכיר ויצא לי להיות כמה פעמים במטבח. יש שם יותר בקבוקי שמן זית מהאייקיו שלי
אתה יודע לשפוך שמן זית? התקבלת! קח סינר ותתחיל לעבוד
הייתי מניח שזה 600+- עם סטייה של מאה לפה מאה לשם. אבל אני לא יכול לדעת, הכל תלוי באיך הם הכינו את זה.חחחח ויוינו מסעדה מעולה, באופן כללי חבל שפסטה עולה בכל כך הרבה קלוריות. למה היא לא יכולה להתחלף עם ירקות מבחינת ערך קלורי? :/ למרות שפה הרוטב יותר בעייתי מהפסטה
להחשיב את זה כ800 זה בסדר לדעתכם?
מפנה את השאלה אלייך בחזרה - איך הערכה מוגזמת כזו יכולה לעזור לך? האם זה באמת משרת אותך או פשוט גורם לך לישון רעבה אחרי פסטה ועוד ארוחה קטנה? (מניח שאת מתנהלת לפי ספירת קלורית).להחשיב את זה כ800 זה בסדר לדעתכם?
מפנה את השאלה אלייך בחזרה - איך הערכה מוגזמת כזו יכולה לעזור לך? האם זה באמת משרת אותך או פשוט גורם לך לישון רעבה אחרי פסטה ועוד ארוחה קטנה? (מניח שאת מתנהלת לפי ספירת קלורית).
אכלת מנת פסטה, במקרה הכי גרוע תעלי קצת בנוזלים ביומיים הקרובים. אנשים לא נופלים בשמירת משקל בגלל דברים קטנים כמו אומדן פסטה.