עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא בהכרח.מה שעובד מזיק מאוד לגוף
יש לך דוגמא לשורף שומן שלא מזיק לגוף?לא בהכרח.
על סמך מה אתה אומר את זה?
, מה שלא חוקי, לרוב לא חוקי בגלל שהוא מסוכן
יש לך דוגמא לשורף שומן שלא מזיק לגוף?
אפדרין מאושר בארהב ולא בישראל והוא עובד, בחלק מהמדינות קלן חוקי עם מרשם רופא ויוהימבין אפשר לייבא אפילו לארץ באישור משרד הבריאותיש לך דוגמא לשורף שומן שלא מזיק לגוף?
אם כן אשמח לשמוע על אחד כזה.
ואגב, מה שלא חוקי, לרוב לא חוקי בגלל שהוא מסוכן או מזיק לגוף באופן קיצוני ולכן לא אושר ע"י משרד הבריאות.
במדינות בודדות.קלן חוקי עם מרשם רופא
הידע שלי בתרופות הוא די שטחי, אבל אתה צודק הבעיה היא בהגדרה שלו של לא חוקי = מזיק.במדינות בודדות.
רוב העולם עבר לונטולין/אלבוטרול. שזה בעצם כמעט אותו דבר,פשוט חדש יותר.
אלבוטרול הוא אגוניסט לרצפטורי בטא 2 בדיוק כמו קלן,ושניהם מביאים פחות או יותר לאותה תוצאה.
פשוט ההגדרה של הבחור ל"לא חוקי" לא מובנת.
הירואין זה לא חוקי
קוק לא חוקי
סחר בנשים זה לא חוקי
סטרואידים זה תרופת מרשם
Dnp אפשר להשיג באיביי,כמו הרבה סארמס למיניהם
והשאר הם באמת תרופות.
זה שצריך מרשם בשביל משהו לא הופך אותו ללא חוקי.
טסטוסטרון,טי 3 וקלן שווים בחוק לריטלין ואנטיביוטיקה
תרופות מרשם הן כביכול לא חוקיות. בדיוק כמו שקנאביס היא "תרופת מרשם".קלן,טי 3,טי 4 אלו תרופות מרשם.
Dnp נסחר באופן חופשי כחומר למחקר.
רפרנס:הסיכונים בלקיחת DNP
נתחיל בהבהרה חשובה: DNP אינו חומר למתחילים, בטח לא לכאלה שמחפשים קיצורי דרך. השימוש אינו מומלץ עקב הסכנות ותופעות הלוואי הקשות הכרוכות בשימוש ב DNP. לאנשים שאינם מתחרים בתחרויות פיתוח גוף מקצועיות, אין מה לחשוב כלל על DNP. אותם אנשים חובבנים, שרק רוצים להוריד שומן, יכולים לנסות חומרים פחות מסוכנים כגון: קלן, אפדרין, יוהימבין ואף T3. לקיחת מנה ממוצעת של DNP תוביל בדרך כלל לעלייה של 1.5-2 מעלות חום הגוף. הסכנה בצריכת DNP היא היפרתרמיה (חום יתר) המוגדר כמצב קיצוני בו הגוף מייצר או סופג יותר חום ממה שהוא יכול לשחרר. במילים אחרות, חום הגוף מטפס ל 40-41 מעלות ובטמפרטורות אלו הגוף שלנו מתחיל להרוס חלבונים (בין היתר אינזימים). אי לכך, תרחישים רבים יכולים לקרות כגון: נזק מוחי, קריסת מערכות ובסופו של דבר מוות. הבעיה הגדולה עם DNP שמינון יתר שלDNP הוא עניין שכיח. עוד סכנה לא מוכחת היא סרטן; ישנן השערות המדברות על כך שלקיחת DNP גורמת לשחרור מוגבר של רדיקלים חופשים מן תאי השומן המתרוקנים, ושחרור רדיקלים חופשים אלה מעלה את הסיכון לגידולים למיניהם.
יוהימבין/Yohimbine - מהו? - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוףיוהימבין נסחר באופן חופשי.
תופעות לוואי אפשריות:
* צבירת נוזלים (תופעה שכיחה ביותר של יוהימבין)
* קשיי נשימה
* דופק מהיר
* בלבול, סחרחורות או התנהגות מוזרה
* כאבי ראש
* עצבנות, אי שקט, רוגז
* נשיכה של השפתיים
תופעות פחות שכיחות:
* רעד
* הזעת יתר
* אדמומיות בעור
* בחילות והקאות
לא מומלץ כלל לצרוך יוהימבין לפני אימון משקולות שכן בשל השפעתו אתם עלולים לחוות הרגשה של התקף לב
מכיוון שמנגנון הפעולה של שני הרצפטורים שונה ומנוגד זה לזה. בנוסף, שני החומרים מעלים את לחץ הדם ולפיכך פוטנציאל הסיכון שלהם יחד גבוה, בייחוד בזמן אימון
להמשיך?אגב,אף אחד מהם לא מזיק.
לא זכור לי שהגדרתי פה את המושג "לא חוקי". בטח לא מבחינה משפטית. סה"כ אמרתי שלרוב מה שלא חוקי, מזיק לבריאות וזו הסיבה שהוא לא חוקי.ההגדרה החוקית והמשפטית שלך ל"לא חוקי" זה מה שיוצר את הבלבול.
כן.להמשיך?
זה משפטית לא נכון. אף שוטר לא יעכב אותך לתחנה בגלל שלקחת ריטלין לפני מבחן.תרופות מרשם הן כביכול לא חוקיות.
יופי, גם מים. בוא לא נתחכם. מינון "סביר" של אותם תרופות יותר מסוכנים מצריכת מינון "סביר" של קפאין ואספירין. חוץ מזה, אנחנו לא באים לבקר את משרד הבריאות. יכול להיות שיש דברים שדי מסוכנים מהם כן מאושרים, ולהפך. אך כקו מנחה, לרוב מה שיש בו סיכונים בשימוש אז מוציאים מחוץ לחוק או מאשרים עם מרשם רופא שזה למעשה אותו דבר.קפאין ואספירין גם ייהרגו אותך במינון גבוה
https://www.health.gov.il/Subjects/PharmAndCosmetics/pharm_crime/Pages/steroids.aspxקיימת סכנה, שהתרופות נלוות אלו, כגון Clenbuterol ו-Tamoxifen, עלולות להיות רעילות למשתמש אף יותר מהסטרואידים עצמם.
כמו שאמרתי, יכול להיות שיש דברים שההחלטה עליהם לא שקולה מספיק. אבל אף אחד לא יצרוך אספירין בתור משפר ביוצעים או לכל מטרה אחרת מלבד המטרה שלה הוא נועד. התרופות שאנשים מחפשים כדי להשתמש בהן בתור שורפי שומן, אז יש מניע לאנשים להשתמש בהן ללא מרשם וללא צורך רפואי בהן. אולי זו הסיבה שהן לא מאושרות ואספירין כן.בקשר לתופעות לוואי,קראת על אספירין? הכל מצרבת ועד דימומים במוח
בוא לא נדבר על משפטים. שנינו יודעים שצריכת תרופת מרשם ללא מרשם זו עבירה על החוק. זה ששוטר לא יעצור אותך על זה (ואני לא בטוח שזה נכון), לא אומר שזה חוקי. המשטרה לא אוכפת תמיד את כל החוקים, מכל מניי סיבות.זה משפטית לא נכון. אף שוטר לא יעכב אותך לתחנה בגלל שלקחת ריטלין לפני מבחן.
זה גם לא מדוייק.לרוב מה שיש בו סיכונים בשימוש אז מוציאים מחוץ לחוק או מאשרים עם מרשם רופא שזה למעשה אותו דבר.
זה בדיוק הסיבה שהם לא מאושרות. שימוש עצמי ובמינונים גבוהים מהמומלץאולי זו הסיבה שהן לא מאושרות
הייתי מספיק זמן במשטרה,למדתי מספיק על החוקזה ששוטר לא יעצור אותך על זה (ואני לא בטוח שזה נכון), לא אומר שזה חוקי. המשטרה לא אוכפת תמיד את כל החוקים, מכל מניי סיבות.
אוקי, מקבל. אך לא במקום מה שאמרתי, אלא בנוסף.תרופות מרשם הם תרופות שעלולות לגרום להתמכרות(בעיקר) או שהם חזקות מאוד ומחייבות מעקב רפואי ולכן לא נסחרות otc.
תביא לי מחקר או מאמר מדעי. לא את השקרים של משרד הבריאות,שעם כל הכבוד..אין להם מושג על מה הם מדברים בתחום פיתוח הגוף.טוב, נראה שהדיון הזה הפך למצב שבוא אני נותן לך רפרנסים ואתה לא מאמין להם
מי ישמע. הכל נאמר כדעתי האישית ולא יותר מזה אם זה לא היה ברור. ואגב, אם כבר, אז אתה זה ש"יוצא בהודעות" שעלולות לגרום לאנשים להשתמש בחומרים שעלולים להיות מסוכנים להם. אתה לא רופא וכמו שאמרת, אין לך תואר בפרמקולוגיה, אז איך אתה כלכך בטוח במה שאתה אומר? איך אתה מכיר כל חומר "מא' ועד ת'" ? אתה זה שאולי מסכן אנשים אחרים. אני עושה בדיוק את ההפך, וגם אם אני טועה ומטעה, לפחות זה לכיוון הבטיחותי ולא המסכן.יוצא ככה בהודעות בפורום ואולי משפיע על אחרים,אם לא הייתי בטוח במה שאני אומר.
חח יגמור,דיברתי עלי. לא עליךמי ישמע. הכל נאמר כדעתי האישית ולא יותר מזה אם זה לא היה ברור. ואגב, אם כבר, אז אתה זה ש"יוצא בהודעות
חלילה. אני משקיע בערך שעתיים ביום לעזור לאנשים בפרטי שנפגעו משימוש לא מושכל בחומרים.אתה זה שאולי מסכן אנשים אחרים.
איך יכלת לחשוב שהתכוונתי אליך?יותר מזה,לא הייתי יוצא ככה בהודעות בפורום ואולי משפיע על אחרים,אם לא הייתי בטוח במה שאני אומר.
חחח אופס. יצאתי חמור אה?חח יגמור,דיברתי עלי. לא עליך