הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון - מה יותר מזיק. סטרואידים vs אקמול vs עישון

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
למרות שרובכם חכמים ומשכילים,ויודעים שאין באמת סכנה בשימוש בהורמונים,עם הידע הדרוש ובידיים הנכונות.
יש חלק שסבורים שיש משהו נורא מסוכן בזה.

מפרסם סרטון קצר של רופא,יוטיובר,שמסביר מהידע שלו על ההבדלים בין זה לבין עישון ולקיחת אספירין
הוא לא מציג מחקרים ומאמרים,פשוט מדבר מהנסיון שלו.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שלמי שיש בעיה צריך לטפל בה אצל רופא ולא לעשות דברים על דעת עצמו
אז אני עוד לא בשלב הזה.
פה זה קהילה אנונימית ואני מרשה לעצמי להגיד את זה ולשתף,אבל בבית? רק חברה שלי יודעת באמת.

זה קשה להודות שמשהו מפריע לך,אני מרגיש חלש מזה ואני לא רוצה להצטייר ככה. לא כרגע.
שאני יוכל,אני אטפל בזה

זה יכול להוביל לאורח חיים בריא יותר,טוב יותר,מצב נפשי משופר

זה לא בריא

אין שום פגיעה ושום נזק

אני כבר מההודעה הראשונה רשמתי שזה לא בריא ולא מומלץ

אתה מנסה לטמטם את הבן אדם אבל הוא די ברור בדעותיו, הוא רושם שזה לא מזיק אם עושים הכל כמו שצריך, זה לא חיובי לטענתו
שבן אדם שלא מבין כלום מנסה להתעסק בזה (כמו האדם שהוא רצה שינעלו לו את הפוסט) זה לא עניין של מסכים איתו או לא אין לי דעה
בעניין אבל רבאק הוא כתב פה על כמה עמודים את דעתו.

ואני מנסה לטמטם....

הם מרוויחים מהידע שלהם להתחמק מהבדיקות לא מלעשות את זה לא מסוכן
בין השאר, אבל חלק מהתפקיד שלהם הוא לשמור על האתלט כמה שיותר

ואני יכול להביא עוד די הרבה שאומרים שהם התחילו להשתמש ישר בחודשים בודדים עשו דברים שלוקחים הרבה הרבה יותר משנה
לדוגמא?
ולא אמרתי שלא יהיה הבדל, רק אמרתי שההבדל יהיה קטן יחסית, כמו למשל להצליח לעשות בכמה חודשים מה שהיית משיג תוך שנה

מעניין ואנסה למצוא אנדו לשאול אותו
אתה לא צריך, קח ספר שנקרא האריסון, שזה מדריך לרפואה פנימית, ותנסה למצוא מחלה שלא נגרמת ישירות או מוחמרת מעישון
או אפילו יותר טוב, רובינס, שזה מדריך לפתולוגיה, כמעט 1000 עמודים של "למה לא כדאי לך לעשן"

• פותח/ת השרשור
ואני מנסה לטמטם....
מה לא ברור???זה לא בריא.
אבל אין שום סכנה מיידית.

זה לא בריא!
אבל זה משפר אורח חיים! זה נותן אורח חיים בריא יותר!
כמו שינה טובה,רוגע,בטחון
אתה לא מבין עדיין?
בריא = בעל יתרונות בריאותיים
אורח חיים בריא = איך אתה חיי את החיים שלך
נזק = פגיעה
אני אחזור שוב.
זה לא בריא,ולא מומלץ.

אין שום פגיעה או נזק בטווח הקרוב.

זה משפר אורח חיים.

בין השאר, אבל חלק מהתפקיד שלהם הוא לשמור על האתלט כמה שיותר
התפקיד שלהם זה להביא תוצאות כמה שיותר טובות בלי להיתפס לשמור עליו בריא פחות מעניין

ולא אמרתי שלא יהיה הבדל, רק אמרתי שההבדל יהיה קטן יחסית, כמו למשל להצליח לעשות בכמה חודשים מה שהיית משיג תוך שנה
3-4 חודש לעומת שנה זה המון
זה לא בריא!
אבל זה משפר אורח חיים! זה נותן אורח חיים בריא יותר!

אתה לא מבין עדיין?
אולי זה רק אני אבל עדיין לא ברור לי

• פותח/ת השרשור
@kotzer אתה יכול להסביר לו את ההבדל בין בריאות,לבין אורח חיים בריא?
נגמר לי הגליקוגן כבר

התפקיד שלהם זה להביא תוצאות כמה שיותר טובות בלי להיתפס לשמור עליו בריא פחות מעניין
לא רק, אם יש לך אתלט שסובל מתופעות לוואי נפשיות של הסייקל, או שהוא מפתח בעיות שלא מאפשרות לו להמשיך להתאמן כמו שצריך, אז דפקת את האתלט, ככה שהבריאות שלו, הוא חלק חשוב מאוד

3-4 חודש לעומת שנה זה המון
זה לא, זה ממש לא.
למי שהרגע מתחיל זה נראה משמעותי, אבל בתחום הכוח ופיתוח הגוף, שנה זה רק פרק זמן בסיסי
אולי זה רק אני אבל עדיין לא ברור לי
בריא = משפר מדדים בגוף שיאריכו לך את החיים או ישפרו את מצבך הפיזי
משפר אורח חיים = עושה את החיים שלך טובים יותר

לא רק, אם יש לך אתלט שסובל מתופעות לוואי נפשיות של הסייקל, או שהוא מפתח בעיות שלא מאפשרות לו להמשיך להתאמן כמו שצריך, אז דפקת את האתלט, ככה שהבריאות שלו, הוא חלק חשוב מאוד

הדבר המרכזי אצל האתלטים האלו זה התוצאה אם הם יוכלו להקריב שנה מהחיים שלהם בשביל להיות מקום ראשון הם יעשו את זה
והם יקחו סיכונים
זה לא, זה ממש לא.
למי שהרגע מתחיל זה נראה משמעותי, אבל בתחום הכוח ופיתוח הגוף, שנה זה רק פרק זמן בסיסי
אוקיי רוב האנשים שמזריקים לא עושים את זה בשביל להרים כבד אלה כדי להגיע לגוף X ואצלם זה כן הרבה זמן
תוך שנה הם יגיעו לתוצאות שהיו לוקחים להם שנתיים 3 (גוף מטרה)
בריא = משפר מדדים בגוף שיאריכו לך את החיים או ישפרו את מצבך הפיזי
משפר אורח חיים = עושה את החיים שלך טובים יותר
טוב ששינת את מה שהוא כתב הוא לא כתב משפר אורח חיים הוא כתב אורח חיים בריא יותר

הדבר המרכזי אצל האתלטים האלו זה התוצאה אם הם יוכלו להקריב שנה מהחיים שלהם בשביל להיות מקום ראשון הם יעשו את זה
והם יקחו סיכונים
ואם האתלט סובל מתופעות לוואי, כנראה לא תהיה לו את אותה המוטיבציה להשקיע את החיים שלו לזה

אוקיי רוב האנשים שמזריקים לא עושים את זה בשביל להרים כבד אלה כדי להגיע לגוף X ואצלם זה כן הרבה זמן
תוך שנה הם יגיעו לתוצאות שהיו לוקחים להם שנתיים 3 (גוף מטרה)
וזה למה רוב האנשים שלוקחים סטרואידים בשלב הזה לא צריכים לקחת, בגלל שללא סטרואידים אין להם כלום, אין להם בסיס, ברגע שהם מפסיקים הם חוזרים לנקודת ההתחלה, אז הם לא יכולים להפסיק אף פעם.
אם תיקח סטרואידים אחרי שנתיים-שלוש כשהגעת לתוצאות טובות, אז עם סטרואידים תגיע לתוצאות מעולות

אורח חיים בריא יותר , זה להרגיש יותר טוב,לישון יותר טוב,לדבר יותר עם אנשים וכו .
אורח חיים בריא זה אורח חיים בריא
ואם האתלט סובל מתופעות לוואי, כנראה לא תהיה לו את אותה המוטיבציה להשקיע את החיים שלו לזה
אני לא חושב שאתה צריך להחליט מה יגרום לאתלט לאבד מוטיבציה
זה למה רוב האנשים שלוקחים סטרואידים בשלב הזה לא צריכים לקחת, בגלל שללא סטרואידים אין להם כלום, אין להם בסיס, ברגע שהם מפסיקים הם חוזרים לנקודת ההתחלה, אז הם לא יכולים להפסיק אף פעם.
אם תיקח סטרואידים אחרי שנתיים-שלוש כשהגעת לתוצאות טובות, אז עם סטרואידים תגיע לתוצאות מעולות
ואם אותם אנשים לא מחפשים תוצאות מעולות

(חוץ מזה זמבחינת מסת שריר אחרי 3 שנים אתה די בסף שלך

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שאתה צריך להחליט מה יגרום לאתלט לאבד מוטיבציה
ואני לא חושב שאתה צריך להחליט על איזה אספקט בידיוק רופא צריך להסתכל כשהוא עוקב אחרי אתלט

ואם אותם אנשים לא מחפשים תוצאות מעולות
אז שיעשו מה שבא להם, אבל זו טעות, ורובם מבינים אותה במוקדם או במאוחר

(חוץ מזה זמבחינת מסת שריר אחרי 3 שנים אתה די בסף שלך
הצחקת אותי.
3 שנים זה זמן סבבה לאימונים, אבל אתה עדיין רחוק מאוד מהפוטנציאל שלך.
ב-3 שנים הראשונות עליתי 10 קילו שריר, ב-5 השנים אחר כך עליתי עוד 20

• פותח/ת השרשור
לגבי אורח חיים בריא
זה לקוח מאתר של מאמרים רפואיים

"לפי התפיסה הרווחת אורח חיים בריא כולל הרגלי חיים המקדמים את הבריאות הגופנית. במסגרת אורח חיים בריא יש בדרך כלל הקפדה על תזונה מאוזנת המאפשרת שמירה על משקל גוף תקין, ביצוע פעילות ספורטיבית, שמירה על כמות שעות שינה מספקת וכדומה"

אורח חיים בריא,זה איך אתה מתפקד ביומיום. מבחינת אוכל,שינה,אימונים.
בזמן סייקל,זה בהחלט משתפר ובריא יותר.

בריאות
"בריאות היא שילוב של יעילות תפקודית ומטבוליתבאורגניזם, הן ברמת המיקרו (רמת התא) והן ברמת המאקרו (הרמה החברתית). בשטח הרפואה, בריאות מוגדרת לרוב כיכולת האורגניזם להגיב ביעילות לאתגרים (למצבי מתח) ולהשיב בצורה יעילה "מצב של איזון" - הומאוסטזיס."
לכן,בפעם ה6002, סטרואידים לא בריאים, אבל נותנים אורח חיים בריא יותר,למי שחפץ בזה

לגבי אורח חיים בריא
זה לקוח מאתר של מאמרים רפואיים

"לפי התפיסה הרווחת אורח חיים בריא כולל הרגלי חיים המקדמים את הבריאות הגופנית. במסגרת אורח חיים בריא יש בדרך כלל הקפדה על תזונה מאוזנת המאפשרת שמירה על משקל גוף תקין, ביצוע פעילות ספורטיבית, שמירה על כמות שעות שינה מספקת וכדומה"

אורח חיים בריא,זה איך אתה מתפקד ביומיום. מבחינת אוכל,שינה,אימונים.
בזמן סייקל,זה בהחלט משתפר ובריא יותר.

בריאות
"בריאות היא שילוב של יעילות תפקודית ומטבוליתבאורגניזם, הן ברמת המיקרו (רמת התא) והן ברמת המאקרו (הרמה החברתית). בשטח הרפואה, בריאות מוגדרת לרוב כיכולת האורגניזם להגיב ביעילות לאתגרים (למצבי מתח) ולהשיב בצורה יעילה "מצב של איזון" - הומאוסטזיס."
לכן,בפעם ה6002, סטרואידים לא בריאים, אבל נותנים אורח חיים בריא יותר,למי שחפץ בזה
נסכם את זה ככה: בריא = משפר ישירות את הבריאות. אורח חיים בריא = משפר באורח עקיף את הבריאות ע"י שינה ותזונה טובים יותר, ומצב נפשי טוב יותר

• פותח/ת השרשור
נסכם את זה ככה: בריא = משפר ישירות את הבריאות. אורח חיים בריא = משפר באורח עקיף את הבריאות ע"י שינה ותזונה טובים יותר, ומצב נפשי טוב יותר
אני ואתה כבר סיכמנו בעמוד הראשון..

ואני לא חושב שאתה צריך להחליט על איזה אספקט בידיוק רופא צריך להסתכל כשהוא עוקב אחרי אתלט
אתה מבין שכל שיפור קטן זה ההבדל בין מקום ראשון לשני וההבדל בין להרוויח מיליונים להרוויח הרבה פחות כן?
בריאות לא משחקת פה תפקיד חשוב ואם אתה חושב שכן אתה תמים

הצחקת אותי.
3 שנים זה זמן סבבה לאימונים, אבל אתה עדיין רחוק מאוד מהפוטנציאל שלך.
ב-3 שנים הראשונות עליתי 10 קילו שריר, ב-5 השנים אחר כך עליתי עוד 20
מצטער להודיע לך לעלות 3.33 קילו שריר בשנה זה מאוד מאוד מאוד איטי ולא יעיל

אתה מבין שכל שיפור קטן זה ההבדל בין מקום ראשון לשני וההבדל בין להרוויח מיליונים להרוויח הרבה פחות כן?
ואתה מבין שכל ירידה במוטיבציה או בבריאות של האתלט יכולים לפגוע בהתקדמות שלו?

בריאות לא משחקת פה תפקיד חשוב ואם אתה חושב שכן אתה תמים
אם אתה לא מבין איך בריאות משחקת תפקיד בביצועים אז הידע שלך לוקה בצורה משמעותית.
המנצח הוא לא מי שמתאמן הכי קשה, אלא זה שיכול להתאמן הכי בעקביות

מצטער להודיע לך לעלות 3.33 קילו שריר בשנה זה מאוד מאוד מאוד איטי ולא יעיל
נכון, אבל גם אם זה היה כפול מזה, זה עדיין לא היה אומר שאחרי 3 שנים הגעתי לשיא שלי

1. סיכון מוגבר לסרטן, בעיות כבד ולב. אצל חלק מהאנשים זה גם כליות(מתחרים לא סתם מוזרקים).
לחץ דם יש לכולם תלוי מה החומר וכמה אחוז שומן.
כולסטרול

2. בעיות פוריות זקפה ואיכות זרע פח.

3. ג'ינו, התקרחות וגדילת שיער בכל שאר המקומות. אקנה גם שזה לא בריאותי אבל אסטטיקה חשובה.

אישית משתמש ומתחרה כמה שנים אני ולא מתכוון להפסיק, אבל האנשים שעושיפ סרטונים סטייל - drug vs drug זה מיותר לחלוטין.
יש המון סמים קשים וקלים בעולם אין טעם להשוות ואני אישית שונא אלכוהול מעדיף את הצמח במקום.

ותופעות הלוואי האלה אמיתיות ובשלב מסויים לכולם יהיה אותם בדרגה מסויימת.
תעשו בדיקות דם ותשמרו על הביצים שזה אני בטוח ש90% לא עושים פה אבל דוחפים שימוש בחומרים.. בו נראה מה תגידו לאשה כשדוקטור יגיד לכם שילדים לא יהיו.
או שהלב במצב קריטי והעורקים נסתמו יפה יפה.
תשמרו על עצמכם וזהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית