הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נפיחות בבטן בהעלאת קלוריות

• פותח/ת השרשור Maors
  • פורסם בתאריך

Maors

משתמש מתחיל
215
4
נק' מוניטין:
4
215
4
אני בן 19 שוקל 63 קילו
יש לי בעיה אני סוג של סקיני פאט .. שקלתי בעבר הרבה וירדתי רק מתזונה ואז התאמנתי לתקופות במשך 3 שנים בחדר כושר אז המצב שלי כרגע הוא שיש לי שומן בגוף אבל בידיים יש לי שרירים
התלבטתי אם לחטב אבל אני יחסית במשקל מאוד נמוך
זה המצב;
כ'שאני באיזור62 קילו אני נראה סבבה אם אני אוכל יותר למשך יום יומיים הבטן שלי סוג של מתנפחת ואני יכול לשקול רק קילו וחצי יותר והבטן שלי תיראה יחסית ממש נפוכה יש אפשרות לעלות בקלוריות ללא נפיחות?

הנפיחות באה מצריכה מוגברת של פחמימות,זה גורם לספיחה של נוזלים ואגירה של מים.
תוסיף את הקלוריות שלך משומן או חלבון אם באמת מפריע לך הנפיחות

הנפיחות באה מצריכה מוגברת של פחמימות,זה גורם לספיחה של נוזלים ואגירה של מים.
תוסיף את הקלוריות שלך משומן או חלבון אם באמת מפריע לך הנפיחות
סליחה שאני משתלט על האשכול, פשוט בזמן האחרון אני גם עם הבעיה הזאת, אני במסה ועליתי כרגע ל300 גרם פחמימה, כולה 2300 קלוריות אבל לא משנה (בנתיים).
להוריד הרבה מהפחמימה ולהחליף השומן או חלבון זה קצת בעיה גם מבחינת הכיס וגם מבחינת הרעב אני מעריך.
השאלה אם הנפיחות זה מעצם הפחמימות עצמן או אולי כי אני אוכל שיבולת שועל (כדאי לנסות להוריד לגמרי ולהתחיל לבודד אולי יעזור?)
אוכל כרגע 75 גרם שיבולת שועל לא מבושלת (מושרית בחלב ודנונה 0% וחצי בננה במקרר יום לפני)
הקיצור לחפירה הזאת השאלה היא האם נפיחות וקשיי נשימה לאורך היום (קשה להכניס אוויר עד הסוף) זה בגלל הפחמימה הגבוהה או בגלל אוכל ספציפי אולי?
והאם יש בדיקות לדברים כאלה?
כי לעלות במסה עם הקלוריות לא ממש אידאלי עם פחמימה נמוכה ושומן וחלבון גבוה או משהו מהרבה בחינות.
תודה וסליחה על החפירה

קשיי נשימה זה לא קשור בכלל וכדאי שתבדוק את זה.
עניין הנפיחות מגיע או ממאכלים עתירים בגזים,קטניות ומשקאות מוגזים או מצריכה מוגברת של פחמימות.
(גם שמרים גורמים נפיחות).
אתה יכול ללכת לדיאטנית ולעשות בדיקות מסויימות בשביל לראות איזה מאכלים יותר טובים בשבילך

קשיי נשימה זה לא קשור בכלל וכדאי שתבדוק את זה.
עניין הנפיחות מגיע או ממאכלים עתירים בגזים,קטניות ומשקאות מוגזים או מצריכה מוגברת של פחמימות.
(גם שמרים גורמים נפיחות).
אתה יכול ללכת לדיאטנית ולעשות בדיקות מסויימות בשביל לראות איזה מאכלים יותר טובים בשבילך
בהנחה שאני לא שותה בכלל משקאות מוגזים (רק מים נס קפה קפה שחור ותה) ואוכל פחמימות: שיבולת שועל,אורז,לחם
השאלה אם רק דיאטנית תוכל לעזור או שרופא משפחה יוכל להפנות אותי לבדיקות מסוימות והאם זה בכלל יכול לעזור?

תנסה רופא,אולי יש לך בעיות עיכול עם מזון מסויים.
מניח שאפשר לבדוק בבדיקות דם רגישות למזונות שונים

אני לא תחליף לרופא* אבל כשאני סבלתי מבטן נפוחה בטירוף. לקחתי ג׳ארו דופילוס ופרוביוטיק דיג׳ייסט (חיידקים פרוביוטים עם אינזימים שעוזרים לעיכול) וזה עזר לי ממש. עם הזמן הורדתי את כמות הפחמימות וזה לגמרי פתר את הבעיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית