הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעליים

tal95132

משתמש מתחיל
207
10
נק' מוניטין:
13
207
10
שלום לכולם, אני צריך המלצה לנעליים שיהיו טובות גם למשקולות (סקוואט/דדליפט/בנץ)

וגם להליכות (בדרכ החיכה מהיגה בהליכון או אליפטי)

התקציב סביבות ה500-600 יש משהו שנראלכם יתאים?

תודה:)

תשמע, נעליים להרמות משקל צריכות להיות שטוחות (לרוב) וחסרות בלמי זעזועים למיניהם כמו בנעלי ספורט או נעלי הליכה לצורך העניין.
אני ממליץ לך וזה מה שאני גם עשיתי זה להתאמן עם אולסטאר גבוהות או ואנס ואירובי לעשו עם נעלי ספורט לבחירתך (זה לא באמת משנה בנינו, העיקר שיהיה נוח.)

• פותח/ת השרשור
תשמע, נעליים להרמות משקל צריכות להיות שטוחות (לרוב) וחסרות בלמי זעזועים למיניהם כמו בנעלי ספורט או נעלי הליכה לצורך העניין.
אני ממליץ לך וזה מה שאני גם עשיתי זה להתאמן עם אולסטאר גבוהות או ואנס ואירובי לעשו עם נעלי ספורט לבחירתך (זה לא באמת משנה בנינו, העיקר שיהיה נוח.)

למה גבוהות ולא נמוכות, יש סיבה?

אין "חיה" כזאת.

נעלי ריצה הם נעליים עם קונספט x ונעלי הרמת משקולות הם נעליים עם קונספט y

• פותח/ת השרשור
נעלי אימון אז בוודאי

ואשמח לדעת מה ההבדלים

לנעלי ריצה יש סוליה עם בולמי זעזועים וכריות על מנת לבלום ולרכך כל צעד שלך בריצה.

בנעלי הרמת משקולות זה בדיוק להיפך - הסוליה שיש בהם היא סוליה קשיחה שמשאירה אותך יציב, קרוב לרצפה ונותנת לך קונטרה.

אתן לך דוגמא שהיא טיפה קיצונית אבל היא ממחישה יפה את המצב : תדמיין שאתה מנסה לעשות סקוואט על כדור בוסו, זה(אומנם בהגזמה) התחושה שתהיה לך אם תנסה לעשות סקוואט עם נעלי ריצה, אתה לא תהיה יציב.

• פותח/ת השרשור
לנעלי ריצה יש סוליה עם בולמי זעזועים וכריות על מנת לבלום ולרכך כל צעד שלך בריצה.

בנעלי הרמת משקולות זה בדיוק להיפך - הסוליה שיש בהם היא סוליה קשיחה שמשאירה אותך יציב, קרוב לרצפה ונותנת לך קונטרה.

אתן לך דוגמא שהיא טיפה קיצונית אבל היא ממחישה יפה את המצב : תדמיין שאתה מנסה לעשות סקוואט על כדור בוסו, זה(אומנם בהגזמה) התחושה שתהיה לך אם תנסה לעשות סקוואט עם נעלי ריצה, אתה לא תהיה יציב.

תודה רבה על התשובה

אז אשמח המלצה לנעלי אימון

אם אני לא טועה במסגרת התקציב יש לך את נעלי ההרמה של SABO ו-ADIDAS POWERLIFT

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית