עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה נכון חלקית. ניקח לדוגמא את שרירי הבטן. יש תרגילים שיתנו יותר דגש על הסיבים העליונים של הבטן, יש תרגילים שיתנו דגש על הסיבים התחתונים... בכול תרגיל בטן שתעשה כול הבטן תפעל פשוט ביחסים שונים. לדוגמא כול הסוגים שלהרמות רגליים יתנו דגש על הסיבים התחתונים. כול הסוגים של כפיפות בטן(עם כבל, בשיפוע...) יתנו דגש על הסיבים העליונים.האם בשריר הבטן והחזה
יש אזורים שניתן לחלק ולהתמקד בהם בנוסף לשריר הכללי? אם כן אשמח להמלצה לתרגילים באופי כללי.
פיתוח סיבי שרירי בנקודת ספציפט באותו השיר לא מוכח מדעית וגם לא מאמין שזה יעשה משהו זה כמו לבעבוד על חזה בשיפוע שלילי ולהגיד שהחלק התחתון של החזה יתחזק יותר אך זה לא באמת ככה מקבימום יהיה לך יכולת עיצבית ומוטרית יותר יעילה בפוזיציה הזאת.זה נכון חלקית. ניקח לדוגמא את שרירי הבטן. יש תרגילים שיתנו יותר דגש על הסיבים העליונים של הבטן, יש תרגילים שיתנו דגש על הסיבים התחתונים... בכול תרגיל בטן שתעשה כול הבטן תפעל פשוט ביחסים שונים. לדוגמא כול הסוגים שלהרמות רגליים יתנו דגש על הסיבים התחתונים. כול הסוגים של כפיפות בטן(עם כבל, בשיפוע...) יתנו דגש על הסיבים העליונים.
בחיפוש באינטרנט מצאתי כמה תמונות שכל אחד מראה לי מספר שרירים אחרים. תאכל להפנות אותי למקור מידע או תמונה שאוכל להתבונן.בבטן יש לך אפשרות לתת דגש למרכז הבטן , לabdominals / abs
או לאלכוסנים,external obliques
החזה הוא שריר אחד. אין חלוקה
לא זוכר מה השן אבל קוראים חו החזה הקטן הוא נעח החזה. אצה מבין על מה אנע מדבר? האם זה שריר בניפרד אפשרות לתת דגש כמו חזה עליון בעצם יכול להגדיל אותו קצת מעבר בעצם?אתה מדבר על pectoralis minor וpectoralis major?
בבטן מלבד תרגילי כפיפה ואלכסונים, ניתן לבצע תרגיל כמו פלאנק ולעבור על הרחב בטני.
כרגע לא משנה תרגילים אלא איך הולכת החלוקה של שאירי הבטן?איך אף אחד לא ציין את גלגל בטן? תרגיל מעולה!
1. הישר בטני זה אמצע הבטן כיווכיול 6-8 קוביות?אם לדייק יש לך ישר בטני, אלכסונים חיצוניים, אלכסונים פנימיים ורחב בטני, וכן, הסדר לא משנה.
בוודאות החלק העליון שניקרא חזה קטן הוא לא שריר בפני עצמו אלא חלק משריר?מה שאתה מדבר עליו "חזה גדול חזה קטן" זה לא איזורים שונים. זה שכבות שריר פשוט.
אתה מבלבל שני דברים.בוודאות החלק העליון שניקרא חזה קטן הוא לא שריר בפני עצמו אלא חלק משריר?
אני יודע שאין חזה עליון אך בעבר ראיתי שיכבה שנמצאת מעל החזה ומקירא שלי הבנתי שזה שריר חזה העליון אתה אומר בוודאות שהדהר הזה זה מקסימום חלק מאותו שריר החזה ולא שריר בפני עצמו?אתה מבלבל שני דברים.
צפה בקובץ המצורף 47885
אין דבר כזה חזה עליון וחזה תחתון.
הpec major זה מה שאתה רואה בתמונה,זה כל החזה בעצם.
Pec minor נמצא מתחתיו. פשוט מונח מתחתיו. כאילו עוד שכבה
Pec minor = "חזה קטן" בשפה שלךאת הpec minor לא רואים בתמונה?
ושרצר החזה הקטן מה הסיפור שלו בתמונה?
זה לא חלק מאותו שריר,זה שריר שנמצא מתחת.בוודאות שהדהר הזה זה מקסימום חלק מאותו שריר החזה ולא שריר בפני עצמו?
תומך ומסייע לתפקוד של השכמות ואם אני לא טועה גם מגן על כלוב הצלעות אבל אני לא בטוח בזהושרצר החזה הקטן מה הסיפור שלו בתמונה?
אני לא מבין אותך.Pec minor = "חזה קטן" בשפה שלך
לא תראה אותו בתמונה כי הוא נמצא מתחת לחזה. תדמיין קומה אחת למטה פשוט.
זה לא חלק מאותו שריר,זה שריר שנמצא מתחת.
אין דבר כזה חזה עליון חזה תחתון,אין שום הפרדה. כל החזה שלך,כל הבשר שסביב הפטמה זה אותו שריר.
עכשיו,מתחת לשריר הזה,נמצא pec minor(קומה מתחת).
למה הוא מעניין אותך? זה כמו שיעניין אותך שרירי הלסת. שזה בסדר גמור אם אתה רוצה ללמוד ביולוגיה או פיזיולוגיה אבל חסר משמעות לפיתוח גוף וחדר כושר
תומך ומסייע לתפקוד של השכמות ואם אני לא טועה גם מגן על כלוב הצלעות אבל אני לא בטוח בזה
"חזה עליון,חזה תחתון" זה אותו שרירשכל זה אותו שריר.
"חזה קטן חזה גדול" או איך שלא תקרא לזה,זה שרירים נפרדים.אתה אומר שזה לא חלק מאותו שריר אל שריר שנמצא מתחת