עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי אמורים להיות על מאזן חיובי
בגלל שאם אתה אוכל יותר אתה גדל יותר לא?ועל ניטרלי אתה לא אוכל כזה הרבה או משאיר לגוף הרבה אנרגיה אז זה יכול אולי לפגוע בגדילה?מי שיקר לך? האחות בבצפר?
מה זה אמורים?
להיות על מאזן קלורי ניטרלי בגיל ההתבגרות יכול לפגוע לי בגדילה או בגובה? כי אמורים להיות על מאזן חיובי
כשהייתי תלמיד בבית ספר מרוב שכל היום הייתי משחק כדורסל וכדורגל הנייטרלי שלי היה כל כך גבוה עד כדי כך שהייתי דופק 3000 קלוריות ביום ועדיין לא הייתי משמין.
אז בגיל הזה תדאג רק לא לשבת כל היום מול האקס בוקס והאינסטגרם והכל יהיה בסדר.
ניטרלי דואג לתפקוד היומי שלך כולל גדילה ושמירה על השרירים ואפילו מפתחים אותם מעט. מינוס קלורי לאדם בלי מאגרי שומן הוא דבר לא בריא, כי הגוף יצטרך לפרק משהו בגוף כדי לקבל אנרגיה.להיות על מאזן קלורי ניטרלי בגיל ההתבגרות יכול לפגוע לי בגדילה או בגובה? כי אמורים להיות על מאזן חיובי
יש לך דרך לדעת בערך איך לחשב מה הניטרלי שלי?ניטרלי דואג לתפקוד היומי שלך כולל גדילה ושמירה על השרירים ואפילו מפתחים אותם מעט. מינוס קלורי לאדם בלי מאגרי שומן הוא דבר לא בריא, כי הגוף יצטרך לפרק משהו בגוף כדי לקבל אנרגיה.
אין דרך ממוחשבת לדעת מה הניטרלי שלך, רק חשוב מדויק של מה אתה אוכל, ולראות אם המשקל יציב (וזה מהרבה סיבות), אז אם אתה מסתמך על איזשהו חישוב בשביל הניטרלי שלך, אי אפשר לדעת בדיוק שזה הניטרלי שלך, במיוחד עם הפעילות הגופנית שלך משתנת ברמה ובעוצמה שלה כל יום.
יש לך דרך לדעת בערך איך לחשב מה הניטרלי שלי?
מעקב כמה קלוריות אתה מכניס, ומשקל גוף, זה הדרך הכי אמין לדעתי.רק חישוב מדויק של מה אתה אוכל, ולראות אם המשקל יציב