הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספים פוגעים בגוף

• פותח/ת השרשור alex_r
  • פורסם בתאריך

alex_r

משתמש מתחיל
115
0
נק' מוניטין:
-69
115
0
שאלתי את הרופא שלי אם זה בסדר שאני אקח אחרי האימונים גיינר/חלבון, בקיצור הוא נתן לי שם הרצאה למה לא.. הוא אמר שבטווח הרחוק כל התוספים פוגעים בכבד ובאיזורים דומים..
מה אתם אומרים על זה? לקחת או לא? אני לא יודע אם ממש להקשיב לו כי גם הרבה רופאים אומרים שסקוואט לא טוב..

EMZ

הגוף מייצר חלק מחומצות האמינו, את שאר חומצות האמינו אתה צורך ממזון ולכן לא רק שאני לא דואג, אני שמח מאוד לאכול אותן כי אחרת אתה תתפגר

COLDFIRE

מזון הוא בהחלט הדרך המקובלת לצריכה של כל מה שהגוף זקוק לו כדי להתקיים. אבל יש הבדל בין צריכה בכמות של 10 גרם קריאטין ליום וצריכה של סטייק פרה 300 גרם ליום...
יש כמויות מסוימות שהגוף צריך כדי להתקיים בצורה בריאה

DEUX

אל תתפס למילה פה או מילה שם
הרעיון שאתה לא באמת צריך כ"כ הרבה קריאטין (אם אתה לוקח) כדי להתקיים ולא יודע לאן זה יוביל בעוד שנים

ומה קורה כשהגוף לא מייצר את כל חומצות האמינו הדרושות (נגיד, ליקוי גנטי) וצריך להשלים אותן ממקור חיצוני? האם גם אז זה לא יהיה "טבעי"?
יש אנשים שצריכים לדוגמה השלמה כימית בצורת תרופות פסיכיאטריות. מה תגיד על האיזון הלא-טבעי של הגוף אז?
והטענה שבגלל שאין מחקרים של השלכות ארוכות טווח צריך להיזהר היא קצת מגוחכת. בתכל'ס לא ראיתי גם מחקר אחד שבדק השלכות של סקוואט מלא על אוכלוסיה מעל לגיל 60, שהתאמנה באופן רצוף.

---------- התגובה התווספה ב 18:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:36 ----------

אגב, אתה מדבר על "טבעי" אבל לא הבנתי מה בדיוק ההגדרה שלך ל"טבעי" במובן הזה.

DEUS ES MACHINA

בוא נמשיך לעסוק בהגדרות. כאילו שלא היה ברור מה שאמרתי. מי שעוסק בדמגוגיה זה אתה.
טוב שלא ביקשת ממני גם הגדרות של כללי התחביר, המורפולוגיה והסמנטיקה של השפה העברית לפני שהתחלת לדון איתי.

בכל אופן סבבה, אני דמגוג, ניצחת בוויכוח.HURRAY!

קח, מוקדש לך:
http://api.ning.com/files/TAQisU8LB...kHkrH2gmH7CuAYuO65-A/arguingontheinternet.jpg

DEUS ES MACHINA

בוא נמשיך לעסוק בהגדרות. כאילו שלא היה ברור מה שאמרתי. מי שעוסק בדמגוגיה זה אתה.
טוב שלא ביקשת ממני גם הגדרות של כללי התחביר, המורפולוגיה והסמנטיקה של השפה העברית לפני שהתחלת לדון איתי.

בכל אופן סבבה, אני דמגוג, ניצחת בוויכוח.HURRAY!

קח, מוקדש לך:
http://api.ning.com/files/TAQisU8LB...kHkrH2gmH7CuAYuO65-A/arguingontheinternet.jpg

ממש לא ברור לי מזה "טבעי" .
אתה מתכוון לבריא ?
או שאתה מתכוון לאכילה כמו שאכלנו לפני אלפי שנים ?
וכן לתקוף מישהוא אישית במקום את הטעונים שלו זה דמגוגיה .

יש איזון מסויים שצריך להתקיים בגוף
לדוגמא צריכה של 2000 קלוריות לבנ"א עם הוצאה קלורית של 2000 קלוריות.
אם יצרוך כך יישאר באיזון(בהנחה שיצרוך ביחס נכון של פחמימות,חלבונים וכו').
אם האדם יצרוך 4500 קלוריות הוא יפר את האיזון הזה ואז יעלה במשקל.
כנל לכל דבר אחר. אם אתה צורך פי 5 קריאטין מאשר אתה צריך ליום אז בטווח הקצר תהנה מדברים מסויימים ובטווח הרחוק לא ברור מה יקרה.

כלומר אתה מדבר על בריאות .
אי אפשר לדעת גם שזה לא יגרום לך לחיות עד 130 ולהיות בריא כמו שור .

מהמחקר עצמו, אם תקח בן אדם שלקח שנה רצוף קריאטין והפסיק ולאחר כמה שנים אינו מתלונן על נזקים או תופעות לוואי, לא מבין למה שעוד 30 שנה כן יתחילו להיות? עם כל הערכים תקינים בדם, כולל רמות הקריאטין בשתן ובכל בהבדיקות שנעשו, אין זה ממש משנה מה יקרה עוד עשור, מצד שני לא תמצא מחקרים כאלו על שום דבר.
כדרך אגב, הייתי יותר מודאג מהעוף והפרה שאתה אוכל מאשר מהקריאטין שאתה צורך, שם כל מכניסים לך הרבה חרא שאתה לא יודע וגם לא תדע, כולל כל החומרים המשמרים שעליהם 100% לא נעשה מחקר לטווח ארוך וגם אם כן ידעו להטמין אותו עמוק באדמה אם הוא מצא משהו לא טוב (אינטרסים ממשלתיים, כלכליים ועוד).
בכל מקרה המחקרים מדברים על צריכה של 3-5 גרם קריאטין ביממה, זה לא כזה הרבה ממה שיש בגוף כרגע.
בשורה התחתונה, אתה רוצה תקח אתה לא רוצה אל תקח.

Moshe יש אמת במה שאתה אומר...עופות טוחנים באנטיביוטיקה וכל מיני דברים אחרים זה נכון

אל תשכח שבעבר גם כשהפסקת להשתמש בסטרואידים גם אם היו תופעות לואי במהלך השימוש אחרי שהפסקת זה היה מסתדר

אבל היית מתפגר מהתקפי לב 20 שנה בטרם עת
ונכון שאי אפשר לטעון שזה קרה כתוצאה מכך, אולי היו סיבות אחרות
אבל זה דווקא כן נחקר
בכל מקרה מי שרוצה שיקח כפי שאמרת ומי שלא שלא יקח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית