הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חלבון - יומי או שבועי?

• פותח/ת השרשור itay87
  • פורסם בתאריך

itay87

משתמש פעיל
479
70
נק' מוניטין:
134
479
70
היי,
ממה שאני מכיר, במידה וביום אחד הכנסתי מעט מידי קלוריות אפשרי(ולא אופטימלי) פשוט לקזז את זה עם היום שאחרי, ולאכול קצת יותר.
השאלה שלי האם זה תקף באותה צורה על חלבון? אם אני יודע שמחר לא אוכל הרבה חלבון, אפשרי לאכול היום קצת יותר וזה "יתקזז", או שהחשיבות והספירה צריכה להיות בתצורה יומית?

היי,
ממה שאני מכיר, במידה וביום אחד הכנסתי מעט מידי קלוריות אפשרי(ולא אופטימלי) פשוט לקזז את זה עם היום שאחרי, ולאכול קצת יותר.
השאלה שלי האם זה תקף באותה צורה על חלבון? אם אני יודע שמחר לא אוכל הרבה חלבון, אפשרי לאכול היום קצת יותר וזה "יתקזז", או שהחשיבות והספירה צריכה להיות בתצורה יומית?
בגדול כן, הגוף לא עובד עם טיימר של 24 שעות ואז מתאפס.
אבל יש ימים שיותר חשוב שיהיה חלבון בגוף (בעיקר מתי שהגוף בונה שריר) ואם לא יהיה חלבון לא יהיה עם מה לעבוד אז באופן קבוע לעשות את זה, זה פחות יעיל.

נראה לי שבחלבון יהיה נכון יותר להסתכל על זה בפן היומי כי יש הגבלה לכמה זמן החומצות אמינו ישארו בדם כמובן אם זה חד פעמי אז שטויות לא לעשות זאת קבוע.

אגב, לכן ההמלצה למי שמתאמן אחרי צום לצרוך חלבון בטווח אחרי האימון, ברגע שלא יהיה חלבון במערכת אתה תקבל את הפעולה ההפוכה ממה שאתה רוצה

כנראה שהאפקט לא יהיה משמעותי כמו הקלוריות, אבל לא מזיק לאכול מעט יותר חלבון ביום למחרת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית