עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תנסה זה יכול לעזור. אבל קודם תבדוק:היי. תקוע על בנץ' פרס כבר חודשיים שלוש ולא מצליח לעלות . חשבתי אולי לנסות לשחק עם החזרות והסטים כרגע אני עובד 6 חזרות 4 סטים,חשבתי לשנות ל5 חזרות 5 סטים.
מה דעתכם? יכול לעזור להתקדם? והאם זה יעיל למטרת היפרטרופיה ?
טכניקה מעולה בבנץ' לגבי אוכל לפעמים לא מגיע לערכים מחוסר זמן...שינה בסדר ומנוחה 3 דק בין סטיםתנסה זה יכול לעזור. אבל קודם תבדוק:
אתה אוכל כמו שצריך?
יושן כמו שצריך?
הטכניקה שלך בבנץ טובה?
אתה נח מספיק בין הסטים?
טקסס רעיון טוב אבל יכול להיות גם שחסר לך נפח או לחלופין המצב ההפוך, יותר מדי נפח.
כמה לחיצות אתה עושה בשבוע? תרגילים, סטים, חזרות, משקל, קצב התקדמות?
אבל איך הרעיון של שינוי סטים וחזרות בבנץ' נטו? יכול לעזור או אין קשר?תנסה תכנית בשם טקסס מטוד. תן לה צאנס כמה שבועות הייתה בזה עד שהגעתי ל120 לחמישיה
הכל יכול לעזור אבל צריך יותר מידע אודות התכנית שלך.אבל איך הרעיון של שינוי סטים וחזרות בבנץ' נטו? יכול לעזור או אין קשר?
משקל שלי בבנץ' נמוך..65 התרגילים שאני עובד איתם זה בנץ' רגיל,בנץ' שיפוע משקולות יד ופרפר.הכל יכול לעזור אבל צריך יותר מידע אודות התכנית שלך.
תמיד אפשר לנופף בתבנית מוכחת כמו טקסס אבל זה לא מספיק.
מאיזה משקל תתחיל טקסס?
תרגילי עזר?
יהיה ריסט? רק דילואוד?
יש הרבה שאלות שאי אפשר לענות עליהם ממעט הנתונים שסיפקת לנו.
אני בתוכנית AB..פחות נשמע לי הגיוני לעבוד רק בנץ' לחזה...לא מעט מידי?תנסה להעיף את כל תרגילי העזר שאמרת.
מאמין שתתחיל להתקדם בבנץ כבר באימונים הראשונים.
זה לא מוזר בab נניח גב דדליפט חתירה ומתח ופתאום חזה רק בנץ' בלבד? זה לא חוסר איזון?מעולם לא עשיתי לחזה שום תרגיל עזר.
שנים שאני עושה בנץ בלבד
גב שריר גדול יותר. אבל עדיין נשמע לי ממש מעט לעבוד רק בנץ' בלבד בחזה...אבל אתה מבין הרבה יותר ממני ואם זה מה שאתה אומר אז אקשיב לךתנסה רגע בדמיון להשוות בגודל את החזה והגב
בפיצול של AB תעשה בנץ 5*5 עם התקדמות לינארית במשקלים(להתקדם באופן קבוע)גב שריר גדול יותר. אבל עדיין נשמע לי ממש מעט לעבוד רק בנץ' בלבד בחזה...אבל אתה מבין הרבה יותר ממני ואם זה מה שאתה אומר אז אקשיב לך
לא עשיתי אף פעם ...כול אימון עובד קרוב לכשלעשית דילואד / ריסט?
אתה טוחן כל אימון עד כשל ומצפה להתקדם?