עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יכול להיות. אבל אתה תופתע לדעת את כמות הבדיקות פתע שעושים לשוטרים הפשוטים.אפילו מפכ"ל המשטרה מעשן
אתה תמים שזה חמוד. אף גוף בארץ לא מתעסק בתרופות אלא אם מדובר בייצור המוני,מכירה,הפצה או שידול.סיכוי הרבה יותר גבוה שיגיע אליך שוטר לבית וישאל מאיפה השגת תרופו מרשם ללא מרשם
מספיק רק לחפש cannabis testosterone בגוגל סקולר וישר יהיו לך מלא מחקרים בנושא:אולי תביא לי קישור, כי לא מצאתי מחקר כזה.
קל למצוא מי שיכתוב שזה לא מוריד. או שלא הוכח שזה מוריד.
אבל אני אשמח לראות מחקר שמוכיח שזה לא מוריד.
אז אולי תמצא לי משהו כזה.
מחקר אמריקאי מצא ספירת זרע גבוהה יותר בקרב מעשני מריחואנהשכן יש פגיעה בספירת הזרע.
לא יכול לקרוא את הכתבה...מחקר אמריקאי מצא ספירת זרע גבוהה יותר בקרב מעשני מריחואנה
מרוב דובים(מחקרים) לא רואים יער
זרמים ואינטרסים שונים אולי יובילו למחקרים עם תוצאות שונות, אבל אפשר בהחלט לשפוט איזה תוצאות אמינות יותר מאחרות.הכל בסוף מתחלק לזרמים שונים ואינטרסים..
מעבר לזה יש עשרות/מאות/אלפי מינים שונים של קנאביס אז אולי חלק משפיעים ככה וחלק ככה
זאת בדיוק הבעיה בכל המחקרים נגד הקנאביס , בדרך כלל ה"צרכני קנאביס" שנלקחים למחקרים הללו מי יודע עוד כמה אסיד אמדי אלכוהול וסיגריות הם דחפו לגוף שלהם ? וכנראה האנשים שלא צורכים קנאביס הם הרבה יותר נקיים מהם מבחינת החומרים המזיקים האלה (מבחינה סטטיסטית גסה אני מניח)או למשל מחקר שבודק משתמשי מריחואנה, אבל לא בודק אם הם לוקחים גם סמים נוספים או אלכוהול.
בשביל זה יש סינון של הנחקרים. אופציה ראשונה היא בעזרת שאלון, או אופציה שנייה תהיה בדיקותזאת בדיוק הבעיה בכל המחקרים נגד הקנאביס , בדרך כלל ה"צרכני קנאביס" שנלקחים למחקרים הללו מי יודע עוד כמה אסיד אמדי אלכוהול וסיגריות הם דחפו לגוף שלהם ? וכנראה האנשים שלא צורכים קנאביס הם הרבה יותר נקיים מהם מבחינת החומרים המזיקים האלה (מבחינה סטטיסטית גסה אני מניח)
@elchonon
מעשן כל יום, בתוצאת בדיקת הדם האחרונה שעשיתי (לפני חצי שנה) הטסט שלי היה 26.6 כשהטווח התקין הוא 6-26. לא זוכר מספרים מדוייקים אבל זכור לי שבבדיקות הקודמות שעשיתי תמיד הייתי על הצד הנמוך של הסקלה בטסט (מתחת ל10 כזכור לי) כך שאם כבר עלי אני רואה קורולציה בין שימוש לעליה ברמת הטסט שלי ולא להיפךחחח.... היה לך מספיק איכפת להגיב.
וכנראה שגם לא מצאת שום מחקר לתמוך במה שאמרת.
אולי אתה מסטול מקנאביס עכשיו. פשוט תעשה בדיקת דם בעצמך, ותעדכן אותנו בתוצאות, זה יהיה הוכחה לאחד הצדדים.
Marijuana smokers had higher levels of testosterone within the same range as cigarette smokers.מספיק רק לחפש cannabis testosterone בגוגל סקולר וישר יהיו לך מלא מחקרים בנושא:
Association Between Use of Marijuana and Male Reproductive Hormones and Semen Quality: A Study Among 1,215 Healthy Young Men. - PubMed - NCBI
Marijuana use and serum testosterone concentrations among U.S. males. - PubMed - NCBI
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/037687169190068A
https://www.eu-focus.europeanurology.com/article/S2405-4569(18)30225-6/fulltext
שורה תחתונה, אין פגיעה בטסטוסטרון, ואולי אפילו יש עליה. מה שכן יש פגיעה בספירת הזרע.
לגבי אפקטים אחרים, מריחואנה יכולה לעודד תיאבון להרגיע את השרירים ולהקל עם לחץ וחרדה, וכל אלה עוזרים מאוד בהתאוששות ולכן יכולים לעזור. לעומת זאת כל האפקטים האלה לא רצויים בידיוק לפני אימון, זה למה לא מומלץ לא לצרוך קרוב לאימון
תודה רבה, מה זה מחכים.
סיפרתי מקרה, ולא מחקר, של חברים שעישנו רק קנאביס, ולא צרכו שום סם אחר.זאת בדיוק הבעיה בכל המחקרים נגד הקנאביס , בדרך כלל ה"צרכני קנאביס" שנלקחים למחקרים הללו מי יודע עוד כמה אסיד אמדי אלכוהול וסיגריות הם דחפו לגוף שלהם ? וכנראה האנשים שלא צורכים קנאביס הם הרבה יותר נקיים מהם מבחינת החומרים המזיקים האלה (מבחינה סטטיסטית גסה אני מניח)
השתמשת פעם בסטרואידים? אם כן אין למקרה שלך שום חשיבות בעיני.מעשן כל יום, בתוצאת בדיקת הדם האחרונה שעשיתי (לפני חצי שנה) הטסט שלי היה 26.6 כשהטווח התקין הוא 6-26. לא זוכר מספרים מדוייקים אבל זכור לי שבבדיקות הקודמות שעשיתי תמיד הייתי על הצד הנמוך של הסקלה בטסט (מתחת ל10 כזכור לי) כך שאם כבר עלי אני רואה קורולציה בין שימוש לעליה ברמת הטסט שלי ולא להיפך
התחלתי עם טיפה אחת פעמיים ביום, עליתי לשתי טיפות קרוב לתחרות.אתה משתמש במינון המומלץ (טיפה אחת) או יותר?
ומה היחס של החוק לזה? אם אתה מכיר...