הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כדורים שורפי שומן

yanov10

משתמש מתחיל
203
9
נק' מוניטין:
9
203
9
קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזה בכלל לא חוקי? למה מה ואיפה?
האם זה בכלל בריא ורצוי? האם בכלל שווה לקחת את הכדורים שורפי שומן האלה?

על מה אתה מדבר? תעלה תמונה.

שורפי שומן מתחלקים לחרטא שעשוי מצמחים ולא עושה כלום
ולחומרים יותר מורכבים קצת,שהם לרוב תרופות

נערך לאחרונה:
החוק זה מה שמפריע לך? גם קנאביס לא חוקי.
הייתי אומר: מה שעובד מזיק מאוד לגוף ומה שלא מזיק לגוף יותר מדי, לא עובד.
בקיצור, עצה ידידותית, צא מזה.

לא בהכרח.
על סמך מה אתה אומר את זה?
יש לך דוגמא לשורף שומן שלא מזיק לגוף?
אם כן אשמח לשמוע על אחד כזה.
ואגב, מה שלא חוקי, לרוב לא חוקי בגלל שהוא מסוכן או מזיק לגוף באופן קיצוני ולכן לא אושר ע"י משרד הבריאות.

, מה שלא חוקי, לרוב לא חוקי בגלל שהוא מסוכן

זה לא נכון. אין שורף שומן אחד בעולם שהוא "לא חוקי".
קלן,טי 3,טי 4 אלו תרופות מרשם.
Dnp נסחר באופן חופשי כחומר למחקר.
יוהימבין נסחר באופן חופשי.
אגב,אף אחד מהם לא מזיק.
מה שמזיק זה שימוש לא מושכל והמחשבה שתרופה מסויימת,תעבוד כמו קסם.

ההגדרה החוקית והמשפטית שלך ל"לא חוקי" זה מה שיוצר את הבלבול.

בקשר לנזק לגוף,
טי 3 וטי4 מצילים הרבה מאוד אנשים,בעיקר מבוגרים שסובלים מהיפותיאורידזם

Dnp במחקר על חולדות עזר לשיפור קוגנטיבי אחרי אירועי שבץ מוחי,עוזר לשיקום מפרקינסון,עלול להיות יעיל כנגד סוגי סרטן מסויימים והאמת שיש לו עוד המון יכולות יחסית בריאותיות.

קלן זה תרופה וטרינרית בשימוש רחב יחסית.

הכל עניין של מינונים ושימוש מושכל.
אגב,מכל מה שציינתי למעלה,הכי קרוב ל"לא חוקי" זה קלן

אם כן אשמח לשמוע על אחד כזה.
ואגב, מה שלא חוקי, לרוב לא חוקי בגלל שהוא מסוכן או מזיק לגוף באופן קיצוני ולכן לא אושר ע"י משרד הבריאות.
אפדרין מאושר בארהב ולא בישראל והוא עובד, בחלק מהמדינות קלן חוקי עם מרשם רופא ויוהימבין אפשר לייבא אפילו לארץ באישור משרד הבריאות

קלן חוקי עם מרשם רופא
במדינות בודדות.
רוב העולם עבר לונטולין/אלבוטרול. שזה בעצם כמעט אותו דבר,פשוט חדש יותר.
אלבוטרול הוא אגוניסט לרצפטורי בטא 2 בדיוק כמו קלן,ושניהם מביאים פחות או יותר לאותה תוצאה.

פשוט ההגדרה של הבחור ל"לא חוקי" לא מובנת.
הירואין זה לא חוקי
קוק לא חוקי
סחר בנשים זה לא חוקי

סטרואידים זה תרופת מרשם
Dnp אפשר להשיג באיביי,כמו הרבה סארמס למיניהם
והשאר הם באמת תרופות.

זה שצריך מרשם בשביל משהו לא הופך אותו ללא חוקי.

טסטוסטרון,טי 3 וקלן שווים בחוק לריטלין ואנטיביוטיקה

במדינות בודדות.
רוב העולם עבר לונטולין/אלבוטרול. שזה בעצם כמעט אותו דבר,פשוט חדש יותר.
אלבוטרול הוא אגוניסט לרצפטורי בטא 2 בדיוק כמו קלן,ושניהם מביאים פחות או יותר לאותה תוצאה.

פשוט ההגדרה של הבחור ל"לא חוקי" לא מובנת.
הירואין זה לא חוקי
קוק לא חוקי
סחר בנשים זה לא חוקי

סטרואידים זה תרופת מרשם
Dnp אפשר להשיג באיביי,כמו הרבה סארמס למיניהם
והשאר הם באמת תרופות.

זה שצריך מרשם בשביל משהו לא הופך אותו ללא חוקי.

טסטוסטרון,טי 3 וקלן שווים בחוק לריטלין ואנטיביוטיקה
הידע שלי בתרופות הוא די שטחי, אבל אתה צודק הבעיה היא בהגדרה שלו של לא חוקי = מזיק.
יש הרבה סיבות למה דברים הם לא חוקיים, לא תמיד סיבה בריאותית, הרבה פעמים זה גם בגלל טיפשות או דעות קדומות.

קלן,טי 3,טי 4 אלו תרופות מרשם.
תרופות מרשם הן כביכול לא חוקיות. בדיוק כמו שקנאביס היא "תרופת מרשם".

Dnp נסחר באופן חופשי כחומר למחקר.
הסיכונים בלקיחת DNP
נתחיל בהבהרה חשובה: DNP אינו חומר למתחילים, בטח לא לכאלה שמחפשים קיצורי דרך. השימוש אינו מומלץ עקב הסכנות ותופעות הלוואי הקשות הכרוכות בשימוש ב DNP. לאנשים שאינם מתחרים בתחרויות פיתוח גוף מקצועיות, אין מה לחשוב כלל על DNP. אותם אנשים חובבנים, שרק רוצים להוריד שומן, יכולים לנסות חומרים פחות מסוכנים כגון: קלן, אפדרין, יוהימבין ואף T3. לקיחת מנה ממוצעת של DNP תוביל בדרך כלל לעלייה של 1.5-2 מעלות חום הגוף. הסכנה בצריכת DNP היא היפרתרמיה (חום יתר) המוגדר כמצב קיצוני בו הגוף מייצר או סופג יותר חום ממה שהוא יכול לשחרר. במילים אחרות, חום הגוף מטפס ל 40-41 מעלות ובטמפרטורות אלו הגוף שלנו מתחיל להרוס חלבונים (בין היתר אינזימים). אי לכך, תרחישים רבים יכולים לקרות כגון: נזק מוחי, קריסת מערכות ובסופו של דבר מוות. הבעיה הגדולה עם DNP שמינון יתר שלDNP הוא עניין שכיח. עוד סכנה לא מוכחת היא סרטן; ישנן השערות המדברות על כך שלקיחת DNP גורמת לשחרור מוגבר של רדיקלים חופשים מן תאי השומן המתרוקנים, ושחרור רדיקלים חופשים אלה מעלה את הסיכון לגידולים למיניהם.
רפרנס:
DNP המדריך המלא - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף

יוהימבין נסחר באופן חופשי.
יוהימבין/Yohimbine - מהו? - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף
תופעות לוואי אפשריות:
* צבירת נוזלים (תופעה שכיחה ביותר של יוהימבין)
* קשיי נשימה
* דופק מהיר
* בלבול, סחרחורות או התנהגות מוזרה
* כאבי ראש
* עצבנות, אי שקט, רוגז
* נשיכה של השפתיים

תופעות פחות שכיחות:
* רעד
* הזעת יתר
* אדמומיות בעור
* בחילות והקאות
לא מומלץ כלל לצרוך יוהימבין לפני אימון משקולות שכן בשל השפעתו אתם עלולים לחוות הרגשה של התקף לב
מכיוון שמנגנון הפעולה של שני הרצפטורים שונה ומנוגד זה לזה. בנוסף, שני החומרים מעלים את לחץ הדם ולפיכך פוטנציאל הסיכון שלהם יחד גבוה, בייחוד בזמן אימון

אגב,אף אחד מהם לא מזיק.
להמשיך?

ההגדרה החוקית והמשפטית שלך ל"לא חוקי" זה מה שיוצר את הבלבול.
לא זכור לי שהגדרתי פה את המושג "לא חוקי". בטח לא מבחינה משפטית. סה"כ אמרתי שלרוב מה שלא חוקי, מזיק לבריאות וזו הסיבה שהוא לא חוקי.
קשה לי להתמודד עם שניכם ולענות על כל שורה שתכתבו. אתם 2 על 1 וזה לא מאזן "פייר" לויכוח. אבל קחו מה שכתבתי בתגובה האחרונה כדוגמא כוללת.

כן.
לא הצגת שום דבר חדש.

קפאין ואספירין גם ייהרגו אותך במינון גבוה
ורוב מה שנכתב על dnp זה שטויות.
תרחיב קצת אופקים,תסתכל על מחקרים ותקרא מאמרים מדעיים.

קלן = אלבוטרול שזה מה שרוב חולי האסטמה מקבלים.
Dnp= הוכח מחקרית,מדעית (בחולדות)שהוא מחזיק ביכולות בריאותיות מגוונות. זה שבחורה ששוקלת 50,לקחה מינון יותר ונשרפה למוות זה בעיה שלה,לא שלי.
מינון יתר של כל תרופה בעולם יהרוג אותך.
תרופות מרשם הן כביכול לא חוקיות.
זה משפטית לא נכון. אף שוטר לא יעכב אותך לתחנה בגלל שלקחת ריטלין לפני מבחן.

בקשר לתופעות לוואי,קראת על אספירין? הכל מצרבת ועד דימומים במוח

קפאין ואספירין גם ייהרגו אותך במינון גבוה
יופי, גם מים. בוא לא נתחכם. מינון "סביר" של אותם תרופות יותר מסוכנים מצריכת מינון "סביר" של קפאין ואספירין. חוץ מזה, אנחנו לא באים לבקר את משרד הבריאות. יכול להיות שיש דברים שדי מסוכנים מהם כן מאושרים, ולהפך. אך כקו מנחה, לרוב מה שיש בו סיכונים בשימוש אז מוציאים מחוץ לחוק או מאשרים עם מרשם רופא שזה למעשה אותו דבר.

קלן עלול לעלות לחץ דם.
קיימת סכנה, שהתרופות נלוות אלו, כגון Clenbuterol ו-Tamoxifen, עלולות להיות רעילות למשתמש אף יותר מהסטרואידים עצמם.
https://www.health.gov.il/Subjects/PharmAndCosmetics/pharm_crime/Pages/steroids.aspx

לגבי DNP כבר כתבתי. אין לי מה להוסיף. שימוש סביר של התרופות האלה עלול לסכן את המשתמש.
בקשר לתופעות לוואי,קראת על אספירין? הכל מצרבת ועד דימומים במוח
כמו שאמרתי, יכול להיות שיש דברים שההחלטה עליהם לא שקולה מספיק. אבל אף אחד לא יצרוך אספירין בתור משפר ביוצעים או לכל מטרה אחרת מלבד המטרה שלה הוא נועד. התרופות שאנשים מחפשים כדי להשתמש בהן בתור שורפי שומן, אז יש מניע לאנשים להשתמש בהן ללא מרשם וללא צורך רפואי בהן. אולי זו הסיבה שהן לא מאושרות ואספירין כן.

זה משפטית לא נכון. אף שוטר לא יעכב אותך לתחנה בגלל שלקחת ריטלין לפני מבחן.
בוא לא נדבר על משפטים. שנינו יודעים שצריכת תרופת מרשם ללא מרשם זו עבירה על החוק. זה ששוטר לא יעצור אותך על זה (ואני לא בטוח שזה נכון), לא אומר שזה חוקי. המשטרה לא אוכפת תמיד את כל החוקים, מכל מניי סיבות.

מה שיש בקישור שלך זה זבל טהור,משרד הבריאות פשוט כתבו כל מה שעלה להם ראש..זה ערימה של בולשיט.

לרוב מה שיש בו סיכונים בשימוש אז מוציאים מחוץ לחוק או מאשרים עם מרשם רופא שזה למעשה אותו דבר.
זה גם לא מדוייק.
תרופות מרשם הם תרופות שעלולות לגרום להתמכרות(בעיקר) או שהם חזקות מאוד ומחייבות מעקב רפואי ולכן לא נסחרות otc.
איבופן זה תרופת מרשם וכולם לוקחים את זה כמו מסטיק.

שוב,תרופות מרשם אלו תרופות שמצריכות פיקוח. זהו.

"קיימת סכנה, שהתרופות נלוות אלו, כגון Clenbuterol ו-Tamoxifen, עלולות להיות רעילות למשתמש אף יותר מהסטרואידים עצמם."

האתרים שאתה שואב מהם מידע,מספקים לך תמונה לא ברורה לחלוטין.
טמוקסיפן זה תרופת עזר לסרטן השד
קלן תרופה לאסטמה
וסטרואידים כעקרון לא רעילים ולא מסוכנים(דובר רבות כבר בדיון אחר שלי,אתה יכול להיכנס ולהעשיר את הידע מחפש יועץ לסייקל ראשון דגש על עמודים 2,3 )
אולי זו הסיבה שהן לא מאושרות
זה בדיוק הסיבה שהם לא מאושרות. שימוש עצמי ובמינונים גבוהים מהמומלץ

זה ששוטר לא יעצור אותך על זה (ואני לא בטוח שזה נכון), לא אומר שזה חוקי. המשטרה לא אוכפת תמיד את כל החוקים, מכל מניי סיבות.
הייתי מספיק זמן במשטרה,למדתי מספיק על החוק

תרופות מרשם הם תרופות שעלולות לגרום להתמכרות(בעיקר) או שהם חזקות מאוד ומחייבות מעקב רפואי ולכן לא נסחרות otc.
אוקי, מקבל. אך לא במקום מה שאמרתי, אלא בנוסף.
טוב, נראה שהדיון הזה הפך למצב שבוא אני נותן לך רפרנסים ואתה לא מאמין להם. זו זכותך, ואולי אתה צודק, לא אומר שזה לא בסדר. אבל אני לא הייתי משתמש בחומר שמשרד הבריאות קבע שהוא מסוכן. גם אם אולי הוא לא מסוכן, לא מוכן להמר על הספק שאולי כן.

אני רק אדגיש משהו..
ממש לא טוען שהתרופות האלה בריאות.
ממש לא!

אבל זה לא מזיק כמו שמציירים את זה. אתה חי בעולם צבוע אתה לא יודע?

יש לך מושג כמה מתים מאלכוהול וסיגריות? וזה נמכר לכל ליצן.
זה שמשהו הורג/פוגע זה לא אומר אם הוא חוקי או לא.

ניקח לדוגמה קלן,התופעות לוואי באמת לא נעימות,והיעילות שלו לחיטוב נשארת בספק בעיניי אבל זה לא משהו מסוכן.
זה טעות לטעון שתרופה מסויימת היא מסוכנת,סתם כי ככה "שמעתי מהמאמן שלי".

אין לי תואר בפרמקולוגיה,אבל תהיה בטוח שלא הייתי מזריק לעצמי משהו,או שותה משהו,שאני לא מכיר אותו בדיוק מא' עד ת' ואיך הוא עובד מבחינה ביו-כימית.
יותר מזה,לא הייתי יוצא ככה בהודעות בפורום ואולי משפיע על אחרים,אם לא הייתי בטוח במה שאני אומר.

טוב, נראה שהדיון הזה הפך למצב שבוא אני נותן לך רפרנסים ואתה לא מאמין להם
תביא לי מחקר או מאמר מדעי. לא את השקרים של משרד הבריאות,שעם כל הכבוד..אין להם מושג על מה הם מדברים בתחום פיתוח הגוף.

זה על dnp. ואל תאמין לי,תאמין לפחות למייק,זה מילים שלו.

מפרסם מחדש מאמר על dnp שמייק פירסם ב2008

כמו שאמרתי, אולי אתה צודק. נכון להיום התפיסה של משרד הבריאות לאותם חומרים היא שהם מסוכנים. כל אחד יכול להחליט לעצמו אם לחשוב שהוא חכם יותר מהם או לא. על הגוף שלי לא הייתי עושה את זה.

יוצא ככה בהודעות בפורום ואולי משפיע על אחרים,אם לא הייתי בטוח במה שאני אומר.
מי ישמע. הכל נאמר כדעתי האישית ולא יותר מזה אם זה לא היה ברור. ואגב, אם כבר, אז אתה זה ש"יוצא בהודעות" שעלולות לגרום לאנשים להשתמש בחומרים שעלולים להיות מסוכנים להם. אתה לא רופא וכמו שאמרת, אין לך תואר בפרמקולוגיה, אז איך אתה כלכך בטוח במה שאתה אומר? איך אתה מכיר כל חומר "מא' ועד ת'" ? אתה זה שאולי מסכן אנשים אחרים. אני עושה בדיוק את ההפך, וגם אם אני טועה ומטעה, לפחות זה לכיוון הבטיחותי ולא המסכן.

אני מודה שלא קראתי אף מחקר בנושא ולא התענייתי בנושא לעומק, וכל מה שאני מייצג בדיון הזה זה בס"כ הדעה הרווחת על אותם חומרים. שוב ושוב, אולי אני טועה. אקרא מה ששלחת, ואולי אתעמק בנושא כשיהיה לי זמן.

מי ישמע. הכל נאמר כדעתי האישית ולא יותר מזה אם זה לא היה ברור. ואגב, אם כבר, אז אתה זה ש"יוצא בהודעות
חח יגמור,דיברתי עלי. לא עליך
אתה זה שאולי מסכן אנשים אחרים.
חלילה. אני משקיע בערך שעתיים ביום לעזור לאנשים בפרטי שנפגעו משימוש לא מושכל בחומרים.

אני סהכ מציג עובדות.
יותר מזה,לא הייתי יוצא ככה בהודעות בפורום ואולי משפיע על אחרים,אם לא הייתי בטוח במה שאני אומר.
איך יכלת לחשוב שהתכוונתי אליך?
אני מדבר באופן ישיר עלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית