הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סט אפ בדדליפט

Liran22

משתמש מתחיל
269
35
נק' מוניטין:
47
269
35
האם זה בעייתי אם בסט של דדליפט קלאסי אני נעמד אחרי כל חזרה ונכנס מחדש כדי לוודא שהסט אפ שלי כמו שצריך? זה נחשב כאילו אני עושה מלא סינגלים אחד אחרי השני או שזה נחשב סט אחד?

להניח את המוט על הריצפה, ולהמתין שניה בלי לנתק את הידיים מהמוט, זה הדרך הנכונה לבצע דדליפט. לא עושים דדליפט עם הקפצה מהריצפה.
איך שאתה מגדיר את הדדליפט שלך, אחרי כל חזרה, אתה מנתק את הידיים מהמוט, נעמד, ונכנס שוב. זה הרבה סינגלים בלי מנוחה.
אני לא יודע אם זה באמת מקל עליך, או שאולי זה בעצם מקשה (אלא אם כן זה 10 שניות או יותר בין החזרות, שאז זה מקל).

ממליץ לך לבדוק סט אפ, אפילךו כמה שניות, בלי לנתק את הידיים מהמוט.

• פותח/ת השרשור
להניח את המוט על הריצפה, ולהמתין שניה בלי לנתק את הידיים מהמוט, זה הדרך הנכונה לבצע דדליפט. לא עושים דדליפט עם הקפצה מהריצפה.
איך שאתה מגדיר את הדדליפט שלך, אחרי כל חזרה, אתה מנתק את הידיים מהמוט, נעמד, ונכנס שוב. זה הרבה סינגלים בלי מנוחה.
אני לא יודע אם זה באמת מקל עליך, או שאולי זה בעצם מקשה (אלא אם כן זה 10 שניות או יותר בין החזרות, שאז זה מקל).

ממליץ לך לבדוק סט אפ, אפילךו כמה שניות, בלי לנתק את הידיים מהמוט.

הסיבה שבגללה אני עושה את זה היא כדי לוודא שאני נכנס כמו שצריך עם טכניקה נכונה, שהמוט מעל מרכז כף הרגל וגם כי יותר קל לכווץ את הבטן ממצב עמידה ולא ממצב מכופף. עד כמה זה נורא אם ככה אני מבצע את הסט שלי?

הסיבה שבגללה אני עושה את זה היא כדי לוודא שאני נכנס כמו שצריך עם טכניקה נכונה, שהמוט מעל מרכז כף הרגל וגם כי יותר קל לכווץ את הבטן ממצב עמידה ולא ממצב מכופף. עד כמה זה נורא אם ככה אני מבצע את הסט שלי?
כדי לתרגל טכניקה, זה לא נורא, ואפילו בעל תועלת.
אבל כשתצליח לזכור את הטכניקה יותר טוב, כדאי שתיכנס לטכניקה טובה בלי לנתק ידיים מהמוט.

• פותח/ת השרשור
כדי לתרגל טכניקה, זה לא נורא, ואפילו בעל תועלת.
אבל כשתצליח לזכור את הטכניקה יותר טוב, כדאי שתיכנס לטכניקה טובה בלי לנתק ידיים מהמוט.

אוקיי, תודה. יש לזה סיבה אבל? כאילו יש הסבר מאחורי כל זה?

@elchonon
@kotzer

נערך לאחרונה:
זה בנוי מנסיון של מתאמנים אחרים. המאמן שלי סבור שחזרה אחת בפעם עוזרת לשפר טכניקה.
וחוסר רצף, לא נותנת לשריר את העבודה המתאימה לה, אני לא בטוח מה בדיוק הבעיה בזה, אבל ככה מקובל בחדרי כושר (במיוחד באימוני היפוטרופיה).

כל עוד אתה לא נח 30 שניות+ בין חזרה לחזרה, זה בסדר גמור.

מכנית זה לא באמת משנה.

לי אישית זה מקשה יותר על הסט.

• פותח/ת השרשור
כל עוד אתה לא נח 30 שניות+ בין חזרה לחזרה, זה בסדר גמור.

מכנית זה לא באמת משנה.

לי אישית זה מקשה יותר על הסט.

עשיתי מעבר מסומו לקלאסי אז כדילוודא שאני באמת נכנס עם טכניקה נכונה אני עושה את זה, וגם יותר קל לכווץ את הבטן ממצב של עמידה. אני לא נח בין חזרות, אבל יוצא לי משהו כמו 10 שניות בין חזרה לחזרה עם הכניסה מחדש. אני אתן ניסיון לסט רצוף, אם אראה שזה פוגע לי בטכניקה- אחזור למתכונת הקודמת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית