הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שבוע במקום שבועיים ניטרלי

עדן12

משתמש מתחיל
169
5
נק' מוניטין:
5
169
5
אם אני עושה שבוע של ניטרלי בלבד במקום שבועיים לפני תחילת החיטוב זה בסדר?

• פותח/ת השרשור
עקרונית יכול להיות שזה אפשרי, אבל עדיף שלא
מה הלחץ? זה רק שבוע
כי מדדתי משקל היום אחרי יומיים (יום ראשון) (שאני כבר בתוך הניטרלי, למעשה ביום שבדקתי, ביום ראשון, הייתי במאזן חיובי) *והיום שקלתי 600 גרם פחות..* (יכול להיות שהסיבה היא בגלל שלא שקלתי באותה שעה.. ביום ראשון שקלתי ב20:30 בערך והיום ב18:15..).
אז כבר אני מתחיל לחשוש שאני לא מצליח לשמור על ניטרליות ואוכל פחות.. בגלל זה אני שוקל לעשות רק שבוע שאני לא ארד עוד יותר

כי מדדתי משקל היום אחרי יומיים (יום ראשון) (שאני כבר בתוך הניטרלי, למעשה ביום שבדקתי, ביום ראשון, הייתי במאזן חיובי) *והיום שקלתי 600 גרם פחות..* (יכול להיות שהסיבה היא בגלל שלא שקלתי באותה שעה.. ביום ראשון שקלתי ב20:30 בערך והיום ב18:15..).
אז כבר אני מתחיל לחשוש שאני לא מצליח לשמור על ניטרליות ואוכל פחות.. בגלל זה אני שוקל לעשות רק שבוע שאני לא ארד עוד יותר
אז בידיוק בגלל זה צריך שבועיים נייטרלי, כי הגוף שלך יכול להיות כבר שורף יותר ממה שאתה חושב, אז צריך לאפס אותו מעט, כדי לא להגיע לגירעון גדול מדי

• פותח/ת השרשור
אז בידיוק בגלל זה צריך שבועיים נייטרלי, כי הגוף שלך יכול להיות כבר שורף יותר ממה שאתה חושב, אז צריך לאפס אותו מעט, כדי לא להגיע לגירעון גדול מדי
אז אתה בעצם אומר לי שאני כנראה אמשיך לרדת במשקל עד החיטוב?
או שבעצם יכול להיות שזה בגלל שהגוף לא התרגל למצב של ניטרליות אז "מההלם" הוא משיל משקל..

אז אתה בעצם אומר לי שאני כנראה אמשיך לרדת במשקל עד החיטוב?
או שבעצם יכול להיות שזה בגלל שהגוף לא התרגל למצב של ניטרליות אז "מההלם" הוא משיל משקל..
במהלך המסה הגוף שלך למד לשרוף יותר קלוריות במהלך היום
עכשיו אם תלך ישר לחיטוב, אתה תהיה בגירעון של נגיד 500 קלוריות, ואז העוד 500 קלוריות שהגוף שלך למד לשרוף בנוסף, ואז אתה בגירעון של 1000 קלוריות, שזה כבר יותר מדי
המטרה של הנייטרלי היא לבטל קצת את השריפה הנוספת הזאת

• פותח/ת השרשור
במהלך המסה הגוף שלך למד לשרוף יותר קלוריות במהלך היום
עכשיו אם תלך ישר לחיטוב, אתה תהיה בגירעון של נגיד 500 קלוריות, ואז העוד 500 קלוריות שהגוף שלך למד לשרוף בנוסף, ואז אתה בגירעון של 1000 קלוריות, שזה כבר יותר מדי
המטרה של הנייטרלי היא לבטל קצת את השריפה הנוספת הזאת
אז בעצם הגוף שורף עכשיו בניטרלי כמי במסה, ואני מכניס פחות מה מזה, אז מן הסתם שאני ארד.. סבבה תודה ! הבנתי נכון?

אז בעצם הגוף שורף עכשיו בניטרלי כמי במסה, ואני מכניס פחות מה מזה, אז מן הסתם שאני ארד.. סבבה תודה ! הבנתי נכון?
משהו כזה, לוקח לזה איזה שבוע-שבועיים להסתדר, וזה בידיוק הזמן של הנייטרלי
האמת שזה גם למה כחיטוב אני מעדיף נייטרלי עם העמסות, כדי לשמור על חילוף החומרים של המסה, אבל בלי איבוד השריר המסיבי של חיטוב

• פותח/ת השרשור
משהו כזה, לוקח לזה איזה שבוע-שבועיים להסתדר, וזה בידיוק הזמן של הנייטרלי
האמת שזה גם למה כחיטוב אני מעדיף נייטרלי עם העמסות, כדי לשמור על חילוף החומרים של המסה, אבל בלי איבוד השריר המסיבי של חיטוב
וואי לא חשבתי על זה.. אתה גדול תאמין לי תודה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית