הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חלוקה מומלצת למסה micro

The endless cut

משתמש מתחיל
121
5
נק' מוניטין:
32
121
5
חלבון 2.2 ידוע
השאלה איך לחלק את שאר הקלוריות בין השומן לפחמימה יש איזה כללי אצבע או שלא משנה ?
מחדד לשמן לשעבר

• פותח/ת השרשור
ראיתי בעבר כאן שיש המלצה לצרוך יותר קלוריות משומן מאשר פחמימה למי שהיה שמן ולא מצאתי על זה יותר מידי מידע.

לרוב לשמנים/שמנים לשעבר יש רגישות יותר לאינסולין ככה שההמלצה היא להפחית בפחמימות, תעשה ניסוי וטעייה עם התפריט ותראה איך זה משפיע עליך.

שלשמנים יש יותר רגישות לאינסולין? קוראים לזה סכרת סוג 2
לכן אמרתי לך לנסות על עצמך, לא מכיר את הרגישות שלך, כמה שמן היית וכמה זמן.
פחמימה בחיטוב כנראה יספוג לך יותר נוזלים שזה די מנוגד לחיטוב, אבל אחרי הכול יש ערכים לחלבון, ערכים לשומן והשאר תשלים ממה שאתה רוצה

• פותח/ת השרשור
חיטוב זה לרדת במסת השומן תוך שמירה על מסת שריר אז מנוגד זה לא מה שווה לעשות דל פחמימה ויום אחרי שתתחיל להתקרב לנטראלי/מסה תעלה 3 קילו של נוזלים

יש לזה איזה גיבוי מדעי? כי בחיטוב אני דווקא מעדיף לצרוך יותר פחמימה על גבי שומן
למה?
חיטוב זה לרדת במסת השומן תוך שמירה על מסת שריר
לא.חיטוב זה לרדת במסת שומן נקודה.
לשמור על מסת שריר זה בונוס ותצטרך לעבוד קשה בשביל זה

• פותח/ת השרשור
יותר משביע אותי יותר נפח לאוכל ומרגיש על עצמי שזה משפר לי את הביצועים במזון שהייתי על דל פחמימה והייתי תקופה ארוכה הרגשתי כמו סמרטוט אמנם לא עשיתי את זה הכי טוב כי הייעוץ שהייתי אצלו לא טרח להסביר לי מה החשיבות של העמסות ככה שחודשיים בערך יהיה קטגוני לחלוטין

• פותח/ת השרשור
בקיצור אני מבין שאין לזה יתרון משמעותי להיות על כמות פחמימות מתונה גם במסה פרט לפחות נוזלים תקן אותי אם אני טועה ? העיקר בסוף זה חלבון בכמות של 2-2.2 לפחות שומן 0.6 0.8 מינימום והשאר לחלק פחמימה שומן איך שבא לי ?

פחמימה זה הדבר היחיד שהגוף שלך לא באמת צריך בשביל להתקיים.
"החובה" שלך זה חלבון ושומן.בפועל אתה יכול לחיות בלי פחמימה בכלל אם אתה מצליח לשמור על אנרגיה או מנגד להיות על 500גרם פחמימה אם אתה מצליח לא להשמין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית