הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לחיטוב

• פותח/ת השרשור AMTRP
  • פורסם בתאריך

AMTRP

משתמש מתחיל
133
4
נק' מוניטין:
93
133
4
האלן
במידה והגעתי בחיטוב לאחוי שומן נמוכים\ירידה מספקת במשקל.מה הלאה ? אני נכנס למאזן
קלורי נטרלי וממשיך אימונים רגיל ? הגוף יבנה את עצמו ?
מקווה שהבנתם תודה

• פותח/ת השרשור
אבל הגעתי לרמת חיטוב מסוימת שאלייה שאפתי (ואני רוצה לשמר אותה ולהגדיל אותה)
אם אני אעשה מסה אני שוב ישמין וכל השרירים שבולטים יעלמו.אז למעשה לא עשיתי כלום אלא רק התחזקתי אם אני יעשה מסה.

לא ?
עריכה:אני קורא את המדריך ומתבהר לי לאט לאט.
לא ידעתי שאפשר להתפתח במסת השריר מבלי לעלות באחוזי שומן
תודה אני אקרא

• פותח/ת השרשור
אז אחרי חיטוב זה פשוט נקרא "תקופת מסת שריר נקייה" ?
רוב המתאמנים (ברמות ממוצעות-חובבנים)אחרי תקופת חיטוב עוברים לעלייה במסת השריר ?
באיזה שלב בחיטוב שלי אני אדע שאני צריך לעבור לעלייה במסת שריר ?
לפי מה שהבנתי מהמאמר בתקופה הזאת של עלייה במסת השריר אנחנו נמצאים במאזן קלורי חיובי,אז איך למעשה אני כמעט ולא עולה באחוזי שומן ?

ושאלה אחרונה: התקופה הזאת ניראת יותר קלה מיחיטוב לא ? בניגוד לחיטוב שאני סופר דקות עד לארוחה הבאה

תודה רבה

תקופת מסת שריר נועדה לאלו שורצים להוסיף עליהם בשר = מסת שריר. אם אתה רוצה לגדול אז אתה עושה את זה. אם אתה רוצה להשאר כמו שאתה אתה עושה נטראלי. אם אתה רוצה "להבליט" יותר את השרירים ולהוריד שומן אתה עושה חיטוב. אי אפשר לעשות את כל הדברים הללו ביחד כי הכל תלוי בכמה (ולפעמים מה) אתה אוכל.
תקופת עלייה במסת שריר בעיקרון "קלה" יותר מחיטוב כי אוכלים יותר, מצד שני יש אנשים שרוצים להקיא מרוב האוכל שהם מכניסים, מדובר ב 4-10K קלוריות ליום וזה על בסיס יומי עם שייקים וכל מה שזז, זה לא כיף במיוחד, הכי הרבה שאכלתי לתקופה היה 3.5-4K וזה היה ממש מגעיל ויהרגו אותי הליצנים אבל עדיף חיטוב או נטראלי.
כאשר אתה בוחר במצב של עלייה במסת השריר ללא שומן כמעט, אתה אוכל מעל התחזוקה כ 200-500 קלוריות לערך ונשאר עם זה לאורך כל התקופה, במצב כזה אתה תתקדם יותר לאט פי כמה וכמה אך העלייה בשומן תהיה מזערית עד כדי בכלל לא (תלוי מה אתה אוכל, ותלוי גם איך אתה מתאמן).

• פותח/ת השרשור
אני אחד שממש אוהב לאכול ככה שאני די אחכה לה.
מתי בעקרון אנשים בחיטוב מפסיקים אותו ועוברים למסת שריר ?
ברמת העקרון אפשר לקחת מישהוא רזה וישר להתחיל איתו בתקופת מסת שריר לא ?
אין לו צורך לעשות מסה ואחרי זה חיוטוב.
סליחה אם אני משגע אותך

מפסיקים חיטוב כאשר הגיעו לתוצאות הרצויות או שרואים שאין יותר מה לחטב ואם ימשיכו הם יהפכו לשלד מהלך.
מישהו רזה ישר ילך לתקופת עלייה במסת השריר ולאחר מכן חיטוב, ברי המזל לא יצטרכו אפילו חיטוב אבל זה או שהם לא אכלו כמו שצריך או שהם התקדמו לאט יותר, מעטים עם הגנטיקה המשובחת שעשו את שני הדברים יחד בצורה היעילה ביותר ללא עלייה כמעט במסת השומן.

• פותח/ת השרשור
אנשים שהם רזים ומתחילים בתקופת מסת שריר לא הופכים לבעלי ה"הגוף האידיאלי".
מה שכן הם מתחילים במסה,הופכים לשמנמנים אך שרירים ואז מבליטים הכל על ידי חיטוב.
אני לא יודע אם זה קשור אבל אולי זה מתקשר למסה מלוכלכת נקייה ?

אנשים שהם רזים ומתחילים בתקופת מסת שריר לא הופכים לבעלי ה"הגוף האידיאלי".
מה שכן הם מתחילים במסה,הופכים לשמנמנים אך שרירים ואז מבליטים הכל על ידי חיטוב.
אני לא יודע אם זה קשור אבל אולי זה מתקשר למסה מלוכלכת נקייה ?
אני חושב שזה קשור לכבל אלחוטי.

אני לא מבין מה השאלה שלך, רוב האנשים באים במטרה להיראות גם גדולים וגם חטובים, הדרך המהירה לעשות את זה בשביל אנשים רזים היא לעלות במסה ולאכול כמה שנדרש כדי להתקדם באימונים עד שמגיעים למסה הרצויה, או לאחוז שומן שלא מאפשר עלייה יעילה במסה, (יחס שומן/שריר לX מסה) ואז חיטוב. הדרך השניה של עליה איטית בד"כ גם מלווה בהתקדמות איטית יותר אל עבר המטרה. מי ששמנמן עושה את אותו דבר רק מתחיל בחיטוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית