הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קנאביס

• פותח/ת השרשור Lajuv1
  • פורסם בתאריך

Lajuv1

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
לא יודע אם רשמתי במקום הנכון....
האם עישון קנאביס פעם בשבוע פוגע בעליה במסה בשריר?או באימונים בכלל?
איך משפיע על המתאמן?

אפילו מפכ"ל המשטרה מעשן
יכול להיות. אבל אתה תופתע לדעת את כמות הבדיקות פתע שעושים לשוטרים הפשוטים.
שלא נדבר על פוליגרף מדי פעם. וכן מעיפים אנשים מהמשטרה על זה

סיכוי הרבה יותר גבוה שיגיע אליך שוטר לבית וישאל מאיפה השגת תרופו מרשם ללא מרשם
אתה תמים שזה חמוד. אף גוף בארץ לא מתעסק בתרופות אלא אם מדובר בייצור המוני,מכירה,הפצה או שידול.

מה עם כל הסטונדטים שלוקחים סתם ריטלין לפני מבחנים? נראה לך זה מעניין את המשטרה? אני באותו סירה איתם בדיוק.

לא שלדעתי גראס זה משהו בעייתי אבל לפי חוקת המדינה זה יסבך אותך יותר מתרופות

ובשביל להגיע לאותם גורמים שסוחרים בזה, איך לדעתך אפשר לפעול על מנת להגיע לפעולה זאת? לא טוען שהסבירות גבוהה אבל הרבה יותר גבוהה שיגיעו אליך מאשר אלי.
תמים היא הגדרה הרבה יותר מתאימה לאחד שחושב שמשטרה תגיע לגולש אינטרנט שרשם שהוא מעשן כל יום.

אני מבין שקשה לך עם ציניות.
לא המשטרה לא תגיע לגולש אינטרנט.
דיברתי על ההבדל החוקתי בין תרופות לסמים

אז תמשיך לחיות באשליה שלך שלמשטרה אכפת מסטודנטים שלוקחים ריטלין למבחנים..מה אני אגיד לך

אולי תביא לי קישור, כי לא מצאתי מחקר כזה.
קל למצוא מי שיכתוב שזה לא מוריד. או שלא הוכח שזה מוריד.
אבל אני אשמח לראות מחקר שמוכיח שזה לא מוריד.
אז אולי תמצא לי משהו כזה.
מספיק רק לחפש cannabis testosterone בגוגל סקולר וישר יהיו לך מלא מחקרים בנושא:
Association Between Use of Marijuana and Male Reproductive Hormones and Semen Quality: A Study Among 1,215 Healthy Young Men. - PubMed - NCBI
Marijuana use and serum testosterone concentrations among U.S. males. - PubMed - NCBI
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/037687169190068A
https://www.eu-focus.europeanurology.com/article/S2405-4569(18)30225-6/fulltext

שורה תחתונה, אין פגיעה בטסטוסטרון, ואולי אפילו יש עליה. מה שכן יש פגיעה בספירת הזרע.

לגבי אפקטים אחרים, מריחואנה יכולה לעודד תיאבון להרגיע את השרירים ולהקל עם לחץ וחרדה, וכל אלה עוזרים מאוד בהתאוששות ולכן יכולים לעזור. לעומת זאת כל האפקטים האלה לא רצויים בידיוק לפני אימון, זה למה לא מומלץ לא לצרוך קרוב לאימון

הכל בסוף מתחלק לזרמים שונים ואינטרסים..
מעבר לזה יש עשרות/מאות/אלפי מינים שונים של קנאביס אז אולי חלק משפיעים ככה וחלק ככה

הכל בסוף מתחלק לזרמים שונים ואינטרסים..
מעבר לזה יש עשרות/מאות/אלפי מינים שונים של קנאביס אז אולי חלק משפיעים ככה וחלק ככה
זרמים ואינטרסים שונים אולי יובילו למחקרים עם תוצאות שונות, אבל אפשר בהחלט לשפוט איזה תוצאות אמינות יותר מאחרות.
יש דרכים לשפוט מחקר, ע"פ המתודיקה, רמת הדיוק, כמות משתתפים ובחירה שלהם, רנדומליזציה, רמת בקרה, סוג המחקר והנושא שלו (כלומר איזה קשר בידיוק אני מנסה לבדוק), והכי חשוב, המסקנות שהחוקרים הסיקו מהתוצאות.
לדוגמא מחקר בנושא הזה שמנוהל לא טוב, יבדוק רק ספירת זרע אצל משתמשים, ובגלל שהוא יודע שטסטוסטרון נמוך מוביל לספירת זרע נמוכה, אז הוא יסיק שמריחואנה מורידה טסטוסטרון.
או למשל מחקר שבודק משתמשי מריחואנה, אבל לא בודק אם הם לוקחים גם סמים נוספים או אלכוהול.

גם בעיה נוספת שהיא עם כתבות, הן שהעיתונאי לרוב מסיק מסקנות משלו על סמך המחקר, גם אם המחקר לא אומר בידיוק את מה שהעיתונאי טוען שהוא אומר

מהחיפוש הקצר שלי בגוגל רואים עלייה ולא ירידה. יש שמקשרים את זה לרוגע שזה נותן ואז הקורטיזול יורד, כידוע סטרס הורג טסט (ואת הגוף בכלל)

או למשל מחקר שבודק משתמשי מריחואנה, אבל לא בודק אם הם לוקחים גם סמים נוספים או אלכוהול.
זאת בדיוק הבעיה בכל המחקרים נגד הקנאביס , בדרך כלל ה"צרכני קנאביס" שנלקחים למחקרים הללו מי יודע עוד כמה אסיד אמדי אלכוהול וסיגריות הם דחפו לגוף שלהם ? וכנראה האנשים שלא צורכים קנאביס הם הרבה יותר נקיים מהם מבחינת החומרים המזיקים האלה (מבחינה סטטיסטית גסה אני מניח)
@elchonon

זאת בדיוק הבעיה בכל המחקרים נגד הקנאביס , בדרך כלל ה"צרכני קנאביס" שנלקחים למחקרים הללו מי יודע עוד כמה אסיד אמדי אלכוהול וסיגריות הם דחפו לגוף שלהם ? וכנראה האנשים שלא צורכים קנאביס הם הרבה יותר נקיים מהם מבחינת החומרים המזיקים האלה (מבחינה סטטיסטית גסה אני מניח)
@elchonon
בשביל זה יש סינון של הנחקרים. אופציה ראשונה היא בעזרת שאלון, או אופציה שנייה תהיה בדיקות

חחח.... היה לך מספיק איכפת להגיב.
וכנראה שגם לא מצאת שום מחקר לתמוך במה שאמרת.
אולי אתה מסטול מקנאביס עכשיו. פשוט תעשה בדיקת דם בעצמך, ותעדכן אותנו בתוצאות, זה יהיה הוכחה לאחד הצדדים.
מעשן כל יום, בתוצאת בדיקת הדם האחרונה שעשיתי (לפני חצי שנה) הטסט שלי היה 26.6 כשהטווח התקין הוא 6-26. לא זוכר מספרים מדוייקים אבל זכור לי שבבדיקות הקודמות שעשיתי תמיד הייתי על הצד הנמוך של הסקלה בטסט (מתחת ל10 כזכור לי) כך שאם כבר עלי אני רואה קורולציה בין שימוש לעליה ברמת הטסט שלי ולא להיפך

מספיק רק לחפש cannabis testosterone בגוגל סקולר וישר יהיו לך מלא מחקרים בנושא:
Association Between Use of Marijuana and Male Reproductive Hormones and Semen Quality: A Study Among 1,215 Healthy Young Men. - PubMed - NCBI
Marijuana use and serum testosterone concentrations among U.S. males. - PubMed - NCBI
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/037687169190068A
https://www.eu-focus.europeanurology.com/article/S2405-4569(18)30225-6/fulltext

שורה תחתונה, אין פגיעה בטסטוסטרון, ואולי אפילו יש עליה. מה שכן יש פגיעה בספירת הזרע.

לגבי אפקטים אחרים, מריחואנה יכולה לעודד תיאבון להרגיע את השרירים ולהקל עם לחץ וחרדה, וכל אלה עוזרים מאוד בהתאוששות ולכן יכולים לעזור. לעומת זאת כל האפקטים האלה לא רצויים בידיוק לפני אימון, זה למה לא מומלץ לא לצרוך קרוב לאימון
Marijuana smokers had higher levels of testosterone within the same range as cigarette smokers.
טסט היה גבוה יותר אצל מעשני קנאביס ממעשני סיגריות. לא לעומת אדם רגיל.
ייעוץ - קנאביס וסייקל

תקראו תגובות של יניב ריז בנושא
תודה רבה, מה זה מחכים.
סיפרתי מקרה, ולא מחקר, של חברים שעישנו רק קנאביס, ולא צרכו שום סם אחר.
לצערי הנושא של קנאביס נקרע לכל הכיוונים, יש לך אנשים שחושבים זה סם החיים, וכולם חייבים לעשן כדי להשיג בריאות. ושמי שנגד רק רוצה שחברות התרופות ירוויחו כסף. ואין לגיטמציה לחשוב שיש מצב שאולי יש בזה איזשהו נזק חלילה.
לעומת המתנגדים נחרצות ששמו את הקנאביס באותו מקום עם קוק וסמים כבדים. שיגידו לך שהמחקרים מראים שתראה בגיל 15 שאתה בן 100.
קשה גם להאמין שהמחקרים לא מושפעים מהדעות הרדיקליות בחוץ, לדוגמה, מי באמת נחקר? נרקומן? או מישהו שבאמת אוכל תזונה בריאה ומתאמן גם כן?
הבאתי מקרים אישיים שהכרתי, כי זה משהו שיותר קל לי ליסמוך עליהם. אני לא טוען שזה מוריד, אבל באופן גורף מכל מי שביקשתי לבדוק בדיקות דם, ראינו טסט נמוך.
מעשן כל יום, בתוצאת בדיקת הדם האחרונה שעשיתי (לפני חצי שנה) הטסט שלי היה 26.6 כשהטווח התקין הוא 6-26. לא זוכר מספרים מדוייקים אבל זכור לי שבבדיקות הקודמות שעשיתי תמיד הייתי על הצד הנמוך של הסקלה בטסט (מתחת ל10 כזכור לי) כך שאם כבר עלי אני רואה קורולציה בין שימוש לעליה ברמת הטסט שלי ולא להיפך
השתמשת פעם בסטרואידים? אם כן אין למקרה שלך שום חשיבות בעיני.
מתאמן שעשה פעם סייקל לא יהווה שום ראיה בשבילי.

אתה משתמש במינון המומלץ (טיפה אחת) או יותר?
ומה היחס של החוק לזה? אם אתה מכיר...
התחלתי עם טיפה אחת פעמיים ביום, עליתי לשתי טיפות קרוב לתחרות.

כרגע אני בהפסקה מחומרים (כמובן שיש עדיין במערכת) אז הפסקתי להשתמש בזה כדי לראות איך מרגיש. מאמין שאחזור למינון מינימלי אולי שאחזור להתאמן ברצינות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית